Bak Bakalım Blogumda Var mı?

15 Ekim 2013 Salı

Bol Bol Alışveriş Yaptım...

Ama bu kez ihtiyaca yönelik alışveriş oldu. Özellikle belirlemedim ama hepsi de denk geldi, gayet de iyi oldu. Bol fotoğraflı yazımı okumaya, aldıklarımı incelemeye başlayalım hadi ;)
Öncelikle Yves Rocher. Geçtiğimiz cumartesi günü doğum günüm olmasından mütevellit, sevgili Yves Rocher'in 1+1 kampanyasından yararlanarak 2 selülit kremine sahip oldum. Yanındaki organik duş jeli ise markanın bana hediyesi ;)
Bu da internet alışverişim. Markayı ve ürünlerini çok merak ediyordum. Gerçekten çok uygun fiyatlara vücut losyonları ve body mistlere sahip oldum.
Bim marketten ise ağız çalkalama suyu ve ilk defa deneyeceğim yüz maskesini satın aldım.
Bunlar ise Avon'dan son birkaç kampanyası içerisinde satın aldığım ciciler. Renkli kozmetik alışverişim sadece bunlar oldu. Evet, göz kalemim bol ama supershock kalemleri almayanları dövüyorlar :)) Rujlar ise sonbaharda bol bol göreceğimiz mürdüm ve bordolar...
Ve meşhur Gratis indiriminden kapılanlar. Aşağıda gördüğünüz fotoğraftaki ciciler, indirimin ilk günü, sevgili eşim tarafından alınanlar.
Bunlar ise, hafta sonu Ankamall gezimiz sırasında Gratis'e uğrayıp aldıklarım.
Ve Watsons alışverişim. Çoook beğendiğim göz maskesinin indirimde olduğunu görünce hemen kaptım. Diğer yüz maskesini ilk defa deneyeceğim.
Son olarak da değişik market ve kozmetik mağazalarından satın aldığım cicilerim.
İşte benim bayram şekerlerim bunlar. Alışveriş konusunda fazla abartmamışım değil mi? Uzun zaman birşey almayınca bir sürü yeniye ihtiyaç oluyor :))



2 yorum:

  1. Hayirli olsum canim :) Avon rujlari parlak mi yoksa yari mat mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rujlar parlak misspoine. Ayrıca, birinde minik simler var ;)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...