Bak Bakalım Blogumda Var mı?

8 Aralık 2013 Pazar

Garnier BB Cream- Medium

Daha önce sevgili Arzu'nun yaptığı çekilişinde kazandığım kremin Light rengini deneme fırsatı yakalamış ve ürün hakkındaki görüşlerimi şu yazımda dile getirmiştim. Şimdi ise arkadaşımın ısrarıyla tekrar denediğim kremi; fakat bu defa Medium rengini elimden düşürmez oldum :)

O yazımda kremin biraz yağlı olmasının bana biraz rahatsızlık hissi verdiğini yazmışım. Bu defa ise kremi kullandıktan sonra bu sorunu yaşamadım. Mevsim değişikliği, cildimin bu dönem biraz kuru olmasının etkisi olabilir ya da kremin yapısı değişmiştir, bilemiyorum.
Ürünü, özellikle de cilt rengime uygun olanını kullandığımdan beri fondöten kullanmak aklıma bile gelmiyor. Cildimi aydınlık gösteriyor, cilt rengimdeki eşitsizlikleri düzenliyor, yüzümde maske gibi durmuyor, nispeten cilt lekelerimi bile kamufle ediyor.
40 ml'lik gramaja sahip, dolayısıyla uzun süre kullanılabilir. Fiyatı ise indirimsiz 20-25,00 TL civarında. İndirime denk geldiğinizde yarı fiyatına bile satın almanız mümkün.

4 yorum:

  1. ben de çok beğenmiştim bu bb sini ama açık ve orta tonu karıştırarak kullanıyordum en iyi renk uyumu için yine de medium olanı daha kapatıcı geliyordu bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, bunu birkaç blogger daha bunu yapıyor. Keşke Garnier bunu duysa da bir ton daha ayarlasa :))

      Sil
  2. Ben bu bb kreme ölürüümm :)Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi dimi dimi dimi :)) Sen de güle güle kullan tatlım ;)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...