Bak Bakalım Blogumda Var mı?

1 Haziran 2015 Pazartesi

ZAO Organik Makyaj Urunleri- Compact Allık- No:321

Haftanın ilk gününden hepinize merhaba. Bugünkü yazım; özellikle organik ürün sevenler ve merak edenler için. 



"Bambudan gelen güzellik ve doğallık" temasıyla son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Fransız markası ZAO, %100 doğallığını kanıtlayan birçok sertifikaya sahip Türkiye'deki tek kozmetik markası.

Ambalajından ürün içeriğine tamamen çevre dostu olan marka bizlere inanılmaz deneyimler yaşatacak gibi görünüyor.

Bildiğiniz hangi kozmetik marka ve hatta hangi organik kozmetik markası, cildinize bakım yapıyor? ZAO, bunun iddiasında. Öyle ki, ürünleri içerisinde bulunan ve insan vücudunun ihtiyaç duyduğu "silis" sayesinde cildinizin onarımı sağlanıyor. Ayrıca, içerisinde binbir derde deva olarak bilinen ve "doğal antibiyotik" olarak adlandırılan gümüş tozu barındırıyor. Bu nedenle ZAO, ürünlerini kullandığınızda makyajınızı çıkarmanıza gerek olmadığını belirtiyor ve bizlere "uyuyarak güzelleşin" diyor.



Markanın bir diğer özelliği de ambalajlarının, ekolojik dengeye inanılmaz katkı sağlayan bambudan yapılmış olması. Bu sayede ürünün yapısı bozulmayacak; hatta bozulmamasına da ambalajı katkı sağlayacak. Ambalajı, aynı zamanda refil olarak kullanılabilen tek marka. Ürününüz bittiğinde, refil satın alarak ambalajına yerleştiriyor ve kullanıma devam ediyorsunuz.


Ve gelelim markanın, denediğim ilk ürününe...

Fotoğrafı, ZAO'nun kendi sayfasından aldım, çünkü paketim, kargonun azizliğine uğramış :( Bu nedenle, ürünün orjinal halini bu şekilde paylaşıyorum sizlerle.

Markanın diğer ürünlerinde olduğu gibi bu ürün içerisinde, silis, gümüş tozu ve bambunun yanısıra Organik Keten Tohumu Yağı,  Mikronize Bambu Kök Tozu, Organik Pirinç Tozu, Organik Mısır Nişastası, Skualen, Kırmızı Yosun Extresi, Organik Bambu Yaprağı Hidrosolü, Nar Özü, Organik Kabak Çekirdeği Yağı, Gingko Biloba Yaprak ekstresi ve Organik Kakao Yağı bulunuyor.
zao, organik, kozmetik, makyaj

Allık, inanılmaz derecede ince ve yumuşacık bir yapıya sahip. Kadifemsi dokudaki ürünü kolaylıkla fırçanıza alabilirsiniz. Az miktarda ürün, uygulama için yetiyor.

zao, organik, kozmetik, makyaj

4-5 saat kadar kalıcı olmasının yanısıra, rengini çok güzel veriyor. Pigmentasyonu çok çok iyi olan bu allık mat yapıda. Cilde parlaklık verdiği ve makyajın ışıltılı göründüğü yönünde vaadinde bulunulmuş, ancak böyle bir özelliğini göremedim ben. Cilde mat ya da koyu bir görünüm vermiyor ama parlaklaştırmıyor da.



4 farklı tonu bulunan ve 169,00 TL'den satışa sunulan allıkları detaylı incelemek ve alışveriş yapmak için burayı, markanın geniş ürün yelpazesini incelemek için de burayı tıklayabilirsiniz.


32 yorum:

  1. Bu ürünin ambalajlarına bayıldım. Harika. Organik olması da çok güzel. denemek lazım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem ambalajı hem ürünler öyle bence. Makyaj yaparken sağlığımızı kaybetmeyelim diye ellerinden ne geliyorsa yapmışlar...

      Sil
  2. Bu organik ürünler gerçekten dikkat çekici. Günümüzde maalesef organik hiçbir şey kalmamışken hele biz makyaj sever bayanlar için ideal. Bu güzel tanıtım için teşekkürler :) Sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de fazlasıyla ilgimi çekiyor son dönemlerde. Hele markanın "uyuyarak güzelleşin" sloganı yok mu :))

      Sil
  3. ben bu seriyi çok beğendim.... Çok şık duruyor.. Güle güle kullanın...)

