Bak Bakalım Blogumda Var mı?

25 Mayıs 2015 Pazartesi

Narecza.com'da Dr. Murad Urunlerini İnceledim

Aslında 20'li yaşlardan itibaren cildimize bakım yapmaya başlayarak, cilt yapısını ve dengesini korumak gerekiyor. Fakat, özellikle 30'lu yaşlardan itibaren de cilt bakım ürünlerine ayrıca dikkat ederek, yanısıra özel bakımlar uygulamayı da unutmamak lazım.

Bugüne kadar birçok markaya ait cilt bakım ürünü kullandım. Yaptığım incelemeler ve denemeler sonrası cildimi çok daha iyi tanımış ve cildimin tam olarak neye ihtiyacı olduğunu/olmadığını görmüş oldum.

Şu aralar, cilt temizliği sonrası bakım anlamında; gündüz bakımı için Loreal Magic Blur, gece bakımı için Avene D-Pigment Legere ve göz çevresi bakımı için Vichy Idealia Yeux kullanıyorum.

Loreal'in gündüz bakım kreminden pek memnun değilim. Amacım; vitamin içeren, mümkünse cilt sarkmasına, lekelere ve kırışıklığa karşı koruyan iyi bir bakım kremi. Bu nedenle iyi bir bakım ürünü araştırmasına giriştim birkaç hafta önce. İnternette ve bazı bloglarda kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra Dr. Murad ürünlerini yakın incelemeye aldım.

Satın almak için uygun fiyat, ücretsiz kargo ve güvenli alışveriş anlamında bulduğum e-ticaret sitesi ise Narecza.
narecza


Siteyi incelediğimde, Dr. Murad markasının, hemen her cilt tipine ve ihtiyacına uygun ürünleri olduğunu gördüm. Marka ürünlerinin temelinde, cildin temel ihtiyacı olan suyu, hücrelerde muhafaza ederek cilde nem kazandırma prensibi bulunduğunu okuduğumda ise, markaya olan merakım iyice artmaya başladı.

Narecza'da, marka ürünlerinde %10 indirim ve ücretsiz kargo avantajı ile satılan ürünleri sizler de incelemek isterseniz, burayı tıklayabilirsiniz.

narecza, dr. murat urunleri
Markanın cilt bakım ürünleri, cilt tipi ve ihtiyacınıza göre tam 24 üründen oluşuyor. Benim ihtiyacımı karşılayacak ürün ise; Dr. Murad-Intensive Resurfacing Peel- Cilt Yenileyici Yoğun Bakım. Siz de cildinize uygun ürünü buradan inceleyebilirsiniz.


Şu ara kullandığım göz kremim için birşeyler söylemek henüz erken ama Dr. Murad'ın Vitaminli göz çevresi bakım kremini de merak etmedim değil. Anti-aging kırışık önleyici, göz altı torbalanması ve morluklara karşı etkin olan bu kremi de en kısa sürede temin edicem sanırım. Markanın, göz çevresine yönelik ürünlerini incelemek için burayı tıklayabilirsiniz.

Fiyatı genel olarak yüksek bulunabilecek markaya ait ürünleri, vaatlerini ve kullananların olumlu yorumlarını okuyarak ve Narecza'nın da birçok kredi kartına taksit avantajını gözönünde bulundurarak satın alabilirsiniz. 




17 yorum:

  1. buradan hiç alışveriş yapmadım ama DR. Murad ürünlerini severek kullandım nar özlü serisi favorimdir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de merak ettiğim ürünleri, buldum sanırım...

      Sil
  2. Hayatta başaramadım cilde bakım bu güzel bilgiler için çok teşekkürler süpersiniz :)

    YanıtlaSil
  3. Dr Murad ürünlerini duymuştum, şimdi daha yakından inceliycem...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İncele canım, bayağı başarılı görünüyor ürünler...

      Sil
  4. güven veren bir marka

    YanıtlaSil
  5. Siteyi inceleyeyim hemen teşekkürler paylaşım için ♥

    YanıtlaSil
  6. Fiyat önemli elbette ama güvenilir olması da önemli..

    YanıtlaSil
  7. deneyecek olanlara rehber olmuşsunuz ne güzel ,sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Aslında denemek gerek sağol canım bu güzel inceleme için:))

    YanıtlaSil
  9. cildimde oluşan sorunlara karşı gelmek için murad ürünlerini kullandım. aldığım sonuçlar beni memnun etti. doğru kullanımlarda herkesin olumlu sonuçlar elde edeceğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...