Bak Bakalım Blogumda Var mı?

7 Mart 2014 Cuma

Rival de Loop CC Krem

Haftanın son gününden herkese merhaba. Bugünkü yazım, katıldığım bir blogger etkinliğinde verilen ve son dönemlerde herkesin merak ettiği CC kremlerden biri olsun :)



Bildiğiniz gibi CC Cream; Color Correcting; renk tonu eşitleyici ve renk düzenleyici demek.  Yani, cildinizdeki renk farklılığını ortadan kaldıracak ve ayrıca nemlenmesini sağlayacak bu ürün.



Nispeten katı kıvamlı bir ürün. Ve sanıyorum sadece açık ton olarak satışa sunulan "Hell" rengi mevcut. Fakat, bu ton oldukça koyu bir tonda. Benim gibi buğday tenli biri için koyu.


Kullanım amacı, renk eşitliği sağlamak ve nemlendirmek olan bu krem ne yazık ki vaadini yerine getirmedi. Parmakla da uygulasanız fırçayla da ciltte kalıp gibi duruyor, ağırlığını hissediyorsunuz. Üstüne üstlük koyu renkli olması, yüzünüzde maske varmış izlenimi uyandırıyor. 



Ayrıca, cilt rengini ve düzensizliklerini eşitlediği falan da yok. Herhangi bir pürüzsüzlük de sağlamıyor. Eğer başka markaların CC kremi de böyle ise geride plana atılan BB kremlerden kullanmayı tercih ederim.

Sadece Rossmanlar'da satılan markanın bu kreminin, ne yazık ki tavsiye edilecek bir yanı yok.

Mutlu cumalar...

4 yorum:

  1. aa çok yazık bu markanın bb kremi gayet iyi çünkü demek bunu yapamamışlar :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BB kremi denemedim Audreycim ama bunu kesinlikle yapamamışlar :((

      Sil
  2. Ürünün benden başka seveni yok D:

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...