Bak Bakalım Blogumda Var mı?

9 Mart 2015 Pazartesi

Taze Bittiler- 53

Yeni hafta, yeni umutlar ve neşe getirsin hepimize :)

Haftanın ilk günü, blogumda geçtiğimiz ay tükettiğim ürünlerle vedalaştığım yazı olsun istiyorum. Bakalım neler bitmiş...

ecowell, bioderma, yves rocher, seranem


1- Ecowell Likit Temizleme Sabunu: İçerisinde bulunan portakal yağı sayesinde inanılmaz hoş ve temiz kokulu, ICEA sertifikalı organik bir yüz temizleme ürünüydü. Aynı zamanda göz makyajı temizliğinde de kullanılıyor. Gerçekten çok severek kullandım. Her cilt tipine uygun olarak lanse ediliyor, fakat yağlı ciltlere daha uygun. Çünkü, ciltte hafif kurutma yapıyor.

2- Bioderma Node Fluid Şampuan: İlk defa Bioderma'nın bir ürününden memnun kalmadım. Daha çok saç derisini temizleme ve arındırmaya yönelik bir şampuan. İçerisinde deterjan bulunmadığı için köpürmüyor. Köpüren şampuanlara alışkın olmam nedeniyle ilk başta tuhaf karşıladım ama asıl memnun kalmadığım yönü; saçlarımı kazık gibi yapması ve kötü kokusu oldu. Yarısına kadar saçlarımda, sonrasında ıvır-zıvır temizliğinde kullandım, bitti. Kendisine 1 şans daha vermem imkansız.

3- Yves Rocher Besleyici Ayak Kremi: Günlük bakım için kullandım. Hafif lavanta kokusuyla ayaklarımı rahatlattı. Ama, aklım hala Loccitane'de...

4- Seranem- Nemlendirici El Bakım Kremi: Hafif yapısı ve içeriği nedeniyle çok severek kullandım. Bir de bitirdiğim ayak kremi gibi kutusunu kestim, dibine kadar kullandım. Detaylı yazısı burada.

pronail, watsons, green tea, pure beauty

5- Pronail Express Manikür Seti: Kullanımı kolay, pratik ve iş gören bir ürün. İnce tırnak etlerimde iyi sonuç aldım. Yazısı burada.

6- Green Tea Yüz Maskesi: Haftada 2 kez yaptığım cilt bakımımda tek kullanımlık maskeleri uygulamayı seviyorum. Fakat, bunun içerisinde 4 farklı çeşit paraben mevcutmuş. Bir daha almam.

7- Pure Beauty Nar Özlü Antioksidan Göz Maskesi: Yorgun gözleri canlandırmak ve rahatlatmak için birebir. Ara ara kullanırım. Detaylı yazısı burada.

abcderm, bioderma, alix avien, estee lauder, gloss, göz kalemi

8- ABCDerm H2O Temizleyici Solüsyon: Küçük hanımın bitirdiği ürün. Kokusuz ve cildi germeden, yormadan tmizlemesi çok hoşuma gitti. Bir kampanyasını bekliyorum satın almak için. Detaylıca burada anlatmıştım.

9- Estee Lauder New Pure Color Lipgloss- 06 Magnificent Mauve: Sürpriiiiz! Açıkçası çok kullanmama rağmen bitirebileceğimi sanmıyordum. Artık fırçaya gelmeyen glossla vedalaşma zamanı. Detaylıca yazmıştım.

10- Alix Avien- 300 Göz Kalemi: Hadi Bit Kutusu projemde yer alan üründü. Öyle bir kullandım ki, resmen sömürdüm kalemi. Göz içine kullanmak için almıştım ama hem beyaz rengi göz içine yakıştırmadığım için hem de kalem topaklanma yaptığı için aydınlatma ve kontür amaçlı kullandım. Yazısı burada.

avon, aubrey, est, loreal, aveseena,sebamed, dalton


11- Ve Numuneler:

Sebamed sabunu, duş sırasında yüz temizliğinde kullandım, çok başarılıydı. EST kokularını genel olarak beğenmedim. Avon'un Ideal Flawless fondötenine bayıldım, kadife gibi dokusu ve ciltle bütünleşmesi başarılı. Aveseena maske de çok severek kullandığım ürünlerden oldu.

Bakalım önümüzdeki ay, burada hangi ürün ambalajarı yer alacak?

18 yorum:

  1. ecowell likit temizleme sabununu ben de kullandım ama gerçekten cildimi çok fazla gerdi. Yağlı ciltler rahatlıkla kullanılabilir bence de. Bioderma şampuanı ben de sevmemiştim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))
      Aynı etkilere maruz kalmışız demek ki...

      Sil
  2. bool bol tester, mahşallah. Gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ara gerçekten ihtiyaca yönelik alışveriş yapıcam sanırım. Ciddi anlamda ürün tüketmeye devam ediyorum İlkecim :))

      Sil
  3. Allahım allahım biten testerlara bak :D Buarada Pure Beauty'nin göz maskesinden ben randıman alamadım sanki boşa yapmışım gibi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))
      Düzenli kullanım çok etkili oluyor aslında canım. Rahatlatıyor olması bile yeterli benim için :))

      Sil
  4. Ecowell benim de cildimi bir miktar kuruttu..

    YanıtlaSil
  5. tebrikler bu ay iyi iş çıkarmışsın gerçekten:)

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel ürünler.. Mis gibi koktuklarını düşündüm şimdi :) Sevgiler....

    YanıtlaSil
  7. Hay maşallag ne güzel de sonuna kadar hepsini tüketmişsiniz. Darısı yenilerinin başına. Ürünleriniz çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geliyor yeni bitenler dolu dolu :))
      Çok teşekkürler...

      Sil
  8. ay maşallah diyeyim size öncelikle ben öznip bezenip alıyorum 3-5 gün sonra heves geçiyor kalıyorlar öyle:9

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :)
      Düzenli kullanım şart ;)
      Sevgiler...

      Sil
  9. Seranem ne pronail 9 dakikada manikür setini bende çok beğenenlerdenim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşe yarıyor, vaatlerini yerine getiriyorlar :))

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...