Bak Bakalım Blogumda Var mı?

1 Ocak 2018 Pazartesi

DianaMonroe Professional Make Up Fondöten & Pudra & Allık & Maskara & Aydınlatıcı

Çok severek kullanıyor olmama rağmen bir türlü elim gidip de yazısını tamamlayamadığım DianaMonroe ürünleriyle ilgili nihayet son yayınımı sizlerle paylaşıyorum. Bugün, "Alın, aldırın" tavsiyelerimin bolluğu ve hatta ofis arkadaşlarımın da, tavsiyelerim üzerine severek kullandığı markanın; fondöten, pudra, allık ve maskarası hakkında yorumlarımı okuyacaksınız. Markanın, nude ve matte yapıdaki rujları ile glosslarına ait yorumlarım; burada ve burada


DianaMonroe Satin Touch Longlasting Foundation(No:102):
Markanın anlaşamadığım tek ürünü, bu fondöten. E ve C vitaminleri bulunan fondöteni cildime uyguladığımda cildime homojen dağılmadığını gözlemledim. Yapı olarak da kalın ve pek de hoş olmayan kokusuyla yukarıda belirttiğim gibi sevemedim fondöteni.
Yine de "Bu senin görüşün, ben deneyeceğim" derseniz, kesinlikle kuru cilde sahip olanlara önermeyeceğim.
DianaMonroe +Plus Compact Powder(No:58):
Fondöteni uyguladıktan sonra uyguladığım pudra, ilk bakışta koyu renk gibi duruyor, ama uygulandığında o kadar da koyu durmuyor. Çok hafif ve hoş bir kokusu bulunan pudra, gün içerisinde burun ve alın gibi parlayan bölgelerde iyi bir kapatıcılığa sahip.

Açıkçası çok beklentimin olmadığı, ancak beni şaşırtan pudra, sıklıkla kullandığım makyaj ürünlerimden oldu.
DianaMonroe +Plus Allık(No: 01):
Pudra gibi yumuşacık bir yapıya sahip allık, yine aynı pudra gibi kokulu. Pigmentasyonu inanılmaz yüksek olan allığa fırçayı değdirmek yeterli. Hele ki bir de bendeki pembe allıktan biraz fazla uygulamanız, emin olun çok tehlikeli :)

Pudra ve allığın ambalajının alt kısmında ayna, pudra süngeri ve allık fırçası bulunuyor. Ambalaj olarak biraz daha sağlam tasarlanması halinde kullanımı çok daha güvenilir olacağına inandığım ürünleri ben beğendim.
DianaMonroe Ultra Perfect Longlash Maskara-Extra Black:
Kirpikleri yeterince uzatan ve iyi kıvıran maskara, biraz yoğun yapılı. Temizlenmesi biraz zor olan rimel, gün içerisinde bende biraz dökülme yaptı ama çok kaliteli markaların rimellerini kullandığımda bile bu sorunla karşılaştım ben.

Renk olarak gerçekten koyu siyah rengi verdiği için sevdiğim maskaranın beğendiğim bir özelliği de lens kullanmama rağmen herhangi alerjik durum yaratmaması.
DianaMonroe +Plus Highlighter(No:2):
Markanın en en en sevdiğim ürününü sona sakladım. Yine pigmentasyonu gayet iyi ve hıghlighter olmasının hakkını kesinlikle veren bir ürün. Ne yazık ki, sakınan göze çöp batar misali, ürünü düşürdüğüm için biraz şekli bozuldu. O yüzden eski fotoğraflardan birini ekleyerek görünümünü de paylaşmış olayım sizlerle.

Öyle parıl parıl parlayan ve "ben burdayım" dedirtmeden makyajınızda varlığını hissettiren aydınlatıcı, renk olarak da harika. Göz pınarlarına ve kaş altına da uyguladığım ürün, diğerleri gibi 13 gr. lık ambalajında.


Ürünlerin toplu swatchlarını da aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz.
Siz, marka ve ürünlerini nasıl buldunuz?

12 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...