Bak Bakalım Blogumda Var mı?

5 Mayıs 2017 Cuma

MOİVA - Rahat Bir Regl İçin...



Hiçbir kadın genç kızlığa adım attığı ilk regl heyecanını unutmaz ve o gün küçük sürprizlerle mutlu edilmek ister. Büyüdüğünü ve artık yetişkin bir birey haline geldiğini düşündüğü o gün küçük kız çocukları gibi mutlu ve keyifli olabilmek için sizlere de özel bir paket hazırladık. Kendinizi halsiz hissettiğiniz karın ağrısı ile kıvrandığınız ve hem fiziksel hem de biyolojik olarak vücudunuzun yorgun olduğunu düşündüğünüz günlerde enerjinizi yüksek tutmak için sizleri düşünen ve sizin ruh halinizi iyi anlayan bir firma olarak yüzünüzü güldürecek küçük paketler ile kendinizi mutlu hissetmenizi sağladık ve sağlıyoruz. Moiva kadınların ruhundan anlayan profesyonel hizmetleri ile özel döneminizde ihtiyaç duyduğunuz yiyecek, içecek, kişisel bakım ürünleri ve medikal ürünlere olan ihtiyacınızı tek bir paketle sizlere ulaştırmaktadır. Adet döneminiz de bolca tükettiğiniz çikolataların veya kuruyemişlerin hazırlandığı ya da sizlerin oluşturduğu paketlerimiz de tercihinize sunulmaktadır. Onlarca marka ile istediğiniz kaliteli paketleri hazırlamanız da yardımcı olan moiva hazır paketler ile tercihiniz olurken oluşturmuş olduğu kategorileri sayesinde kendi paketinizi oluşturmanız da etkili olmakta aynı zamanda paketini ekle kategorisi ile seçtiğiniz bir pakete de istediğiniz ürünü eklemenizi sağlamaktadır.


İlk kez regli olanlar için hazırlamış olduğu minik sırlar ve anne kız paketi ile sizlere bu paket içerisinde atıştırmalık, eşofman takımları, çorap ve buna benzer ürünleri sağlarken anne kız paketlerinde ise hem ekonomik hem de bu dönemde severek tükettiğiniz ürünleri kazandırmaktadır. Genellikle firmamız tarafından sizlere hazır olarak sunulan paketlerin içerisinde küçük atıştırmalıklar, duş jelleri, kuruyemişler, çikolata, çorap ve browni kek gibi ürünler yer almaktadır. Ancak sizler için hazırlanmış olan paketler yeterli gelmiyorsa paketlerin üzerinde değişiklik yapabilir ve yeni ürünler ile paketlerinizi genişletebilirsiniz. Moiva sizlerin ruhundan anlayan ve o özel gününüzde ihtiyacınızı karşılayacak olan ürünleri bir araya getirerek kadınların ruhunu okşamaktadır.

Çiftler olarak hayatınızın her aşamasında keyifli vakit geçirdiğiniz partnerinizin bu özel regli gününde ihtiyaç duyduğu ürünleri bir pakette toplayarak en sevdiği ürünlerle onun yüzünü güldürecek bir sürpriz yapmak isterseniz sizler de “Neredesin Spiderman” paketi ile sevgilinizi gülümsetebilir onu düşündüğünüzü ve onun ihtiyaçlarını iyi tanıdığınızı kanıtlayabilirsiniz. Kadınlar hassas varlıklardır ve bu hassas varlıklar her anlamda mutluluğu hak etmektedirler. Onları düşündüğünüzü gösteren ufacık hediyeler ile gönüllerini alabilir ve mutluluktan kahkahalara boğabilirsiniz. Halden anlayan ürünler ile dolu bir paket istiyorsanız sizler de “tadını çıkar” kategorisinde seçebilir regli döneminiz de abur cuburların tadını çıkarırken aşırıya kaçtığınızın biraz da farkında olarak kendinizi şımartabilirsiniz. Ruh halinizi düzeltmek için küçük bir sürpriz yeterli olur diyorsanız partnerinizin veya arkadaşlarınızın size bu süprizi yapmalarını sağlayabilirsiniz.
Online olarak hizmet talebinde bulunabileceğiniz moiva benimsemiş olduğu ilkeleri, kaliteli hizmetleri, kargo teslimatı ve 75 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo olanakları ile birçok markayı sizlerle buluşturuyor ve aynı zamanda geniş yelpazedeki ürünleriyle regli dönemlerinizin muhteşem ve enerjik bir şekilde geçmesini sağlıyor. Geniş ödeme seçenekleri, iptal ve iade koşulları gibi birçok konuda sizlere hizmet veren moiva online sitesi kampanyalardan haberdar olabilmenizi de sağlamak için kayıt ol butonu ile de etkili hizmet sağlamaktadır. www.moiva.com.tr adresi üzerinden sizler de firmanın sağlamış olduğu markalardan kendi paketinizi oluşturarak sevdiğinize, kızınıza, annenize veya arkadaşınıza muhteşem bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Oldukça ideal fiyatlar ile sizlere hizmet veren moiva kadınların ruhundan anlamakta ve kadınların tebessüm etmesini sağlamaktadır.

6 yorum:

  1. ilginç bir site :) teşekkürler canım paylaşım için.

    YanıtlaSil
  2. Çok hoşuma gitti bu ergenliğe girmek üzere olan bir kızım var güzel bir uygulama bu hediye paketi işi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman tam sizlikmiş, anne-kız paketleri de bulunuyor :)

      Sil
  3. Keşif etkinliğinden geliyorum bizede bekleriz:) <3

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...