Bak Bakalım Blogumda Var mı?

12 Aralık 2012 Çarşamba

Uçuş

Dün akşam, eşimle birlikte uzun zamandır pek yapamadığımız bir aktiviteyi gerçekleştirmek üzere Ankamall'deydik. Şöyle keyifle izleyeceğimiz bir film olsun, madem uzun zaman sonra gidiyoruz diye düşündük ve vizyona geçtiğimiz hafta giren Denzel Washington'un başrolde olduğu "Uçuş" filminde karar kıldık.
Film; alkolik ve bağımlı bir pilotun, yine kötü hava şartları içerisinde üstüne üstlük alkollüyken yaptığı kaza ve sonrasını anlatıyor. Denzel Washington'un canlandırdığı Whip karakteri, tam anlamıyla sorumsuz, umursamaz, hayatta çok fazla başarı elde edememiş; fakat uçuş konusunda muhteşem sayılabilecek bir pilot. Zaten bu yüzden de 102 kişinin bulunduğu uçak kazasında sadece 6 kişi ölüyor. Ve bu kaza sonucu kahraman pilotumuzu aklamak üzere verilen mücadele ve buna karşılık Whip'in davranışları filmin gidişatını büyük ölçüde etkiliyor.
Süre olarak uzun sayılabilecek bir film ve oyunculuklar gayet başarılı. Olay örgüsü Whip karakteri üzerinde yoğunlaşmış, fakat yan karakterler de bayağı yüksek performans sergiliyorlar. Yalnız, dikkatimi çeken tek nokta, filmi izlerken müziğin kulağıma gelmemesi oldu. Tabii ki müzik vardı, ama filmle bütünleşememiş, dolayısıyla eksik ya da yarım kalmış gibiydi.
Özellikle de kış döneminde en çok yaptığımız aktivitelerden biri olan sinemaya gitmek için film arayışındaysanız, bu filmi izleyebilirsiniz.

*Dipnot: Afiş, internetten alıntıdır.

4 yorum:

  1. merhaba izleyicin oldum bende beklerim gelirsen çok sevinirim:)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Reçel, hoşgeldin :))
    Ben zaten izleyicinim tatlım ;)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Bu filmi izledik biz de.
    4te girdigimiz sinemadan 7,30 da ciktik :O vallahi totom uyustu oturmaktan. Hayatimda girdigim en uzun filmlerden biri oldu.Yani izlerken ben yoruldum onlar cekerken nasil yorulmamislar yahu :P
    Saka bir yana bence cok dandik olmus. Yani hikaye guzel ama bi kemigi eksik iskeletin oyle soyleyeyim :)
    kisacasi begenmedim :(

    YanıtlaSil
  4. Evet Naslıcım, film biraz yavan anlatmışlar, fakat oyunculuklar gayet başarılı :))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...