Bak Bakalım Blogumda Var mı?

5 Aralık 2015 Cumartesi

Sonett ve AlmaWin Deterjan Cesitleri Hakkinda

Hafta sonundan herkese merhaba. Bugün blogumda, sağlığımıza önem veren ve kimyasal barındırmayan Sonett ve AlmaWin markalarına ait mutfak-banyo ürünlerinin bir kısmını paylaşıcam sizlerle.
almawin, organik, ayışığı organik, blog, blogger, sihirlimavi

Ayışığı Organik sayesinde tanıdığım bu markalar; tam da son yıllarda aradığımız sağlıklı ürün çeşitlerinden oluşuyor. "Organik" sertifikalı, doğada kolayca çözünen, organik tarımdan elde edilen, biyolojik çözünürlüğe ve kimyasal ile petrolden uzak içeriğe sahip. Hassas ve alerjik ciltler başta olmak üzere dermatolojik olarak test edilmiş ve onaylanmış olan bu ürünlere sırayla göz atalım mı?

1- Almawin Organik Çamaşır Yıkama Sıvısı: Hem renkliler, hem de beyazlar için kullanabileceğiniz sıvı deterjan, düşük ısıda bile etkin diyebileceğim türden. Leke çıkarmasını ve ayrıca yumuşatıcı kullanmaya gerek bırakmamasını sevdim.
almawin, organik, ayışığı organik, blog, blogger, sihirlimavi
Neredeyse her türdeki kumaşı, kolayca yıkama ve temizleme özelliğine sahip sıvıyı özellikle kızımın çamaşırlarını yıkamak için kullanıyorum. Meyve suyu dışında lekesi olan tüm çamaşırları tertemiz yaptı.
almawin, organik, ayışığı organik, blog, blogger, sihirlimavi
Koku konusunda ise diğer deterjanlar mis kokulu, parfümlü bişiyler beklemeyin. Hem elde hem de makinede kullanabileceğiniz ürün, tam 25 yıkama için. Ürün hakkında detaylı bilgi ve alışveriş için burayı, markanın diğer ürün çeşitlerini görmek alışveriş yapmak için burayı tıklayın.


2- Sonett Organik Bulaşık Makinesi Tuzu:
 organik, bulaşık makinesi tuzu, blog, blogger, ayışığı organik

Bulaşık makinesi ve içinde yıkanan bulaşıklar için mutlaka tuz kullananlardanım. ECO kontrol ve ECO Garanti sertifikalı bu tuz, hayvansal hammadde içermiyor. Hiçbir kimyasal işleme tabi tutulmadan elde edilmiş. Katkı maddesi içermeyen tuzun rengi kar gibi. Boyar herhangi bir madde kullanılmayan tuz, sitesinde 1 ve 2 kg.lik paketlerde satışa sunulmuş. Ürünü detaylı incelemek ve alışveriş yapmak için burayı tıklayın.

3- Sonett Organik Bulaşık Makinesi Tableti: Soda ve silikattan oluşan tablet, bu içeriğiyle bulaşıklarda bulunan, yağ, kir ve çay-kahve kalıntılarını kolay ve etkin bir şekilde çözme vaadinde.
Yaklaşık 1 aydır kullandığım tabletten memnun kaldığımı rahatlıkla söyleyebilirim. Bulaşıklarda kir, kalıntı ve su lekesi bırakmamasını beğendim. Ayrıca, kullandığım tablet, daha önce denediğim başka bir markanın tableti gibi, yıkama sırası ve sonrası, makinanın tablet haznesinde kalmadı.
25 adet tabletten oluşan ürünü detaylı incelemek ve alışveriş yapmak için burayı tıklayın.

4- Sonett Organik Bulaşık Makinesi Parlatıcısı: İçerisinde bulunan hint yağı ve alkol sayesinde son durulama suyun etkisini artırma özelliğine sahip parlatıcı, son zamanlarda, makinenin haznesine bulaşıkları parlatması için koyduğum sirkeyi aratmadı.
Beğenerek kullandığım parlatıcıyı, bulaşık makinesi tableti, bulaşık makinesi tuzu ile birlikte düzenli olarak kullanıyorum. Özellikle cam mutfak eşyaları üzerinde bu ürünlerin temizlemede başarılı olduğunu ve parlak görünüme sahip olduklarını görüyorum.
500 ml. lik ambalajında satılan ürünü detaylı incelemek ve alışveriş yapmak için burayı tıklayın.

5- Sonett Organik Bulaşık Yıkama Sıvısı: Konsantre halde satışa sunulan ürünü, özellikle Gökçe'nin bulaşıklarını temizlemek için kullanıyorum.
Tam da benim sevdiğim gibi, naif limon kokusuna sahip sıvı, çok fazla köpürmüyor ve suda kolayca temizleniyor. 300 ml. lik ambalajında fakat konsantre olduğu için inanılmaz bereketli. Çok az miktar temizlik için yetiyor. Hassas ve alerjik cilde sahip olanların da gönül rahatlığıyla kullanabileceği ürünü detaylıca incelemek ve alışveriş yapmak için burayı tıklayın. Markanın diğer ürünlerini incelemek içinse burayı tıklayın.

*Tanıtım ürünüleridir. Görüşlerim kişisel ve objektiftir.

10 yorum:

  1. Annem bayıldı bu yazına. "Biz de alalım" diyor :)

    YanıtlaSil
  2. sağlıkla kullan canım limon kokusuna ben de bayılırım:)

    YanıtlaSil
  3. İlk defa duydum, inceleyeceğim. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Organik ve sağlıklı olması nedeniyle öncelik verilesi ürünlerden :)

      Sil
  4. Çok denemek istiyorum. Güzel ürün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle parlatıcı ve çamaşır deterjanı favorim.

      Sil
  5. Bu markayı sizin blogunuz sayesinde öğrendim.. Paylaşım için teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, umarım yeterince bilgilendirebilmişimdir :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...