Bak Bakalım Blogumda Var mı?

13 Haziran 2012 Çarşamba

Ayağımın Tozuyla Taze Bittiler- 20

Çoook güzel ve eğlenceli bir Benelux turumuzun ardından geçtiğimiz Cumartesi günü döndüm tilki-kürkçü dükkanı misali. Bu turumla ilgili fotoğraf ve bilgi aktarımımı hazırlamaya başladım, en kısa sürede burada yayınlamaya başlıycam, ama öncesinde elimde birikmiş onlarca fotoğrafı post haline getirmem gerekiyor; zamanın hızına yetişemiyorum ya da ben de zamanla yarışıyorum; fakat bloguma yansıması uzun sürebiliyor. Elimden geldiği ve bilgisayar hızı elverdiği kadar çok ve çeşitli postlarla buradayım ;)

Öncelikle; blogumda vazgeçilmez etiket konum olan "Taze Bittiler" serimin 20incisini yayınlayarak başlayayım istedim.

1- Hacı Şakir Duş Jeli: Bal ve badem sütlü duş jelini beğenerek kullandım, fakat; markanın sabunlarını daha çok beğeniyorum ben.

2- Isana Oje Çıkarıcı: Ojeyi, tırnakları yıpratmadan temizliyor, fakat kokusuna dayanmam gerçekten çok zor oldu. Boğazımı müthiş derecede yaktı, kullanmak isteyenler içerisinden özellikle astım hastaları dikkat etsin.

3- Eveline Satin Feet- Ayak Bakım Kremi: Gerçekten çok başarılı bir krem. Burada tanıtımını yapmıştım.

4- Fragonard Mendil Parfüm: Bu mendillerle ilgili en kısa zamanda bir postum olacak. Özellikle Fransa'da Cote Azur turu yapacak olanlar, Grasse şehrine giderse mutlaka toplasın kutu kutu.

5- Dove Saç Bakım Maskesi: Dove'nin şampuan-saç kremi-saç maskesi üçlemeli numune seti içerisindeydi. Dove ürünlerini severim.

6- Anew Reversalist Göz Kremi: İkinci kutuyu bitirdim ama hala post yayınlayamadım bu kremle ilgili. Avon'un Anew serisini gerçekten çok başarılı buluyorum ve bu krem de işe yarıyor.

7- Max Factor False Lash Effect Fushion Volume Lenght Maskara: Kirpiklerim, tam da benim istediğim gibi olmadığı için eksik buldum ben, kendim için. Yazısı burada.

8- Opti Free Lens Solüsyonu: Artık, bunu bir sonraki postumdan itibaren yayınlamama kararı aldım. Her ay kesinlikle 1 şişe bitiriyorum zaten ve kendisinden de çok çok memnunum.
 9- Avon Göz Makyajı Temizleyicisi: Bazı bloggerlar memnun olmadıklarını belirtse de çok severek kullandığım temizleyicilerden biri.

10- Opti Free Lens Solüsyonu: Bu da deneme boyu solüsyon. Seyahatlerimde çok işime yarıyor.
11- Yine seyahatlerim sırasında valizimde yer kaplamaması için kullandığım tester ürünler, topluca yer aldı yukarıdaki fotoğrafta. Ryor ve Sephora; nemlendirici kremler, küçük şişeler; Avon'un parfümleri, Garnier olan da yine çok başarılı bulduğum 3'ü bir arada temizleyici.

12- Loreal Göz Kalemi: Severek kullandım ve bitirdim. Yazısı burada

13- Avon Smooth Mineral Ruj: Her ne kadar fotoğrafta pek görünmese de sağda siyah kalem gibi ambalajı olan, çok tatlı, hafif kahve tonlu nude bir ruj. Pek kalıcı değil, ama rengi itibariyle pek hoşlaşmıştım kendisinden.

E, bu arada şaka maka bayağı ürün bitmiş yine elimdekilerden. Fakat, hala çekmecelerim, dolaplarım, küçük kutularım tıka basa dolu. Geçen gün eşim, ben kozmetik mağazasını gezerken, "Bi Sephora da sen açsan bayağı satış yaparsın" demişti. Haklı... 

5 yorum:

  1. Diğer ürünleri kullanmadım ama Avon göz temizleme sütü güzeldi onu kullandım hala arada kullanıyorum üşenmediğim vakitlerde :)

    YanıtlaSil
  2. HOŞ GELMİŞSİN, SEFALAR GETİRMİŞSİNNNN

    YanıtlaSil
  3. Venüscüm, Avon'un gerçekten çok başarılı ürünleri var. Önemli olan bunları bulup denemek. Zaten hemen her bloggerin, mutlaka Avon'dan aldığı bir ürün var, deneyimlerden yola çıkarak denemelisin bence ;) Bu arada üşengeçlik olmasın sakın :) Sevgiler...

    Rüyacım hoşbulduk, umarım herşey yolundadır ;)

    YanıtlaSil
  4. hoşgeldin canım bende avonun göz makyaj temizleyicisini kullanamayanlardanım:( ama bir arkadaşım ondan başka ürün kullanamıyor, sevenide var sevmeyenide:)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Özgecim, aynen öyle bu makyaj temizleyicisinin beğenisi hakkında orta birşey yok :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...