Bak Bakalım Blogumda Var mı?

5 Temmuz 2014 Cumartesi

#bloggerlarlahosgeldinyaz Etkinliği- Bölüm:1

15 Haziran'da, "Ebrunun Mutfağından" blogunun yazarı Ebru ile "Sibelin Tarif Defteri" Sibel'in davetlisi olarak #bloggerlarlahosgeldinyaz etkinliğine katıldım.

Bu seferki mekanımız; daha önce hiç gitmediğim, fakat gerçekten çok memnun bir şekilde ayrıldığım Scarpetta Restaurant'tı.


Mekanın güleryüzlü, gencecik ve becerikli sahibesi Birsen Hanım'dı. İtalya'da eğitim alan ve ayrıca bir yemek programında da yer alan sevgili Birsen Güner'i bu şekilde tanıdığıma da çok memnunum :)


O kadar güzel bir mekan, o kadar güzel sunumlar ve o kadar güzel bir hizmet vardı ki, oradan memnun kalmadan ayrılmak imkansız. İyi ki bu sayede tanımışım kendilerini diyorum ve size şiddetle tavsiye ediyorum. Atıştırmalıklar ve ana menü gerçekten çok başarılıydı ama bir limonata içtim, enfes.. Ben hayatımda bu kadar güzel limonata içmedim. Bu kadar da iddialı konuşurum.

Birsen Hanım'ın yüzü gibi kalbi de o kadar güzel ki, bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmayarak bir de sponsorumuz olmuş. Kendisine bir kez de buradan teşekkür ediyorum.

Yeni bir mekan tanımak istiyorsanız, güleryüzlü bir hizmet ve enfes tatlarla tanışmak istiyorsanız, hiç kaçırmayın derim. İletişim bilgileri:

Scarpetta Restaurant
Mutlukent Mh. 1948. Sk. No: 6  Ümitköy/ANKARA
Tel: 0 312 235 81 82  Web: www.scarpetta.com.tr   -   www.birsenguner.com

Bu arada, restaurant hakkında kardeşimle konuşurken, kendisinin de mekanın müdavimi olduğunu öğrendiğime hem şaşırdım hem de sevindim. Kardeşim de portakallı kek ve kahvesine bayılıyormuş ;)



Blogger dostu sponsorlarımızdan Very Cupcake, yine birbirinden leziz tatlarıyla buluşturdu bizi. Bu sefer cupcake'ime kelebek konmuştu :)


Masalarımızda ise birbirinden güzel kuş, kelebek gibi figürleri keçe ile buluşturan Keçece Tasarım'ın. Konsepte çok uygun ve rengarenk süsler masamızda iken, şimdi bu kuş, kızımın odasına kondu :)


Sevgili Ebru ve Sibel, herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler, yaza merhaba etkinliğini gerçekten de yaza yaraşır bir şekilde hazırlamışlar. Kim bu güzel taçları yazın habercisi olarak seve seve takmaz ki? Toka Perisi'ne çok teşekkürler. Keşke benim etkinliğimde tanışabilseydik...


Elden ele dolaşan ve çok sevilen bu çerçevemiz de Purple&Purple'den. Çok canlı ve çok başarılı bu çerçeve, en güzel hatıra fotoğraflarımızı şenlendirdi. Yanımda Kendinin Ruh Doktoru ve Mustela yetkilisi Eda Hanım :)


Sponsor firmalarımızdan bazılarının yetkilileri de bizimle birlikteydi. Mustela yetkilisi sevgili Eda hanım, Mustela ve güneş ürünleri hakkındaki bilgilerini paylaştı bizimle.


Çanakkale'den etkinlik için gelen İda Bahçe yetkilileri sevgili Gizem ve Firuze hanımlar da bizlerle birlikteydi.


M. Asam  yetkilisi Müjgan hanım, bizi markanın sihirli fondöteniyle tanıştırdı.


Bebekform yetkilileri Sinem ve Ferhan hanımlar, bizlere henüz adları gibi bebek olan firmalarının tanıtımlarını yaptılar.


Yeni tanıştığım ve çok sevdiğim blogger arkadaşlarım da oldu, daha önceden tanııdğım arkadaşlarımla tekrar görüşme imkanım da :)

Sevgili Makyaj Kelebeği ve Gırla Fikir'le birlikte...



Bu arada sevgili Ebru ve Sibel, herbirimize hediye verilmesinin yanısıra çekilişle hepimizi ayrı ayrı güzel hediyelere boğdular.


Bu güzel günü bizlere yaşatan Ebru ve Sibel'e çok teşekkürler. Erken kalkmak zorunda kaldım ama gerçekten çok keyifli bir gündü benim için.


Katılan diğer arkadaşlarımın listesi aşağıda, sponsor olan firmalarla ilgili yazım da geliyor.

http://agustosbocegininguncesi.blogspot.com.tr
http://sibelintarifdefteri.blogspot.com.tr/
 http://ebrununmutfagindan.blogspot.com.tr/




6 yorum:

  1. Gerçekten çok keyifli ve başarılı bir organizasyon gibi görünüyor. Tebrikler...

    YanıtlaSil
  2. Canım kendin gibi sevimli ve başarılı etkinlik gibi güzel bir yazı olmuş.Ellerine ve yüreğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol annecim, en kısa sürede görüşmek ümidiyle :)
      Sevgiler...

      Sil
  3. mekana bende hayran kaldım ve not aldım en kısa zamanda gideceğim.etkinlik çok keyifli geçmişe benziyor.senin adına çok sevindim.hediyelerinide güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mekan gerçekten çok başarılı. Uğrak mekan olmalı bence. Yemekleri, sunumu, servisi mükemmel.
      Mutlaka birgün git ;)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...