Bak Bakalım Blogumda Var mı?

22 Şubat 2016 Pazartesi

Logodent Organik Dis Macunu (Hassas Disetleri İcin)

Mutlu haftalar...

Diş bakımının öneminden hep bahseder dururuz, peki ya diş ve dişetlerimiz? Hele bir de hassasiyetimiz varsa?


ayışığı organik, blog, blogger, diş macunu, dişeti hassasiyeti

Bildiğimiz gibi sıcak ya da soğuk yiyecek ve içecek tükettiğimiz anda hissedilen sızı ve ağrılar, diş hassasiyetinden kaynaklanmakta. Diş hassasiyetinin asıl nedeni ise dişeti problemi ve diş minesinin zayıflığı.

Dönem dönem hepimizin yaşadığı bu hassasiyete karşı, yukarıda saydığımız sebeplerden dişlerimizi korumak önemli. Fakat bunun yanısıra diş fırçası ve diş macunları da diğer koruma yollarından.

ayışığı organik, blog, blogger, diş macunu, dişeti hassasiyeti
BDIH Doğal sertifikalı ve NaTrue sertifikalı bu diş macunu, mineral etki maddesi olan potasyum klorür sayesinde diş kanalından dişin içerisine ulaşarak diş sinirlerinin etrafında koruma tabakası oluşturuyor.

İçerisinde bulunan bitkisel yağ ve özlerle diş ve dişeti hassasiyeti bulunan kişilere özel üretilen macun, diğer macunlar kadar fazla köpürmüyor, fırçalama sonrası ağız suyla temizlendiğinde, ağızda macun kalıntısı kalmıyor.

Hafif ve temiz kokuya sahip diş macunu, iyi bir temizleme ve ferahlık etkisi veriyor. Ürün içerisinde yer alan papatya, adaçayı ve hamamelis sayesinde macun, iltihap önleyici ve diş etlerini güçlendirici formülüyle de hassasiyeti olanlara ilaç gibi geliyor.

75 ml.lik ambalajında satışa sunulan ürünü Ayışığı Organik'in sayfasından detaylıca inceleyebilir ve alışveriş yapabilirsiniz.

Sağlıklı günler...

8 yorum:

  1. Güzel bir diş macununa benziyor elimdeki stok tükendiğinde şans verebilirim teşekkürler paylaşımın için ♥

    YanıtlaSil
  2. özellikleri iyiymiş gerçekten

    YanıtlaSil
  3. İlk defa ismini duyduğum bir ürün. İyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Markanın ürün yelpazesi geniş, bakmanı öneririm :)

      Sil
  4. Aslında hassas dişeti sorunu olmasa da diş macunlarında organik ürünlerin tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Direk yutuyoruz her seferinde diş macununu çünkü. Kesinlikle gerekli ürünlerden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, ister istemez yutuyoruz. Organik ürünler her zaman tercih sebebi olmalı aslında :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...