Bak Bakalım Blogumda Var mı?

22 Aralık 2015 Salı

Remolent Dokulme ve Kepek Karsiti Sampuan- Sac Kremi- Ardic Sabunu

Yeni haftanın ikinci gününden hepinize merhaba. Haftanın ilk yazısı; uzun süredir kullandığım ve artık bitmek üzere olan birkaç ürüne yönelik olacak.
Birkaç ay önce Are İlaç firması tarafından denemem için gönderilen Remolent markasına ait şampuan, saç kremi ve ardıç sabunu üçlüsünü, yaklaşık 1 aydır düzenli olarak kullanıyorum. Bakalım bu üçlü hakkındaki düşüncelerim neler...
1- Remolent Yağlı Saçlar İçin Dökülme ve Kepek Karşıtı Şampuan:
İçerisinde su ve renklendirici bulunmayan bu şampuan, kepek önleme ve saç dökülmelerine karşı ciddi etkiye sahip olduğu iddiasında. Ürün içerisinde; havuç tohumu-biberiye-sarımsak-buğday tohumu-jojoba çekirdeği- defne-kayısı çekirdeği- zeytin- çörekotu- susam- keten tohumu- tatlı badem- nane- ylang ylang yağları ile C vitamini ve humik asit bulunuyor.

Yağlı saç tipine sahip olduğumdan, saçlarımı günaşırı hatta mümkünse hergün temizlemem gerekiyor. Ürünün, ilk kullandığım andan itibaren farkettiğim ve en çok hoşuma giden yönü ise; ilk şampuanlamadan itibaren saçlarımı "tabiri caizse" gıcır gıcır temizlemesi oldu. Düzenli kullandığım şampuanın sevdiğim yönlerinden biri de saçlarımın eskisi kadar yağlanmamasına sebep olması.
İçeriğindeki bileşenleri sayesinde saçların yanısıra saç köklerini ve saç derisini de besleyen şampuan, saçların sağlığını koruma görevini başarıyla yerine getiriyor.

Diğer şampuanlardan farkını gösteren şeylerden biri de şampuanın rengi. Simsiyah olan ürün, kesinlikle renklendirici içermiyor; aksine bu renk, içerdiği humik asitten kaynaklanıyor. Ürün, parfüm içermediği için mis kokular beklemeyin. Fakat, ardıç kokusu seviyorsanız şampuanın bu kokusuna da bayılacaksınız.
 
2- Remolent Argan ve Keratin İçerikli Saç Bakım Kremi:
Tüm saç tipleri için üretilmiş olan saç bakım kremi, içerdiği aloevera-argan yağı-keratin-papatya çiçeği özü ve B5 vitamini sayesinde cansız, sağlıksız ve çabuk kuruyan saçlara deva niteliğinde.

Her şampuanlama sonrası uyguladığım saç kremi, şampuanın aksine çok hoş bir bebeksi kokuya ve bembeyaz bir renge sahip. Kullanım sırasında bile saçlarımı kolayca açması ve yumuşatması ise ise ürünün en sevdiğim özelliklerinden.
Ambalajı sayesinde kullanımı kolay ve pratik. Ayrıca, az bir miktar uygulama yettiği için uzun süre kullanılabilir ürünlerden.

Özellikle saçlarınıza fön vb. işlemleri çok uygulatıyorsanız, saçlarınız donuk, cansız ve mat ise, saçlarınız kolay şekle girmiyor hatta elektrikleniyorsa, kolayca kırılıyorsa bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

3- Remolent Ardıç Katranı Yağlı Doğal Sabun:
Her ne kadar günlük kullanımda duş jelini sıklıkla kullansam da ara ara doğal sabunlar ya da banyo ürünleri kullanmayı tercih ediyorum.

Özellikle cilt problemlerinde antiseptik özellikli ürünlerin kullanımının tavsiye edildiğini zaten biliyordum. Fakat, bu özelliğe sahip ürünlerin içeriğinde ardıç katranı yağı bulunduğunu, bu ürün sayesinde öğrenmiş oldum.
Özellikle yaz döneminde terleme ya da (ne yazık ki) bazı kişilerin doğuştan sahip olduğu ten kokusuna karşı kullanımı ısrarla tavsiye edilen ürün, aynı zamanda mantar-egzama-sedef-akne-sivilce gibi problemlerde de işe yarama vaadinde. Bu tarz sorunlara sahip olan kişilerin ise, sabunu yoğun kıvamda ve sorunlu bölgede maske gibi yaklaşık 1 dk.  kadar bekleterek kullanması gerekiyor.

Şampuan gibi biraz ağır bir kokuya sahip sabunu ben her duş sırasında kullanmayı tercih ettim. Ölü deriden kurtulmak ve cildimdeki gözeneklerin açılması, ferahlaması bu sabunu kullanmam için en güzel nedenler bence.

250 ml.lik ambalajlarda satışa sunulan şampuan ve saç kremi ile 125 gr. lık katı sabunu sadece eczanelerde ve firmanın online satış sitesinde hem de alt limitsiz ücretsiz kargo avantajıyla temin edebilirsiniz.

*Tanıtım ürünleridir. Görüşlerim kişisel ve objektiftir.



























20 yorum:

  1. güzel bilgiler için teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
  2. Şu yakınlarda tam da ihtiyacım olan ürünün yazısını yazmışsın gidip bakayım link de vermişsin hazır :)

    YanıtlaSil
  3. Merak ettiğim bir marka....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 ürününü de çok beğenerek kullanıyorum.

      Sil
  4. dökülmeler konusunda başarılı mıydı?

    YanıtlaSil
  5. Şampuanınız ilgimiçekti ben de en kısa zamanda denemek isterim.

    sevgiler

    tolunay

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle yağlı ve dökülen saçlarınız varsa işe yaradığını siz de göreceksiniz :)

      Sil
  6. severek kullandım herkese tavsiye ederim bende Remolenti :)

    YanıtlaSil
  7. Şampuanın yağlandırmaması çok güzel gerçekten. Güle güle kullanın.sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem yağlandırmıyor, hem de kirli saçı ilk şampuanlamada tertemiz yapıyor ;)

      Sil
  8. Ah en büyük problemim döküntü olduğu için ilk fırsatta denemek istiyorum (:

    YanıtlaSil
  9. Yeni ürünleri denemeden tavsiyelerini okumak çok cazip oluyor bizim için.. Teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  10. Daha önce duymadığım bir marka ve ürünler. Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, saçlarınla ilgili yukarıdaki sorunlardan en az biri varsa işine yarayacaktır :)

      Sil
  11. Remolent şampuanı 1 yıldır kullanıyorum. Başlarda dökülme meğiliminde bulunan tüm saçlarını 1 hafta içerisinde döktü 1 ay sonra dökülen saçlarımın güçlü bir şekilde çıktığını gördüm. Şuan saçlarım ile ilgili problemim kalmadı. Sizi temin ederim ne Remolent yetkililerini tanırım ne de en ufacık bir yakınlığım bulunmamaktadır. Mutlaka düzenli bir şekilde kullanın en az 6 ay hiç bir sorununuz kalmayacaktır. Diğer ürünler tamamen yetersiz ve tuzak.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...