Bak Bakalım Blogumda Var mı?

2 Nisan 2012 Pazartesi

Taze Bittiler- 18

Bir bissürü yaşanmış olay, yapılmış alışveriş ve son olarak da bir "Bye Bye Time" kaçamağı sıkıştırılmış zamanların ardından yepyeni bir haftada birlikteyiz. Nisan ayının ilk postu; "Taze Bittiler" olsun dedim ve bana kısacık gelen Mart ayında bitirdiğim 3-5 ürün hakkındaki görüşlerimi yazmakla yeni aya başlayalım istedim :)
1- Opti Free Lens Solüsyonu: Artık, Nisan ayında bu solüsyonla ilgili bir post hazırlamazsam, çok ayıp olacak.

2- Avon Rare Gold EDP: Kış mevsiminde kullandığım, cazibeli çiçek kokusuyla favori parfümlerinden ve aynı zamanda Avon'un nadir kalıcı parfümlerinden biridir kendisi. Yaklaşık 4 yıldır, her kış bir şişe bitiriyorum.

3- Panthenol Forte Lip Balm: Geçtiğimiz aylarda, Ankara'nın ayaz dolu günlerinde yanımdan ayırmadığım balm. Tanıtımım burada

4- Signal Whitening Diş Macunu: Yapısıyla, kokusuyla, temizleme özelliğiyle çok başarılı bulduğum; beyazlatıcı etkisini de gördüğümü belirtmeden geçemeyeceğim başarılı bir macun. Bundan sonra da severek kullanırım.

5- Numune rujlar: Seyahatlerim sırasında kullandığım rujlar genelde böyle numuneler oluyor. Geçen ay bitirdiklerim ise Avon'un "Iced Coffee" numune rujları. Yapısı çok başarılı, ayrıca rengi de çok hoş. Önceki yıllarda 1 rujunu bitirmişliğim var, özlemişim rengini, 1 orjinal boy daha almak lazım.

6- Dadya Kalem Parfüm: Burberry Classic çakması açık parfüm. Dadya'nın, parfümün formülünü yakaladığı ve orjianalinden farksız olan bu kokusunu, böyle ufak şişeye ara ara doldurtup kullanırım. Kış için kullandığım diğer parfümdür kendisi.

 Hafta sonu, elimdeki malzemeleri kontrol edip 15 ürünlük bir liste hazırladım. Ayın favori ürünleri mi olur, project pan 15 ürünleri mi olur bilemem ama, 1-2 tam boy ürünün dışında, kalan diğer ürünler de yarılanmış, azalmış, biraz kullanılmış ürünlerim. Bakalım Nisan ayında hangilerini bitirebilicem, hep birlikte görücez :)

6 yorum:

  1. sanırım sen de benim gibi lens kullanıyorsun. ben de bu solüsyonu bayıldım valla.

    YanıtlaSil
  2. Evet Çiğdemcim, hiç sorma yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum. Bu solüsyonu da asla aldatmam ;)
    Yerleşme işini kolayladın umarım :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba,
    ben bude bu soliyonları cok goruyorum ama kendi markamı hic brakmaya cesaret edememıstım. soft lenslerde nasıl etkısı var acaba?

    YanıtlaSil
  4. Mügecim, tüm yumuşak lenslerde ve diğer lenslerde gönül rahatlığıyla kullanabileceğin bir solüsyon bu. Yarın, ayrıca blogumda bununla ilgili bir post yayınlıycam, sen de kullandığın solüsyonla karşılaştırabilirsin böylelikle. :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Yerleştim canım valla zor bir süreçti. İşe bile başladım. :)
    Ben 1998 yılından beri lens kullanıyorum solüsyonumu çoooook aldattım ama son kararım bu marka

    YanıtlaSil
  6. Sevindim Çiğdemcim, hadi bakalım güle güle otur tekrar ;)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...