Bak Bakalım Blogumda Var mı?

3 Ocak 2012 Salı

Döndüm...

En sonunda bloguma girip sevdiklerimle 2 kelam edebilecek olmanın verdiği coşkuyla hoşbuldum efenim :)

Yeni yılın ilk günlerini inanılmaz derecede yoğun olarak geçiriyorum. Değil "biri bitmeden biri başlıyor"; "bütün işler üst üste geliyor" cümlesini kuruyorum bugünlerde. Dolayısıyla blogumla ilgilenemiyorum istediğim gibi. Bu arada farkettim ki, accayip bir bağlılık oluşmuş bende bloguma ve sizlere karşı.

En son geçen sene görüşmüştük geyiğini bırakarak, çektiğim onlarca fotoğraf, bir sürü ürün yorumu, yaptığım alışverişlerim, bitirdiğim örgü yeleğim, yemek tariflerim, kozmetik önerilerim, Bolu gezim konularında hazırlayacağım (ve inşallah) en kısa sürede arka arkaya yayınlayacağım postlarımı burada sizlerle paylaşıyor olucam.

Bu arada çekiliş sonucunu merak edenler için, biraz daha sabır diyorum, sanırım en geç cumaya kadar kazananı açıklamış olurum.

Sevgilerimle...

3 yorum:

  1. hoşgeldin canım bende özledim seni gerçekten bağımlılık yapıyormuş blog dünyası yeni yazılarını merakla beklemekteyim:))

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldin o zamannn :) Bekliyoruz yeni postlarınıı :) Ben de seni bloguma beklerim, güzel yorumlarını da beklerimmm :)

    http://lunaparkqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Canım Daphnecim, ben de seni çok özledim, tüm postlar sırayla gelecek, ne ciciler aldım bir bilsen ;) Öptüm çok...

    Sen de hoşgeldin Oueen :) İzleyicin oldum bile ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...