Bak Bakalım Blogumda Var mı?

7 Eylül 2016 Çarşamba

Taze Bittiler- 71

Madem Dev Bitirme Projemden bahsettik, o halde geçtiğimiz ay, hem o projeden hem de düzenli kullanımla bitenleri topluca görelim değil mi?
yves rocher, blog, blogger, natura herbs, dermadolin, protex


1- Yves Rocher Duş Jeli(Florida Portakalı): Duş sırasında özellikle yaz mevsiminde enerji veren,canlandıran, ferahlatan ve mutluluk veren kokulu ürünler kullanmayı seviyorum. Bu nedenle Yves Rocher'in bu ürününü bitirmek hiç de zor olmadı. Yine bir alışverişim sırasında stoklarım.

2- Natural Herbs Çay Ağacı&Keratin Şampuanı: Çabuk yağlanan saçlar için üretilmiş şampuanı detaylı olarak yazmıştım, başlığa tıklamanız yeterli. Bu şampuan için ekleyeceğim birşey var; i-na-nıl-maz bereketli. Bitirmek için bayağı uğraştığım doğrudur. Olumlu etkilerinin yanısıra bu durum avantaj mı, dezavantaj mı, bilemedim...

3- Seranem Vücut Bakım Şampuanı: Sanki içerisinde krem varmış gibi, kullandıktan sonra cildi yumuşacık yapan bir ürün. Orjinal boy gibi görünse de numune olarak etkinliklerde dağıtılan ambalajların yarısı doluydu. O yüzden çabuk bitti. İyi temizliyor ve cildi tahriş etmiyor. Sanırım 1 tane kaldı, orjinal boyu alınası ürünlerden.

4- Protex Anti-bakteriyel Sıvı Sabun: Ailece, çok severek kullnıyoruz. En büyük boyunu aldım Migros indiriminde. Gerçekten iyi temizlediğini düşünüyorum.
colgate, listerine, opti free, blog, blogger
5- Colgate Advanced-Sensation White Diş Macunu: 14 günde beyazlık vaadinde bulunan diş macununu kullandım bitti. Dişlerimin doğal rengi hiçbir zaman bembeyaz olmadığından net birşey söyleyemem ama renk açıcı, evet. Bir de temizlik hissini veriyor kullanım sonrası.

6- Listerine Cool Citrus Ağız Bakım Ürünü: O ne yakıcı bir tat öyle, aman Allah'ım! İyi bir bakım ürünü, evet ama kullanırken yüzüm şekilden şekile girdi vallahi! Daha yumuşak, dah naif tatlı olanlardan alayım ben...

8- Opti Free Express Lens Solüsyonu: Emektar solüsyonum, kaç şişe bitirdim hatırlamıyorum. Blogumda görüşlerimi de paylaşmışım, başlığa tıklayıp, okuyabilirsiniz.
avon, rituel de beaute, acnecinamide, nuxe, blog, blogger
9- Avon Make Me Wonder Parfüm: Hala kataloglarda bulunuyor mu, bilemiyorum ama tam yazlık, şekerli bir kokusu vardı. Kalıcılığı da fena değildi. Fakat, Avon'da benim favorim her daim Rare Gold'dur. Tanımam üzerine...

10- Rituel de Beaute Diş Temizlemeye Yardımcı Pratik Mendil: Ofiste ve seyahatlerde yanınızdan ayırmayacağınız, tam bir kurtarıcı ürün bu mendiller. Mutlaka alınası, bol bol da yedeklenesi türden.

11- Sivilce Karşıtı Acnecinamide Mendil: Sivilce mağduru herkesin gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir ürün. Herbir mendilin ayrı ayrı paketlenmesi de kullanımı kolaylaştırıyor. Detaylı yorumum için başlığa tıklayın lütfen.
jansenn, buock, avon, neolife, freeman, blog, blogger
12- Jansenn Cosmetics Cilt Temizleme Jeli: Deneme boy olmalarına rağmen, uzun süre kullanabildim öncelikle onu söyleyeyim. İnanılmaz fresh ve güzel bir koku, süper bir temizleme ve yumuşacık bir cilt. Çok çok çok sevdim. Kesinlikle orjinal boyu alınası ürünlerden...

13- Burock Yaşlanma Etkilerine Karşı Göz Çevresi Bakım Kremi: Çok kaliteli bir markanın çok kaliteli bulduğum bir ürünü bence bu krem. Detaylı yazımda da bahsettiğim gibi ince bir çizgiyi yok etti bende. Elimdekiler bittiğinde kesinlikle alırım.

14- Neolife Yüz Temizleme Toniği: İçerisinde alkol bulunmadığından cildi yakmadan, tahriş etmeden temizleme sonrası kalan makyaj artıklarını gayet iyi yok etti.

15- Freeman Kayısılı Yüz İçin Scrub: Harika bir peeling bence. Cildi güzel aydınlatıyor, iyi temizliyor. Tek kullanımlık ürünleri benim gibi 3-4 kullanımda bitirenlerdenseniz aynı zamanda ekonomik de.
essence, the balm, maybelline, blog, blogger
16- Essence All-in-One BB Cream: Diğer BB kremlere bakarak daha yoğun kıvamlı bir üründü. Dolayısıyla kapatıcılığı da çok daha iyiydi. Sanırım artık satışta yok ama olsaydı bir tane daha edinebilirdim. Bir de renk tonları nispeten koyuydu. Elimdeki 02-Medium olmasına rağmen, ancak bronzlaştıktan sonra rahat kullanabildim.

