Bak Bakalım Blogumda Var mı?

5 Mayıs 2015 Salı

Hediye Kulubu Hakkinda

Hediye seçimi, her zaman zor olmuştur benim için. Hep "daha farklı, daha kalıcı ve daha anlamlı"yı bulmak adına sürekli arayış içerisinde olurum. Bu huyumdan dolayı, her özel günün en az 1 ay öncesinden, benim hediye araştırmalarım başlar. 

Çünkü; günün hangi anlamda özel olduğunun yanısıra, kimin için alacağım da çok önemlidir benim için. Hediyem, doğru zamanda, doğru kişi için ve tam da istediğim gibi olmalı.

Son dönemlerde, farklı alternatiflerle karşılaşmaya başladık bu konuda. En azından, biraz daha farklı, biraz daha orjinal hediye seçenekleriyle ile sevdiklerimize, sevdiğimizi daha farklı şekillerde gösterebiliyoruz artık.

Hediye Kulübü de bu anlamda yük hafifleten, aradığınızı bulmanıza yardımcı olan, sizi ve sevdiklerinizi memnun eden mecralardan biri. 




Bir kere "hangi hediye, ne zaman, kimin için?" sorularına, "arkadaşa, anneye, babaya, sevgiliye, doğum günü, yıldönümü vs. gibi 19 alt kategori sunarak, seçeceğiniz hediyenin şekillenmesine isabetli bir yönlendirme yapıyor.

Tasarım konusunda da gayet zengin bir içeriğe sahip bu sitede, fotoğraf çerçevesinden albüme, saatten cüzdana, büyüteçten elbise fırçasına, plaketten anahtarlığa, kol düğmesinden masa aksesuarına, kravattan makyaj fırçalarına ve çeşitli hediye setlerine kadar birçok objeyi; hediye sahibinin adıyla ve/veya fotoğrafıyla kişiye özel bir hale getiriyor.

Hem uygun fiyatlı, hem yaratıcı, hem de hediye sahibini özel hissettirecek tasarımlardan biri mutlaka beğeninizi kazanmıştır eminim. Kargo bedeli 5,00 TL; ancak 100,00 TL ve üzeri alışverişlerinde kargo ücreti ödemiyorsunuz.

Siparişiniz, not olarak belirtmenize gerek kalmaksızın özel hediye paketi yapılarak gönderiliyor. Ödemenizi; kredi kartı-havale-Paypal ve kapıda ödeme seçeneklerini kullanarak yapabiliyorsunuz.


Özellikle de Anneler Günü yaklaşıyorken, hediyenizi düşündünüz mü? En kıymetlilerimize, varlıkları ve var ettikleri için ne yapsak az. Ama, ufacık şeylerle bile mutlu olan annelerimize, onları şımartacak, kendisini özel hissetmesine biraz daha katkı sağlayacak, neşeli ve anlamlı özel hediyeler için Hediye Kulübü harika bir seçenek olabilir.


Stok sorunu olmayan sitede, saat 14:00'e kadar verilen siparişler, aynı gün kargoya veriliyor. Hala geç kalmış sayılmazsınız ;)

9 yorum:

  1. Ben de çok beğeniyorum hediye seçeneklerini.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel hediye alternatifleri var teşekkürler paylaşımın için ♥

    YanıtlaSil
  3. Bu hediye kulübü çok güzelmiş harika.

    YanıtlaSil
  4. Hediye seçmek gerçekten zordur.. Teşekkürler bilgilendirme için....

    YanıtlaSil
  5. sade olanlar güzel ama bazılarını süsleyeceğiz diye çok abartmışlar

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...