Bak Bakalım Blogumda Var mı?

15 Şubat 2016 Pazartesi

Dantelistan Hakkinda...

Haftanın ilk gününden hepinize merhaba.

Bugün, tüm bayanların ilgisini çekecek ürünlerin satışını gerçekleştiren bir e-ticaret sitesinden bahsetmek istiyorum.

Çok geniş ürün yelpazesine sahip sitede iç giyim, korse ve pijamaya yönelik çok fazla seçenek bulmak mümkün. 40 farklı markayı birarada barındıran site, her zevke ve her bütçeye uygun çeşitleriyle karar vermekte zorlanacağınız bir alışveriş imkanı sunuyor.
Özellikle iz yapmayan ve her bedene, her bölgesel soruna uygun olarak tasarlanmış korseler yeni modelleriyle birlikte Dantelistan'da.
Dikişsiz ve antibakteriyel iç giyim ürünleri, yine sitede bulabileceğiniz ürünlerden sadece birkaçı.
Özellikle çeyiz ve gelinlik iç giyim alışverişlerinizde mutlaka göz atmanızı önereceğim siteye üye olduğunuzda otomatik olarak Tiko Puan yükleniyor. Alışverişlerinizde, doğum gününüzde, arkadaş tavsiyelerinizde ekstra tiko puan kazanabileceğiniz sitede bu puanları alt limitsiz kullanabiliyorsunuz.

Kredi kartının yanısıra kapıda ödeme seçeneği de mevcut olan site, 100,00 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı sunuyor. Güvenli alışverişveriş garantisi veren site, satın aldığınız ürünleri gizli ambalaj içerisinde kargoluyor.

Siparişim, stokta kalmaması nedeniyle 7. günde elimdeydi. Paketleme gayet iyiydi. Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulmuş olması firmanın artılarından. 

Şu ara sitede, "indirimli" olarak satışa sunulan ürünleri de buradan inceleyebilirsiniz.

#yeniyildasihirlimaviyle organizasyonumda sponsorumuz olan ve nazik hediyeleriyle bizleri ayrıca mutlu eden Dantelistan'a çok teşekkürler...

Keyifli alışverişler...

4 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...