Bak Bakalım Blogumda Var mı?

24 Nisan 2014 Perşembe

Vitringez.com Kurucuları Natali Yeşilbahar ve Önder Göğebakan Endeavor Girişimcisi Seçildi

Gelişmekte olan ülkelerdeki girişimcileri destekleyen Endeavor’un Türkiye ofisi Modanın Arama Motoru Vitringez.com’un kurucuları Natali Yeşilbahar ve Önder Göğebakan’ı Türkiye’nin Endeavor girişimcileri olarak seçti.


Ekonomik gelişime katkıda bulunmak amacıyla etkin girişimcileri belirleyerek destek veren Endeavor Türkiye Ofisi, Uluslararası Seçim Paneli’nde Türkiye’yi temsil edecek adayları belirledi.


Girişimciliği destekleyerek sürdürülebilir ekonomik kalkınmanın itici gücü olma vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Endeavor Türkiye Ofisi, 20 Mart 2014 Perşembe günü ‘Endeavor Girişimcileri’nin seçimini gerçekleştirdi. Türkiye’nin alışveriş alışkanlıklarını değiştirmek ve kolaylaştırmak amacıyla kurulan Vitringez.com’un kurucuları Natali Yeşilbahar ve Önder Göğebakan’ı Endeavor Girişimcisi olarak seçildiler.




2007 yılından beri Türkiye’deki girişimcilere destek veren Endeavor’un Uluslararası Seçim panelinde Türkiye’yi ‘’Modanın Arama Motoru’’ mottosuyla yola çıkan Vitringez.com kurucuları Natali Yeşilbahar ve Önder Göğebakan temsil edecek.


Vitringez.com
Türkiye'nin alışveriş alışkanlıklarını değiştirmek ve kolaylaştırmak amacıyla Natali Yeşilbahar ve Önder Göğebakan tarafından kurulan ve 2013 Kasım ayı itibarıyla hizmet vermeye başlayan Vitringez.com; arama kutucuğu ve detaylı kategorileriyle kullanıcılarının aradıkları ürüne en fazla seçenekle, en hızlı şekilde ulaşmalarını sağlıyor. ‘’Modanın Arama Motoru’’ mottosuyla yola çıkan Vitringez.com; İndirim Alarmı, Moda Alarmı ve Listeleme gibi özellikleriyle online alışverişi kişisel bir deneyim haline getirirken tüm bu özellikleriyle alışveriş ve moda tutkunu internet kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Oluşturduğu Vitringez Blog ile de moda ve trend haberlerini eğlenceli bir şekilde sunarak farklılığını gösteren Vitringez.com; ziyaretçilerine 2.500’den fazla marka altında 700.000 ürün seçeneği sunuyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...