Bak Bakalım Blogumda Var mı?

29 Kasım 2012 Perşembe

Artık Zamanı Geldi :))

2012 yılına girmeden önce, blog sahiplerinin yeni yıldan beklentilerini içeren bir mim vardı, hatırlarsınız. Bana da o mimi sevgili Rengarenk Daphne göndermişti.O mimde, yeni yıldan beklediğim 5 şey vardı.

2012 yılım, genel olarak gayet sağlıklı ve mutlu geçti. İstemiş olduğum huzur ise yaşadığım saçma sapan bir olay yüzünden yıl içerisinde biraz sekmeye uğrasa da yine de benimleydi. Bir sürü "Bye Bye Time" yaparsam demiştim, her ne kadar bloguma pek yansıtamasam da Ağustos sonuna kadar dolu dolu gezdim :)

Sonra, günlerden birgün, çooook uzun zamandır istediğim, fakat bir türlü kısmet olmayan bir dileğimin gerçekleşmek üzere hayata geçtiğini öğrendim. Tarifi mümkün değil tabi mutluluğumun :) Dedim ki, sizlere: "Eylül'ü Hep Severdim Ama..." 

Ara ara kayboldum, ortalarda gözükmedim. Bazı konularda çok zorlandım, biraz sıkıntılar yaşadım ama içim hep kıpır kıpırdı :)) Günlerimi size Garfield eşliğinde anlatmaya çalıştım :))

Şimdi ise, ilk zamanlardaki sıkıntıların büyük bir çoğunluğunu atlatmış ve sürecin en güzel dönemlerini yaşıyorken artık sizlerle de paylaşma zamanıdır diyorum:


İçimde, 17 haftadır günbegün büyümekte olan bir miniğim var :))

Güzel dualarınızı benden ve kızımdan esirgemeyin olur mu :))

10 yorum:

  1. Ya görür görmez hemen yazmak istedim... Tüylerim diken diken oldu. Tebrikler. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin, sağlıkla tamamına erdirsin. Kolay geçirirsin inşallah bu dönemi. ''Tız'' bebeklere de bayılırım yaa :)

    YanıtlaSil
  2. aaa çok sevindim canım ya, hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Tebrik ederim

    YanıtlaSil
  3. ayyy canımmm bebişini biliyorsum tabi ama kız olacağını bilmiyordum demek belli oldu:) çok çok tebrik ediyorum inşallah kızınla birlikte çok mutlu olursunuz,öptüm..

    YanıtlaSil
  4. Tebrikler! Saglikla kizini kucagina almani ve raht bir hamilelik gecirmeni diliyorum. :)
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  5. Allah sağlık sıhhat içinde kucağına almayı nasip eylesin...
    Takipteyim sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Kızlar, güzel dilek ve dualarınız için çook teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  7. YAZINI OKUDUM. ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM CANIM. SANA DA BENİMKİ GİBİ MİNİK VE ÇOK AMA ÇOK TATLI BİR CADI GELİYORMUŞ. SENİN GİBİ ZEVKLİ BİR ANNESİ OLACAK NE ŞANSLI BİR KIZ.

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkürler Rüyacım :) Ve evet galiba şanslı bi kız ;) Sadece yazdığın neden değil; birçok nedeni var, sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Masallah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin operim;)

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkürler Coco-Jelly :) Sevgiler...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...