Bak Bakalım Blogumda Var mı?

28 Şubat 2019 Perşembe

Taze Bittiler- 98

Şubat ayını bitirmeden, hemen geçtiğimiz ay tükettiğim ürünlere göz atmak istiyorum sizlerle. Bu arada hemen tekrar belirteyim; bu yıl Ocak ve Şubat aylarından hiçbirşey anlamadığım gibi, o koşturmacada kendimi bile unuttuğum anlar oldu. Dolayısıyla bakım ve kozmetikten biraz uzaklaştığım doğrudur.



1- Naturelle Nutri-Ox Dökülmeyi Önleyici Sampuan: Başlığa tıkladığınızda detaylı yazısını okuyabileceğiniz ürünle ilgili söyleyeceğim en en en önemli şey; ciddi anlamda saç dökülmesini birkaç yıkama içerisinde yok etmesi. Dökülme sorununa yönelik kullandığım şampuanlar arasında 1 numaraya koyduğum şampuanın birçok harika özelliği var. Kesinlikle tavsiye edeceğim şampuan, fiyatını fazlasıyla hak ediyor.

2- Peloid Pelomin- Touzla Spa Termal Yüz Toniği: Çeşitli minerallerle zenginleştirilmiş toniği severek kullandım. Spa ürünleri sevdiğimden bunu da sizlere rahatlıkla önereceğim.



3- Benri Kare Makyaj Temizleme Pamuğu: Her ay düzenli olarak biten ürünler arasında yer alan makyaj temizleme pamukları arasında geçtiğimiz ay vedalaştığım marka Benri. Gerek pamuk kalitesi, gerek yumuşak dokusu ve gerekse sağlamlığı ile bir artı puan da bu ürüne veriyorum.

4- LR Aloe Vera Caring Cleansing Tissues: Çok kaliteli mendiller, iyi temizlemesinin yanısıra içerdiği aloe vera sayesinde cildinizi de yumuşacık bırakıyor. Çok hafif ve hoş kokusunun da cildinize bıraktığı etki, cabası...

5- Rebacide Exe Sabun: Sabunseverlerin hoşuna gideceğini düşündüğüm sabunun bendeki mini boyuydu ve bir etkinlikte hediye edilmişti. Kısa süre kullanabildiğim ürünün nemlendirmesini beğendim ama en çok da kokusunu sevdim. O minicik üründen gelen mis koku, uzun süre kalıcı. 3 farklı çeşidi daha bulunan sabunu denemenizi öneririm.
6- Clinique High Impact Mascara: Dolgun ve hacimli görünüm arıyorsanız bu rimel tam size göre. Bendeki mini boyuydu ama elimdekiler bitmeden orijinal boyunu almayı pek düşünemeyeceğim. Zira uzun süre bir köşede bekletip de kurumasına göz yummaya hiç niyetim yok.

7- Max FactorX 2000 Calorie Curl Addict Mascara: Hem dolgun görünüm veren, hem de kirpikleri birbirinden ayırıp hacimli yapıya bürüyen maskarayı elbette çok severek kullandım. Ancak Loreal ve Max Factor marka rimeller ne yazık ki en fazla 2 ay dayanan kısa ömürlü ürünler. Çabuk bitmesi can sıkıcı.
8-Arko Nem Zeytinyağlı El Kremi: Markanın klasik el kremini daha çok sevdiğimi rahatlıkla söyleyebilirim.
9- Uber Cosmetics Zeytinyağlı El Kremi: İşte bunu çok sevdim. Hem nemlendirmesi hem de iyileştirici etkisi inanılmaz. Kızımın, okulda ne yazık ki farklı markalarda sıvı sabun kullanması nedeniyle ellerinde oluşan çatlağımsı, egzamamsı görüntüyü bu krem sayesinde 2 günde yok ettik. Bulursanız kaçırmayın.


Bende, Ocak ayındaki durumlar böyleydi. Şubat ayında ise sanırım taze bittiler yazım yerlerde sürünüyor olacak. Çünkü hala tam anlamıyla buralara ve hatta kendime bile kanalize olmuş durumda değilim.


Sizde durumlar nasıl? Mesela şu Şubat ayını bitirsek, Mart ayı bize güzellikler getirse, rutinime dönebilsem(k), kuşlar-çiçekler-böcekler diyebilsem(k) güzel olmaz mı?










3 yorum:

  1. Güzel ürünler bitmiş benim de bu ara cilt bakım odaklı bitenler :D

    YanıtlaSil
  2. İnşallah sıkıntılarınız kışla birlikte biter İlknur'cum! Yine de gayet güzel ürünler bitirmişsin, yenilerini ağız tadıyla kullan! Çok öperim!

    YanıtlaSil
  3. Nutri ox sampuani merak ettim 😊

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...