Bak Bakalım Blogumda Var mı?

2 Temmuz 2015 Perşembe

trnd ile Fairy Platinium Kapsullerini Denedim

Birkaç hafta önce trnd aracılığıyla çok severek kullandığım Fairy markasının Platinium serisini deneme fırsatı yakaladım. Son aylarda çok severek kullandığım markanın, bu serisine olan merakımı da bu sayede gidermiş oldum.


Özellikle de çalışan kadınların ev temizliğine ayırdığı vakitler kısıtlı. Bu kıymetli sürelerde aynı anda birçok işi bir arada çıkarmak da işlerin kolayca bitmesini sağlıyor. Bunun için de işlevsel ürünleri daha çok tercih ediyoruz.


Daha önce kullandığım meşhur markalardan biri yüzünden bulaşıklarımı tekrar tekrar yıkamak zorunda kaldığımı hatırlıyorum. Tablet deterjan-tuz-parlatıcı üçlüsünden oluşan koca avantaj paketlerini aldığımız halde hiçbirinden de memnun kalmamıştım ne yazık ki.

Sonrasında yine babaannem ve annemin kullandığı eskimeyen markaya dönüş yaptım ama onda da birşeyler eksikti.

Ve son olarak Fairy'i kullanmaya başladım.

3 bölmeden oluşan mis kokulu kapsül, boyundan büyük işler başarıyor. Kirli bulaşıkların yanısıra makinemi de temizliyor, bulaşıkları o nefret ettiğim ön yıkmaya gerek kalmaksızın makineye atmamı sağlıyor ve düşük sıcaklıkta bile maksimum temizlik yapıyor.

Tuz ve parlatıcı kullanmaya gerek olmaması ürünün en iyi özelliklerinden. Pratik, iyi temizleyen ve en önemlisi ekonomik olan kapsülleri mutfakta en büyük yardımcım ilan ederek kullanmaya devam diyorum.

Projenin, paylaşım bölümüne gelince; paket içerisinde gelen 20 deneme paketi ve yemek tarifi kartlarını komşularıma, arkadaşlarıma ve akrabalarıma dağıttım.

Denemeleri için paketi alan kimseden, herhangi bir olumsuz dönüş olmadı. Özellikle, kir yoğunluğu farketmeksizin bulaşıkları iyi temizleme, makinede yağ birikmesini engellemesi ve cam eşyaları çizmeden parlatması kapsüllerin en beğenilen özellikleri olmuş.

Bu deneyim için Fairy'e ve bizleri bu ürünle buluşturan trnd'ye çok teşekkürler...





7 yorum:

  1. en sevdiğim yanı rahatlığı ve bulaşıkları parıl parıl parlatması..

    YanıtlaSil
  2. şans verilebilir bu markaya her ne kadar Calgonit kullansam da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İddialı konuşmak istemem ama, şans verdikten sonra başka marka kullanmayacağınızı düşünüyorum ;)

      Sil
  3. Bu markayı çıktığından beri kullanıyorum çok da beğeniyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de son dönemlerde kullanır oldum, sonra da müptelası :))

      Sil
  4. Fairy çok başarılı, biz de severek kullanıyoruz :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...