Bak Bakalım Blogumda Var mı?

20 Nisan 2014 Pazar

Çekiliş Kazanmış(t)ım...

Herkese mutlu pazarlar...

Artık daha aktif olucam dedim internet bağlantımızda sıkıntı olunca yine istediğim gibi aktif olamadım ne yazık ki. Bu arada miniğimin de doğum günü partisini yaptık, derken işte şimdi buradayım :)

Taşınma döneminde sevgili Mor Hastası'ndan gelen "Tebrikler" mailiyle aşağıdaki ciciyi kazandığımı öğrendim. Taşınma dönemimde olduğum için de başka bir adres verdim ve elime geçmesi uzun sürdü. Ciciye kavuştuktan sonra da internet bağlantımın olmaması nedeniyle yayınlamam bugüne kaldı.

Öncelikle Mor Hastası'nın özeni ve ilgisi için kendisine bir de buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Paketi açtığımda harika bir hediye paketi ile karşılaştım.


Kazandığım hediyenin yanında bir de H&M'den gloss eklemiş. 


Miniğimin doğum gününde far paletini denedim, en kısa sürede detaylı yorumlarımla blogumda olacaklar. Gloss ise tam baharlık.

Dediğim gibi, sevgili Mor Hastası'na ilgisi ve özeni için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Blogunu mutlaka inceleyin derim.


7 yorum:

  1. Merhaba
    Güle güle kullanın yazıyı sonunda görebildiğime sevindim başka biri aldı herhalde diye düşünmeye başlamıştım neyse ki şükür sahibine ulaştığını gördüm de içim rahatladı gereçekten :))
    Miniğinizin geçmiş doğum günü kutlu olsun sağlıkla mutlulukla huzurla yeni bir yaşa girmesi dileğiyle..
    Yeni evinizde de huzurla oturmak nasip olsun inşallah..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olur mu hiç? Arkadaşımızın adresini verdiğimizi daha önce belirtmiştim. Elime geçmesi biraz zaman aldı sadece :) Çok teşekkürler güzel dileklerin için, sevgiler...

      Sil
    2. Eşinizin iş adresi olduğunu söylemiştiniz ve alıcı isminde bir beyfendinin ismi vardı ama kargoyu teslim alan kişi bayandı ismi soyadıda başka olunca başkasına gittiğini düşünmem çok normal değil mi :))

      Sil
  2. Güle güle kullan hediyeni canım :)

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Yok tatlım, kullanmıyorum. Kendileri aşağıdaki nedenden dolayı çöpü boyladı :)
      http://sihirlimavi.blogspot.com.tr/2014/05/bir-cekilise-katlmadan-once-2-kere.html

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...