Bak Bakalım Blogumda Var mı?

31 Ocak 2014 Cuma

Lierac Exclusive Intense Nuit-Kırışıklık Doldurucu Gece Kremi

Çook uzun zamandır taslaklarımda bekleyen bir yazıyı nihayet yayınlıyorum. Lierac'ın ayıla bayıla kullandığım kremi bizlerle bugün.
İnce kırışıklıklarla tanışmaya başladığımız andan itibaren kullandığımız kremlerden daha fazla beklenti duymaya başlarız. Hatta abartıp kremlerden mucizeler bekleriz. Tabii ki, tam anlamıyla mucize yaşamamız mümkün olamıyor fakat bu krem, tüm vaadini yerine getiriyor.
Gece kullanılan bu krem, kırışıklık doldurucu özelliğe sahip. Kullandığım günden itibaren cildim, gözle görülür bir pürüzsüzlüğe kavuştu. Kullandıkça da cildim, daha parlak ve daha diri bir görünüm kazandı.
Nefis kokusu hakkında yorum yapmıyorum bile. Gerçekten çok çok çok başarılı buldum ben. Ürünün orjinal boyu ve kutusu netten aldığım aşağıdaki fotoğrafta.
Ürünü GittiGidiyor sitesinin dışında satan bir yer göremedim. Var mı bilen? Orjinalini geçtim, testeri bile yeter, ara ara kullanırım.

4 yorum:

  1. bende de başladı kırışıklar gittigidiyordan hiç alış veriş yapmadım güvenemiyorum çok bende bulursan türkiye mağzası haber veririm

    bende beklerim bloguma :)http://hayatimakyajla.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de güvenemiyorum canım. O yüzden satın alamıyorum bu ciciyi :(
      Ben izleyicinim senin, değil miydim yahu? Bi bakayım...

      Sil
  2. yorumun o kadar etkileyiciki es geçemedim not aldım.:) şimdi oriflamenin leke kremini kulllanıyorum.3 hafta oldu ve mucize yaratmasada yeni lekeleri giderdi diyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle not al. Lekelerle ilgili bir bombam var abla, önümüzdeki hafta ;) B en böyle biri ürün görmedim...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...