    YanıtlaSil
  4. bilgilendirme için teşekkürler.


    http://microsoftteknolojileri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Uyuyarak güzelleşin :)Çok güzel bir slogan bulmuşlar:)Doğal ve çevre dostu ürünleri seviyorum .Allığın rengi çok hoş..Ellerinize emeğinize sağlık..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi? Hem çok güzel, hem de çok etkileyici bir slogan bence de :))
      Çok doğal görünüyor uygulanmış haliyle değil mi?
      Sevgiler...

      Sil
  6. Doğal olmaları çok güzel tüm markalarda da devamı gelir inş:)
    yalnız fiyatlar da biraz yüksekmiş:)
    teşekkürler ,sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, kimyasallardan en azından biraz daha uzaklaşsalar ne güzel olur.
      Markanın felsefesine, içeriğine bakınca ve gramaja bakınca aslında pek yüksek değil fiyatlar.
      High-end marka fiyatına aslında...
      Sevgiler...

      Sil
  7. Rengi çok doğalmış cnm, organik olması da harika, güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğendim rengini, çok teşekkürler Tuğbacım :))

      Sil
  8. süper organik ürünlerin çoğalması harika çünkü cildmize sürdüğümüz herşeyin kan dolaşımına geçtiğini biliyoruz o zaman makyaj ürünleride oldukça önemli bu arkayı denemek isterim teşekkürler tanıtım için sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, ben de yavaş yavaş organik ürünlere geçiş yapıyorum. Hem kozmetik hem temizlik ürünleri çok önemli, sevgiler canım...

      Sil
  9. organik olması güzel renkleri de çok sevdim güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  10. Ürünün özelliklerinede ambalajlarınada bayıldım süper görünüyorlar engüzel günlerde kullan paylaşım için tskler canım sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Bambu kokusu da cabası :)
      Çok teşekkürler :)

      Sil
  11. Ambalajları çok güzel, organik, pigmentasyon iyi e daha ne olsun :)

    YanıtlaSil
  12. organik ürünlerin çogalması harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Çok önemli organik ürün kullanımı...

      Sil
  13. Hiç duymamıştım ne kadar ciciler güle güle kullan canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha neler neler var tatlım, bir sonraki yazımda ;)

      Sil
  14. Ana içerikleri değil de tam içerik listesi elinde var mı canım? Pek çok marka; şu yağ, bu otu içeriyor ürünlerimiz diyor ancak tam içerik listelerini bulmak zor oluyor. Ve fiyatları çok çok yüksek, tam olarak 3 MAC allık fiyatında. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beacım, sorunu firmaya ilettim. Dönüş olduğunca seni de bilgilendireceğim ;)

      Sil
  15. Organik olması cevre dostu olması çok güzel.. ambalajını çok begendim.. Ben makyaj yapmayı seviyorum fakat hergun yapmıyorum.. Allık far gibi makyaj malzemelerini aldığınızda hemen bitiremiyorsunuz.. Organik olması sebebi ile acaba zao ürünlerinin kullanım süreleri nasıl? Fiyatları sanırım çok ucuz değil..Tabiki sağlık herşeyden önemli ama insan bütçesinide düşünüyor açıkçası.. Böylebir ürünüde aldığımda sonuna kadar kullanmak isterim.. Bu konuda bilgilendirirsen sevinirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filiz Hanım,
      Genel olarak, kimyasallar ne yazık ki her türlü kozmetik ürünün ömrünü uzatıyor.
      Bu nedenle, organik olması sayesinde kimyasaldan uzak, hele hele ZAO gibi %100 organik içerikli bir ürünü de mümkün olduğunca sık kullanmak gerek.
      Çok fazla kozmetik ürünü olan biri olarak, elimde bulunan onlarca ruj, far, allık vs. gibi ürünleri, (tümünü bitirmem mümkün olmadığı için) ürünün rengini seven, ihtiyacı olan, makyaja yeni başlayan vs. kişilere vermeyi tercih ediyorum. Sıklıkla söylediğim birşey var; keşke kozmetik ürünleri gramaj olarak daha az olsa. Özellikle de kozmetikseverler, istediği her ürünü denemiş, kullanmış ve hatta bitirmiş olurdu :)
      Sevgiler...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...