Bak Bakalım Blogumda Var mı?

3 Ağustos 2016 Çarşamba

Taze Bittiler- 70

Ramazan bayramını, evde kalmamak için bahane sayarak yaptığımız program sayesinde 2 haftalık bir tatil gerçekleştirdiğimiz Temmuz ayında, doğal olarak bakım ürünleri ağırlıklı birçok ürün bitirdim. Tatil dönüşü de orada hangi ürünleri kullandığıma dair bir yazı paylaşmaya fırsat bulamayınca kısmet; Taze Bittiler serisine düştü. Uzun bir yazı yazmaya başlıyorum, iyi okumalar...

1- Caudalie Soleil Divin Anti-Aging Etkili Yüz İçin Koruyucu: Birçok dermokozmetik satış siteleri ve eczanelerde  temin edebileceğiniz bu marka, Fransız menşeili. Güneşin zararlı etkilerinden korumasının yanısıra çevresel faktörlerden de koruma amaçlı üretilmiş. Kullandığım süre boyunca hiçbir memnuniyetsizlik duymadığım ürün; mat yapıda. Uygulama sırasında ve sonrasında kesinlikle yapış yapış hisse kapılmıyorsunuz; ki bu, özellikle de yaz sezonunda nasıl iyi bir özelliktir, tahmin edersiniz. Hafif bir bitkisel kokusu bulunan krem aynı zamanda cildinizi de nemlendiriyor. Elimdeki güneş koruyucuları bittikten sonra tekrar dönüş yapabilirim.
 
2- La Roche Posay Termal Su: Bugüne kadar 5 farklı çeşit termal su kullandım ama ürün karşılaştırması yapabilecek kadar bilgi sahibi değilim açıkçası bu ürünler konusunda. İçeriği ve özelliğinden çok ferahlatma hissini bildiğimden severek kullandım.

3- Bioderma Photoderm Bronz Güneş Koruyucu: Çok çok çok memnun kaldığım bir üründü. Hem yüksek koruma faktörlü, hem iyi bir bronzlaştırıcı, hem de güvenli bir koruma sağladığına inandığım bu koruyucu, geçen yazdan beri benimleydi. Yine elimdeki diğer markala bittiğinde kesin alacaklarımdan.

4- Clemy Sun Body Lotion: Düzenlediğim ilk etkinliğimde markanın hediyesi olan losyon, güneş sonrası cildi rahatlatma ve nemlendirmeye yönelik bir üründü. Nemlendirme özelliğini ve kokusunu çok sevdim. Hala satışta mıdır bilemiyorum ama rastlarsanız bir şans verin derim.
5- Dove Duş Jeli: Tam da deniz tatilinde nemlendirme ve cildi yumuşatmak için lazım ürünlerden. Dove kokusu ve kalitesini bilirsiniz, seyahat boy ürünlerinden oluşan çantayı denk geldiğinizde satın almayı unutmayın.

6- Palmolive Thermal Spa Massage Etkili Duş Jeli: İçerisinde bulunan mikrotanecikleri kullanırken eriyen ve cilde peeling etkisi veren duş jelini de çok beğendiğimi söyleyebilirim.

7- Senscience Şampuan ve Saç Kremi: Sheido laboratuvarlarında üretilen markanın her 2 ürününü de çok severek kullandım. Kuru saçlar için üretilen bu ürünleri özellikle deniz tatili sırasında kullanmak üzere saklamakla ne doğru karar vermişim, uygulama sırasında bir kez daha görmüş oldum. Kesinlikle başka bir saç bakım ürünü kullanmaya gerek kalmadan saçlarımı temizledi, yumuşacık yaptı ve elektriklenme vs. olmadı.

8- Neolife Skin Yüz Temizleme Köpüğü: Markanın, denediğim ürünleri içerisinde favorim olan bu köpükle ilgili detaylı yorumlarımı burada paylaşmıştım. Gerçekten çok çok çok sevdim.
9- Artdeco Tekli Göz Farı- No:211  Sıklıkla kullanmama rağmen uzunca bir süre elimde olan farı nihayet bitirdim. Ten rengindeki bu farla ilgili bir detaylı yazım olacak.
10- Softto Plus Argan Oil Beyazlatıcı Scrub: Markanın, cilt lekelerini azaltmaya/yok etmeye yönelik ürünlerinin yanısıra bir de cilt lekelerini açan bu peelingini kullandım. Detaylı yorumlarım gelecek ama leke sorunu bulunanlara bu ürünü önerebilirim.

