Bak Bakalım Blogumda Var mı?

23 Temmuz 2012 Pazartesi

Müthiş Bir Merhem Tavsiyesi

Not: Bu bir zamanlanmış posttur.
Malum yaz aylarında çorap giymek pek mümkün olmuyor ve biz bayanlar da sandalet, terlik vs rahat şeyleri tercih ediyoruz. Fakat, ayakkabı giymek zorunda kaldığımızda(eğer baştan çözüm üretememişsek) ayakkabının ayağımıza vurması, ayağımızın su toplaması, üstüne üstlük canımızın günlerce yanması kaçınılmaz oluyor.
Bu gibi durumlarda siz neler yapıyorsunuz bilmiyorum ama benim son birkaç aydır kullandığım ve her seferinde mucizevi bir şekilde işe yaradığını gördüğüm bu merhemi sizlerle paylaşmak istedim.
Bu merhem, genel olarak, deforme olmuş derinin iyileşme sürecini yoğunlaştırıp hızlandırıyor. Dolayısıyla deride oluşan yara, basit yanıklar, lekeler, ciltte kararlamalar, sivilce lekeleri, meme başı çatlak ve yaraları vb sıkıntılarla karşılaşıldığında doktorların ve eczacıların ilk sıralarda tavsiye ettiği bu merhem. Ben ise, yukarıda bahsettiğim gibi ayakkabılarımın ayağıma vurması durumunda kullanıyorum ve inanılmaz hızlı bir şekilde iyileşmeye başlıyor oluşan yara. Öyle ki, ertesi güne kadar tahriş olan derim yenilenmeye başlıyor ve 1 gün içerisinde o müthiş zonklamadan ve canımın yanmasından kurtulmuş oluyorum. 

Merhem, piyasada tek tip olarak satılıyor. Yani, pomadı, kremi vs formu yok. Fotoğrafta gördüğünüz ambalajında ve 40 gramlık tüpte merhem şeklinde satılıyor ve fiyatı da gayet uygun. Sorunlu bölgeye günde 1-2 defa sürmek yeterli.Ayrıca, lavanta ve ıtır esansıyla hem hoş kokulu hem de merhemin sürüldüğü bölgeyi rahatlatıyor.
Uygun fiyata bu joker merhem, çekmecenizin bir köşesinde mutlaka bulunsun derim ben ;)

5 yorum:

  1. Yazdım bunu aklıma ;) Çok teşekkürler =)

    gizemizmirli.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. canım bu guzel onerı ıcın tesekkurler..Nasıl hassas bır ayagım varsa bılemıyorum ama yenı aldıgım ılk ayakkabı herzaman bırkere ayagımı vurur ..bu kremı bende denıycem canım..

    YanıtlaSil
  3. merhaba merhemin resmini göremiyorum ismini yazabilirmisin lütfen

    YanıtlaSil
  4. Rica ederim Kelebek, umarım senin de işine yarar ;)

    Sevilcim sorma, aynı dertten ben de muzdariptim, hatta daha önce giydiğim ayakkabıyı bir sonraki sezon yeniden giymeye başladığımda da aynı sıkıntıyla karşılaşıyorum ben :( Dene tatlım, umarım sen de faydasını görürsün...

    Ayşegülcüm, kremin ismi "Madecassol"

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...