Bak Bakalım Blogumda Var mı?

23 Eylül 2015 Çarşamba

Taze Bittiler- 59

Hepinize merhaba,

Yeni bir taze bittiler yayınıyla karşınızdayım. Geçtiğimiz Ağustos ayında tükettiğim ürünlere hep birlikte göz atalım mı?


1- Selin- Ada Limonu Parfümlü Duş Jeli: Beğendiğim markanın pek sevemediğim ürünü bu oldu. Çabuk bitmesi, kokusu ve yapısından hoşlanmadım ne yazık ki. Markanın Greyfurt ve Nar Özlü duş jelini ne kadar sevdiysem bunu da o kadar sevmedim.

2- Cyrene Yüz ve Makyaj Temizleme Suyu: Güvenilir bulduğum markanın bu temizleyicisini çok severek kullandım. İyi temizleme özelliği ve içeriği ürünü güvenilir kılıyor. Detaylı yazısı burada.

3- Garnier Göz ve Makyaj Temizleyicisi Çift Etki: Çift fazlı göz makyajı temizleyicilerini nedense daha iyi temizliyor düşüncesiyle daha çok tercih ediyorum. Bunu, bir Migros alışverişim sırasında çok komik bir fiyata almıştım. Elimdekiler bittiğinde kesin dönüş yapıcam.
4- Garnier Karma/Yağlı Ciltler İçin Esas Bakım Kremi: Nötrüm bu ürün konusunda. Cildimde çok bir değişiklik farketmedim. Bir de kokusunu biraz ağır buldum. Cilt kremine neden bu kadar parfüm katılır ki?

5-6- Argan Cure Manikür Bakım Eldiveni, Pedikür Bakım Patiği: Gayet pratik, düzenli bakımın ihmal edildiği dönemlerde el ve ayak bakımını çabucak tamamlayabilmeniz için yeterli ürünler. Detaylı yorumlarım burada.
7- Splat Ultra Complex Diş Macunu: Temiz içerikli diş macununun bu kez hassas ciltler için olanını denedim. Özellikle diş ve dişeti hassasiyeti olanlara öneririm. İçerisinde bulunan yumurta kabuğu diş ve dişetlerinizin güçlenmesini sağlıyor.

8- Akat Gardi Tırnak Cilası Kurutucu Sprey: Ne kadar bereketli çıktı anlatamam. Öyle aman aman bir ürün beklemeyin, idare etsin beni diyorsanız parfümerilerde ve bazı marketlerde bulabilirsiniz. Detaylı yazım burada.

9- Golden Rose Oje: Uzun zamandır benimle olan bir ojemi en sonunda bitirmenin mutluluğunu yaşadım geçen ay. Bitmesine yakın da hayıflanmaya başladım neden bitiyor diye. Bozulmadan uzun süre kullanmama sebep olduğu için Golden Rose'ye bir teşekkür şart.

10- Oriflame Sünger: 1 ayda bu hale geldi, gün kurtarıcı diyelim.
11- Essence Multi Colour Blush: Hadi Bit Kutusu projemde yer alan allıklardan birini bitirmenin haklı gururunu yaşıyorum :) Toz ürün bitirmek kolay değildir, bi alkış bana lütfen.

12- Avon Glimmerstick Chromes Göz Kalemi(Mocha Flash): Yine aynı projemde yer alan ürünlerden çok da severek kullandığım kalemi bitrdim. Gram akma yapmayan kalemin diğer renklerinden kullanmaya devam. Sanıyorum artık satışta değil bu ürün.

13- Avon Numune Ruj(Cafe Au Lait): Özellikle bronz tende nefis duran bir renktir. Küçük de olsa bayağı gidiyor bu arada Avon'un numuneleri.

Ekim ayında da zengin bir bitenler yazısına hazırlıklı olun ;)

10 yorum:

  1. Splat en sevdigim dis macunlarindan biri :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de birkaç çeşidini denemiştim, güzel :)

      Sil
  2. Cyrene makyaj temizleme suyu hatikaydı bence kullandıklarım içinde en iyisiydi hatta :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimdekiler bittiğinde ara ara dönüş yapacağım ürünlerden...

      Sil
  3. Cyrene'in temizleme suyunu çok merak ediyorum ben de en kısa zamanda edineceğim. Alkış ne demek! Saygıyla eğiliyorum önünde allık bitirmek nedir?! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla azmedince oluyor :) Creme Puff pudra için azmetttim bu ara ;)

      Sil
  4. Cyrene temizleme suyunu bende çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Hadi gelsin yeniler bu arada bayramında kutlu olsun:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın :)) Geldi valla yeniler yine :)
      Senin de geçmiş bayramın kutlu olsun :))

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...