Bak Bakalım Blogumda Var mı?

22 Temmuz 2015 Çarşamba

Crocs Tekne Ayakkabıları ile Özgür ve Renkli Adımlar

Crocs’un Tekne Ayakkabıları koleksiyonuna eklenen yepyeni modellerle, bu yaz ayaklar hiç olmadığı kadar özgür ve konforlu! Crocs Beach Line serisinin yeni modelleri, kanvas üst yüzeyleri ile sizi stil sahibi bir görünüme kavuştururken patentli CrosliteTM malzemesi ile de rakipsiz konfor sunuyor.
Parlak renkleri, hafif ve havadar özellikleriyle dikkat çeken Beach Line koleksiyonundaki tüm modeller sağladığı konforun yanı sıra, ekstra yer tutuşu sağlayan kauçuk dış tabanı ile de deniz tutkunlarının öncelikli tercihi. Serüvenine tekne ayakkabısı olarak başlayan Crocs'lar, günümüzde ise her yerde giyiliyor.

Kadınlar için;
Marin detaylara sahip Crocs Beach Line Boat Shoe Mix ile ister mavi yolculuğa çıkın, ister ofis şıklığınıza yeni bir tarz katın! Model, kanvas üst yüzeyi ve canlı renk seçenekleriyle şık kadınların favorisi.

Erkekler için;
Macera tutkunu erkeklerin tercihi Crocs Beach Line Boat Lace-up’ın havadar, hafif ve rahat yapısıyla kendinizi tüm gün tekne seyahatinde gibi özgür hissedeceksiniz.

Crocs’un Beach Line koleksiyonu için size en yakın Crocs mağazasına gitmeniz veya www.TakaTuka.com adresini ziyaret etmeniz yeterli. Acele edin, bu yazın en şık ve rahat adımlarını siz atın.

7 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...