Bak Bakalım Blogumda Var mı?

20 Ekim 2016 Perşembe

Taze Bittiler- 72

Okumayı ve yazmayı en sevdiğim seri olan "Taze Bittiler"in bu ay 72incisini yazıyorum şu an, bayağı yol katetmişim, ne güzel :)

Gelelim geçtiğimiz Eylül ayında hangi ürünlerle vedalaşmışım, hangilerini beğenmiş hangilerinden hoşlanmamışım...
ipek sabun, avene, güneş spreyi, bronzlaştırıcı, bebak, el kremi, nivea, kakao, science, şampuan, bog, blog yorumu

Öncelikle kurban bayramını değerlendirmek üzere yaptığımız tatilde bitirdiklerimle başlayalım.

1- İpek Duş Kesesi: İpek Sabun hakkındaki yazımı birçoğunuz okudunuz. Alışverişim içerisinde en en beğendiğim ürünlerden biri de bu duş kesesi idi. İçerisinde saf zeytinyağı sabununun rendelenmiş halini bulacağınız kese, aynı zamanda peeling görevini de başarıyla yerine getiriyor. Özellikle tatilde kullanırken inanılmaz pratik oldu. Kullan-bitir-at mantığında sağlıklı ve harika bir kese. 1 tane daha aldım bile.

2- Avene SPF50 Çocuklar İçin Güneş Spreyi: Beyaz tenli olduklarından, kızım ve babası birlikte bitirdiler. Uygulamaları ben yaptığımdan ürünün yağlı formda olmadığını ve çok iyi koruduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Yanma-kızarma sorunu yaşamadan gayet güzel bir tatil geçirdik. Ttail dönüşü de soyulma falan olmadı. Sprey başlıklı ambalajından hoşlanmadım sadece. Alışmışım sanırım kapaklı ambalajlara, bu pratik gelmedi pek.

3- Bebak El ve Vücut Losyonu: Hoş gül kokusunun yanında günlük bakım için yeterli gelen krem daha çok ellerime uygulamıştım. Tatil bitimine yaklaşırken Nivea vücut losyonum bitince de geri getirmemek adına bu kremi kullandım birkaç gün. El kreminden çok vücut kremi olarak daha başarılı geldi bana. Detaylı yazısını okumak için başlığa tıklayın.

4- Nivea Cocoa Butter Vücut Nemlendiricisi: Özellikle kuru ciltler için önerilen kremi, yaz döneminde deniz-güneş ikilisi sonrası kullanmayı tercih ettim. Hoş kakao kokusu ve verdiği nemi sevdim.

5-6 Senscience Kuru Saçlar İçin Şampuan: Sheido laboratuvarlarında üretilen markanın her 2 ürününü de çok severek kullandım. Kuru saçlar için üretilen bu ürünleri özellikle yine bir deniz tatili sırasında kullanmak üzere saklamakla ne doğru karar vermişim, uygulama sırasında bir kez daha görmüş oldum. Kesinlikle başka bir saç bakım ürünü kullanmaya gerek kalmadan saçlarımı temizledi, yumuşacık yaptı ve elektriklenme vs. olmadı.
7- Science Kuru Saçlar İçin Saç Kremi: Sağlarda ağırlık yapmadan yumuşatıcı etkili bir ürün, sevdim.

8- Wellaflex Saç Spreyi: Ekstra bir özelliğini görmedim. 

bioderma, yaves rocher, göz makyajı temizleyicisi, ipek sabun, doğal deodorant, blog, blog yorumu
9- Bioderma Sebium Purifying Cleansing Foaming Gel:  Bioderma'nın hassas ciltler için önerilen H2O'nun yanısıra zaten karma-yağlı cilde sahip olduğumdan markanın, yine tercih ettiğim ürünleri arasında bulunan bu jelini de severek kullandım. Hatta şu aralar büyük boyunu da kullandığım jel, cildimi ciddi anlamda iyi temizleyen ve yıkama sonrası kesinlikle germeyen, hoş kokusunu da mutlaka hissettiren güzel bir temizleyici. Detaylı bir yazı yazsam iyi olacak aslında...

10- Yves Rocher Göz Makyajı Temizleyicisi: Yine çok sevdiğim temizleyicilerden. Çift fazlı bu temizleyici kesinlikle gözlerimi yakmadan suya dayanıklı maskaraları falan gayet güzel temizliyor. Stoklarım bittiğinde kesin dönüş yaparım.

11- İpek Doğal Deodorant: Sevgili İpek'in son icadı :)) Kendi elcağızlarıyla yaptığı doğal deodornt, bir sürü kimyasal barındıran ürünlerden çok farklı ve tabii çok sağlıklı. Siparişleriniz gönderdiğiniz kaplarda gönderiliyor ve kaplar 1 haftalık ürün içeriyor. Bir de minik dondurma kaşığı ekleyen İpekçim her yönüyle bizi düşünüyor :) Bu arada, bu ürünü kullandığınızda terlemeyi önlemiyor ama fakat lakin... :)) Kesinlikle koku olmuyor.

Ve son olarak #maviyleprojectpan etkinliğimden bitirdiklerim...
avon, parfüm, fondöten, sample, fresh'n soft, makyaj, makyaj temizleme mendili, blog, blogger, blog yorumu
12- Avon Secret Fantasy Parfüm: Aslında tam bir yaz kokusu, bol meyveli. Ve tabii daha çok genç kızlara yönelik bir koku. Elimdekileri dağıttıktan sonra kalan son 2'yi de project pan çerçevesinde eritiyorum. Bir daha alacağım kokular değil.

13- Avon Fondöten: Özellikle sample ürünleri tatillerde tercih ediyorum, 1 tane de ofise bıraktım. Olur da makyaj yapamadıysam orada kullanırım diye. Sample fakat inanılmaz bereketli çıktılar, bir de bendenizin dibine kadar kullanma sapıklığı olunca kestim ambalajı abartmıyorum 2 hafta daha kullandım.

Gördüğünüz gibi yine fena bir ay olmamış. Ama daha bitirilecek çoook ürün var :)

Sizde durumlar nedir?

7 yorum:

  1. Ben de bugün yayınladım Project Pan yazımı :) Bence gayet iyi İlknur'cum! Başarılarının devamını diliyorum ^_^

    YanıtlaSil
  2. Tebrikler bu ara herkes çok azimli herşey bitiyor 😄😄

    YanıtlaSil
  3. Kolay gelsin canım, bir sürü ürün bitmiş bile :)

    YanıtlaSil
  4. İpek deodorant süper bir şey cidden... Bu ay bende durum pek iyi değil, önümüzdeki günlere bakıyorum artık :) Darısı yenilerin başına diyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Galiba buralardan birisi çekiliş kazandııııı :))

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...