Bak Bakalım Blogumda Var mı?

18 Mayıs 2013 Cumartesi

Golden Rose'den Haber Var!

Türkiye'nin gün geçtikçe kendini yenileyen ve adından sıkça söz ettiren ünlü markası Golden Rose'den uzun zaman önce gönderilmiş, ancak henüz elime geçen ürünler içerisinden öncelikle ojelerini tanıtmak istiyorum.
Bildiğiniz gibi, marka, sıklıkla yeni oje serileri çıkarmaya devam ediyor. Hatta geçtiğimiz günlerde tam da yazı ve enerjisini yansıtan "Holiday" serisini tanıtmaya başladı bile.
Elimdekilerse, "Rich Colour" serisinden, 3 tane birbirinden güzel ve farklı tonlarda oje.
3 renk de accayip tatlı tonlarda. Maxi fırçaları sayesinde tırnaklarınıza kolaylıkla uygulayabiliyorsunuz. Her biri, 2 kat sürümle rengini veriyor ve inanılmaz hızla kuruyor. Favorim olan renk, ortadaki mercan renkli olanı.
Şişesi ve fırçası sayesinde kullanım da kolay. Ojeleri tırnağınızdan çıkardığınızda leke bırakmıyor, tırnaklarınızın rengini değiştirmiyor. Seride birbirinden güzel renkler mevcut, mutlaka birkaç renk sizi yakalayacaktır ;)
Markadan gönderilen diğer ürünler aşağıdaki fotoğrafta ve en kısa sürede blogumda tanıtımda olacaklar ;)
Bu arada; Golden Rose’un marka yüzleri değişmesiyle birlikte, web sitesi de yenilendi. Golden Rose’un yeni yüzleri, markanın feminen imajını en iyi şekilde yansıtan yabancı mankenlerden oluşuyor, moda çekimleri de uzun süren çalışmalarla yurtdışında yapıldı.
Ayrıca,  www.goldenrose.com.tr web sitesine aynı zamanda online satış da eklendi. Yani, yeni eklenen ürünleri, ürün renklerini, Golden Rose’un yeniliklerini takip edebileceğiniz gibi, beğendiğiniz ürünleri anında satın alma şansınız da olabilecek.
Bunun yanı sıra www.goldenrosestore.com.tr online alışveriş sitesinden de alışveriş yapma imkanınız devam ediyor.

Beni, yeni çıkan ürünleriyle buluşturan Golden Rose ve sevgili Burçin'e teşekkürlerimle...


5 yorum:

  1. renkler tam yazlık çok şeker,bende oje çekmecemi temizlemek yeni ojelere yer açmak istiyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Renkleri çok güzel :) Golden Rose'un en büyük hatası kötü tasarımlarıydı bence. Ambalajları degistirmeye baslamıslar çok da güzel olmus

    YanıtlaSil
  3. Lila gibi olan renkten aldım geçen gün sanırım aynısı.Gerçekten çok güzel bir renk.Ayağıma sürdüm çok güzel oldu.Yaz gelsin artık :)

    YanıtlaSil
  4. İşte o çok zor Özgecim, hepimizin de o kadar çok ojesi var ki, satsan da dağıtsan da bitmiyor, ama bir taraftan da almaktan vazgeçemiyoruz, boşver en iyisi alalım gitsin :))

    YanıtlaSil
  5. Begummy; evet yaz gelsin artık, hatta benim ufaklık biraz daha büyüsün ben de biraz hava alayım :)

    Seymacım, ayrıca kendilerini yeniliyor ve kalitelerini de yükseltiyorlar ;)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...