17- The Balm Makyaj Bazı: Bloggerlar tarafından çok övüldü ama öyle aman aman bir özelliği yoktu bence. Gözenekleri iyi kapatsın diyorsanız hele denemeyin bile.

18- Maybelline Push Up Drama Maskara: Kiminin çok sevdiği kiminin nefret ettiği bir maskara. Detaylı yazısını bu hafta paylaşacağım, ama buradan tarafsız kaldığımı belirteyim sadece.
woo, fresh'n soft, parmex, tarko, aseton, oje, blog, blogger
19- Woo Oje-234: En sevdiğim kahve tonlarından biriydi. Sanırım Pastel'in "Nude" serisinde benzer renk vardı. Bu arada kaç yıldır duruyordu, gram bozulmamış. Nerede o eski ojeler diyorum ben.

20- Fresh'n Soft Asetonsuz Oje Çıkarıcı: Her yerde yazdım, her yerde söyledim: Asetonsuz bir oje çıkarıcı nasıl bu kadar ağır kokabilir? Temizlemesi de çok uğraştırıcı. Bitirme projeme özellikle koymuştum ki, bitireyim :) Bu arada, hala elinizde bu üründen varsa daha kolay oje çıkarmak için bir tüyo vereyim: Ürünü pamuğa boca edin, tırnaklarınızın üzerinde pamuğu tutup bir süre bekletin, sonra tırnaklarınızı temizleyin. Nispeten daha kolay çıkıyor.

21- Parmex Aseton: Favorim. Evde bol stok yaptım.

22- Tarko Fırça: Miyadı dolmuştu, vedalaştım kendisiyle...
bronzer, tantasia, selin, vucut spreyi, jane iradalie, blog, blogger
Ve bitirme projemde olup da, son kullanma tarihinden önce bozulanlar:

23- Jane Iredale Tantasia Bronzer: Turunçgil kokulu bronzer, tatile gidemeyenler için bronzlaştırıcı ürünler arasında "fena değil" ürünler arasında. Yalnız, uygularken elleri de boyaması beni biraz rahatsız etti.

24- Selin Altın Işıltılı Vücut Spreyi(Ada Limonlu): İçerisindeki ışıltılar bir vücut spreyine göre bir hayli iriydi. Kullanım sonrası disko topu gibi parlamanız içten bile değil. Kokusu çok güzeldi ve ferahlatıyordu, ancak o ışıltıları... Bozulduğuna sevindim açıkçası çünkü kullanıp bitirebileceğimden pek emin değildim.

Genel olarak gayet iyi geçen bir ay olmuş gibi sanki, ne dersiniz?

16 yorum:

  1. bitenler dolu dolu, gelsin yeniler. =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitirdikçe mutlu oluyorum yahu, azalsın da bi "ihtiyaç alışverişi" yapayım :))

      Sil
  2. Bence gayet başarılı bir ay olmuş, tebrikler :) Parmex benim de favorim kesinlikle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi, ben de çok seviniyorum bitiikçe :)
      Parmex bambaşka gerçekten...

      Sil
  3. oh ne güzel gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
  4. Ay o Fresh'n Soft oje çıkarıcı benim de kabusum... Burrock krem de aklımda, ince çizgiler bitti dedin, böyle kaldım ekranın karşısında :))) Yenilerini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitti bitti Başakçım, stokta falan da yok, oooh :)
      Evet canım bende işe yaradı ama ince bir çizgiydi kaybolan. Oluşum aşamasındaydı sanırım. Belirgin çizgilere etki edeni bulamadılar henüz, öperim...

      Sil
  5. çok güzel bitmişler ya hayran kaldım :) balm makyaj bazından ben de bir şey anlamadım diyebilirim yves rocher duş jeli benimde çok sevdiğim bir kokusu vardır. Seranem de bana denemem için gönderilmişti ama halen sırasını bekliyor :) güzel bitmişler diyorum tekrardan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, bitirdim valla, çok sıkılmıştım aynı ürünlerin yerinde sayıyor olmasından. Bir yeni project pan daha patlatacağım :)
      Seranem'i dene mutlaka, hele bu mevsim geçişi kullanmak için tam zamanı :)

      Sil
  6. baya ürün bitmiş harika .. burock göz kremini hatta bütün ürünlerini ben de severek kullanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi, çok sevindim ben de bu ay :) Burock çok başarılı gerçekten...

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. Valla gelecekti Çağlacım ama bayram indiriminde hiçbirşey kalmamış ki :)

      Sil
  8. Baya bi ürün bitirmişsiniz emeğinize sağlık :) antibakteriyel sabunların çok zararlı olduğuna dair bir yazı okumuştum (Amerikalı doktorların yaptığı bir araştırma)ondan sonra normal sabunlara geri dönüş yaptım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, hatta sanırım bu yüzden pek satılmıyor artık :)
      Çok teşekkürler...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...