Bak Bakalım Blogumda Var mı?

20 Şubat 2013 Çarşamba

Loreal Studio Secrets Professional Primer- Makyaj Bazı


Ne yaparsanız yapın, 30’lu yaşlardan itibarenbelli bir süre sonra cildinizdeki gözenekler irileşiyor ve özellikle de yüzünüzde fark edilir derecede gözeneklerle başa çıkmak için elinizdeki tüm imkanları değerlendiriyorsunuz. 
 
Fotoğrafta, yanağımda irileşen gözenekleri görüyorsunuz. Salatalık kabuğu sürmekten tutun da gözenek küçültücü dermokozmetik ürünlere kadar birçok şey denedim fakat fayda göremedim. Bu nedenle ben de fondöten-pudra ikilisine yöneldim. Baktım, bu sefer de cildim çok hava almıyor, gözeneklerimle savaşmaktan vazgeçip, uzunca bir süre kendileriyle mutlu-mesut olmaya çalıştım.

Daha sonraları ise cildimi nasıl daha pürüzsüz gösteririm, makyajımın nasıl daha iyi görünmesini sağlayabilirim arayışına girdim ve Fransa alışverişimde karşılaştım bu afacanla ve ( o dönem Türkiye’de olmadığı için) ilk olarak Loreal’in profesyonel serisinden bu bazı denedim.
Baz, köpük fondöten kıvamında, kokusuz, uçuk pembe fakat, cildinize yedirdiğinizde renk vermiyor. Ürünü, cildinize elinizle yedirmenizi tavsiye ederim, çünkü içerisinde silikon var ve bu yapı, eğer ürünü elinizin ısısıyla cildinize yedirmezseniz cildiniz pütür pütür oluyor. Sürdükten sonra ise hemen sabitleniyor ve yüzünüzdeki gözenekler aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi örtünüyor.
Gözenekleri kapatması konusunda çok yeterli değil açıkçası ama en azından yaptığınız makyajın altında iyi bir baz oluşturuyor, kapatıcılık ve sabitleyici özelliği artıyor. 15 ml. gramajı ile çok kısa sürede bitecek bir ürün.


5 yorum:

  1. ben bu ürünü ilk aldığımda bayıldım,sonra elimdekileri bitirmek için ara verdim birkaç gündür yine kullanıyorum artık çok kapatmıyor neden değişti bilmiyorum yazın kullanımı zor olacağından kışın sürüp bitirmem gereken bir ürün diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  2. Çok uzun süre ara verdiysen yapısı hemen değişebiliyor bazı ürünlerin. Ve evet, yaza kalmamalı, taze bittiler postlarında yer almalı...
    Ben başka ürün arayışına girdim bile ;)

    YanıtlaSil
  3. kavanozda olması beni düşündürüyor bir tek..

    YanıtlaSil
  4. Ben de spatula kullanıyorum Audreycim :))

    YanıtlaSil
  5. Ben de spatula kullanıyorum Audreycim :))

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...