11- Cle Up Disk Pamuk: Migroslarda satılan bu diskleri çok severek kullanıyorum. Arada, seri farkından çıkan beğenmediğim birkaç paket oldu ama bunun dışında yapısını ve yumuşaklığını beğendiğim bir pamuk.

12- Bio True Lens Solüsyonu: Eczane alışverişimde numune olarak verilen bu solüsyonu yılların Opti Free cisi olarak pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.

13- Acnemide Exfoliative Mendil:  Biraz rahatsızlık veren kokusuna rağmen, ciltteki fazla yağı ve siyah noktaları temizleyen ürün. Detaylı bir yazı hazırlıyorum bu ürünle ilgili ama ertesi güne çıkacağı çok bariz belli olan sivilceyi, gece yatmadan önce uygulayınca yok ettiğini gözlemledim.

14- Acnicare Gentle Cleaning Gel: Özellikle akneli ve sivilce oluşumuna yatkın ciltlere önereceğim ürün, ergenlik döneminde de işinize yarayacaktır.
Bir de, kızım için kullanıp bitirdiğimiz ürünler var, onları da yazıp çocuğu olanlara minik tavsiye niteliğinde deneyimlerimizi paylaşayım.

Uni Baby Şampuan: Paraben, alkol, boya, SLS ve SLES içermeyen bebek ve çocukların dostu ürün, kızımın saçlarını tertemiz yapıyor ve saçları mis gibi kokuyor. Eczacıbaşı kalitesi ve güvencesiyle satışta olan şampuan son zamanlarda gözdelerimizden.

Topicrem 2'si Bir Arada Şampuan&Temizleme Jeli: Sabun ve alkol içermeyen ürünü biz duş jeli olarak kullandık. Detaylı yorumlarımı buradan okuyabilirsiniz.

Performansımı genel olarak iyi bulduğum bir ayı daha geçirdik. Bakalım bu ay, hangi ürünlerle vedalaşıcam...




18 yorum:

  1. Bebek sampuani benim de favorim her türlü amaçla kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi, bizim evde hem kızım hem de ben bol bol kullanıyoruz :)

      Sil
  2. Bayaca temizlik olmuş yine :) Bioderma'nın bronzşlaştırıcı koruyucusu, bronzluğu ciltteki hücreleri uyararak mı sağlıyor, bilginiz var mı? Çok merak ettim gerçekten. Eğer öyleyse, deneyebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, mümkün olduğüunca sık ürün kullanınca bitiyor :)
      Açıkçası bu detay hakkında net bilgim yok, Biodermaya sorabilir misin?
      Sevgiler...

      Sil
  3. bir sürü sey bitmis ne güzel :) Far bitirmek zor cidden, yine en cabuk ten renginde olanlar bitiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla, sürekli kullanıldığında bitiyor ancak. 3 far paleti devirmişliğim var ama tekli farlar konusunda bu ilk oldu :)

      Sil
  4. bioderma photodermi ben de denemek istiyorum yakın zamanda...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden çok güzel bronzluk sağlıyor Audrey, memnun kalacağına eminim :)

      Sil
  5. Neolife skin yüz temizleme köpüğünü ben de severek kullandım içinde az bir şey kaldı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok sevdim :) Resmen eğleniyordum cildimi temizlerken :)

      Sil
  6. Bioderma'nın güneş koruyucusunu merak ediyordum, teşekkürler paylaşım için :))

    YanıtlaSil
  7. Bioderma aklımda bulunsun seneye için. Bu yıl aldığım var çünkü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka dene Saadetçim, memnun kalacağına eminim :)

      Sil
  8. Neolife yüz köpüğünü deneyeyim o halde.Bu tarz temizleyicilere bayılıyorum ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok eğlendim ben kullanırken Filizcim, cildini kendini şımartmak isteyenlere önerelim o halde :)

      Sil
  9. neolife yüzköpüğüne bende bakayım bir ara :) köpük temizliyiciler bu ara çok ilgimiçekiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel Eminecim, geçenlerde gittiğim bir güzellik merkezinde de satılıyordu.

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...