Bak Bakalım Blogumda Var mı?

4 Eylül 2018 Salı

Nakışlı Lacivert Pantolon

Yaz sezonunda "efil efil" diye tabir ettiğimiz rahat pantolonları kullanmayı seviyorum. Dresslily'den sipariş ettiğim pantolon ise tam da bu tarzda.


Geniş kesim pantolonun bilek kısmına doğru gül detaylı  nakış işlemeleri bulunuyor. Kumaşı ince ve asla terletmeyen cinsten. Yanları yırtmaçlı pantolonun beli ise lastikli. Dolayısıyla inanılmaz rahat ve gayet de şık.
Sitede çok çabuk tüketilen ürünler arasında yerini alan pantolonun fiyatı da uygun. Hem spor hem de şık kombinler yaratılabileceğini düşündüğüm ürün, aynen sitede ve fotoğraflarımda gördüğünüz gibi geliyor.
2 haftalık tatilimde sıklıkla kullandığım pantolon, ciddi anlamda rahat etmeme yardımcı oldu. Bu arada hemen ekleyeyim; bel kısmı lastikli bu pantolonu ben M beden seçmiştim ama kalıbı düşündüğümden geniş çıktı. Dolayısıyla zayıfsanız, Uzakdoğu sitesi olmasına rağmen, bu ürünü kendi bedeninizde tercih edebilirsiniz.


10 yorum:

  1. Paça kısmı çok hoşuma gıttı ama sen zayıfsın normalde bu pantiş buyuk evet azcıkda kılolu gostermıs sankim ya,ah uzak doğu sanırsın kılolular hepsı tıg gıbı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım, geniş kesim olduğundan kendi bedeninde almak mantıklı. Uzakdoğu sitesi olduğundan bir beden büyük seçmiştim ama böyle oldu. Teşekkürler :)

      Sil
  2. Hem farklı hem güzel oh :)!

    YanıtlaSil
  3. çok kullanışlı bir model, en çok nakışlı kısımlarını sevdim, güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, çok başarılı canım, teşekkürler :)

      Sil
  4. çok güzelmiş benzerini bulsam kesinlikle alırım bunu..

    YanıtlaSil
  5. Cok rahat bir model güle güle kullan canim 😍

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...