Bak Bakalım Blogumda Var mı?

31 Mart 2016 Perşembe

#sevgiylekadinlargunu Etkinlik Sponsorlari

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Sevgi'nin "Kadınlar Günü" temalı etkinliğinden bahsetmiştim. Sıra geldi sponsor firmalara...

Neutrogena şık çantası içerisinde sıkılaştırmaya yönelik ürünlerini göndermiş. Yaz için iyi bir başlangıç sayılabilir ;)
Prozinc, kinoa mucizesini saçlarımıza taşıyan saç bakım ürünlerini göndermiş. Deneyimlerim en kısa sürede blogda olacak.
Kolay uygulanabilir göz farı ve konjac süngerlerimiz Match Kozmetik'ten...
 Oganic yağlı ilk göz serumu deneyimi için Alassala Turkey, e teşekkürler...
Yorgunluk giderici özellikli bacak rahatlatıcı jel; Mustela'dan. Daha önce görmemiştim. Sanıyorum yeni bir ürün. Benim gibi sabahın erken saatlerinde kalkıp geceyarılarına kadar sürekli bir koşturmaca içerisinde olanlar için ideal. Detaylı yazım burada.
İlk kez etkinlikte tanıştığım marka Haceri, 3 ürün çeşidiyle bizlerleydi. Özellikle vücut pudrasını yaz boyu kullanacağım gibime geliyor. Son kullanma tarihinin bitmesine günler kalmış olduğundan ne yazık ki ürünler çöpü boyluyor.
Piyasaya yeni çıkardığı Leke giderici özellikteki kremiyle, etkinliğe damgasını vuran marka Revox, bizleri de meşhur şampuan ve saç kremiyle buluşturdu.
İnanılmaz şık bulduğum defter; Nideno'dan... Benim etkinliğimde de sponsor olan Nideno hakkındaki yazımı okumanızı öneririm.
Ve bu harika tablo; Tabloda.com'dan. Firma hakkındaki detaylı yazımı okumuş muydunuz?
İlk kez deneyimleyeceğim takma kirpiklerimse Vogueeyelashes'ten.
Ve harika renkte ruj ile kolay eyeliner çekme aparatı, İstanbul yolu üzerindeki Podium AVM'de yer alan Golden Rose şubesinden.

Bizi çocukluğumuza götüren Kervan Gıda sayesinde rengarenk şekerlemelerle buluştuk :)
Ünlü bebek bakım markalarından Hipp, seyahat boy ürünlerle bizlerleydi. Yakında çıkacağımız yolculuk sırasında bunlar çok işime yarayacak.
Parfümsüz, plastik içermeyen ürünlerinden oluşan numuneleriyle bizlerle olan Natracare, organik ürün severler için en iyi markalardan...
 TheLookFashion, el yapımı krem göndermiş. Deneyimlerimi ayrıca paylaşıcam.
Ve blogger dostu firmalardan Aspire, kalorisiz, yağsız, şekersiz; üstüne üstlük tüketildiğinde 200 kcal yaktıran içeceğinden göndermiş.

Fabooks'un gönderdiği hediyeye ise eşimle bayıldık. Market alışverişi için liste oluşturmaya son! Artık, ihtiyaçlarımızı hazır listeden checkleyeceğiz :))
Ve son olarak sevgili Hüzün Sarısı, Kadırga Müzik sponsorluğunda çok şık bir şapka ile harika bir CD hediyesini bizlere ulaştırdı.
Bu güzel ve nazik daveti için Sevgi'ye ve tüm sponsor firmalara bir kez daha teşekkürler. Deneyimlerimle paylaşımlarım ara ara blogumda olacak, takipte kalın...


10 yorum:

  1. Göz serumunu çok merak ettim yorumlarını bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimdeki bittiğinde hemen başlayacağım :)

      Sil
  2. Eye Serum ve Lookfashion krem yorumlarını bekliyorum :) Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kremi birkaç kez kullandım Başakçım, belli belirsiz kokusunu ve ellerimi anında nemlendirmesini sevdim. Göz kremim bittiğinde hemen başlayacağım buna da :)
      Sevgiler...

      Sil
  3. Çok güzel bir etkinlik olmuş
    Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan özellikle argan yağlı göz serumu çok ilgimi çekti yorumlarını bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En çok ilgi çeken ürün o oldu sanırım, birazcık bekleticem sizi :)

      Sil
  5. güle güle kullanın. Bebeto şekerlemeler en çok dikkatimi çekti :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Jelatin barındımadığı için biraz daha ratatız tüketirken :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...