Bak Bakalım Blogumda Var mı?

6 Eylül 2018 Perşembe

Denizde, Plajda Büyük Rahatlık: Mayokabin

Bugün, sizleri harika bir ürünle tanıştırmak istiyorum. Muhtemelen daha önce başka hiçbir yerde görmediniz ve hatta belki de ilk kez duyacaksınız :)



Plajda, denizde ve hatta havuzda size büyük kolaylık sağlayacak bu ürünün adı; "Mayokabin" Adından da anlaşılacağı üzere, deniz/havuz keyfi öncesi ve sonrasında kıyafetlerinizi değiştirmek için kabin sırası bekleme sorununa çözüm olarak üretilen Mayokabin, bu deniz tatilimde ciddi anlamda kolaylık sağladı.

Üzerinize geçireceğiniz ürün sayesinde kıyafetlerinizi rahatlıkla değiştirebildiğiniz için ıslak mayo/bikini ile oturma derdiniz yok, sevdiklerinizin yanından ayrılmak yok, herhangi bir frikik verme sorununuz yok ve en önemlisi vakit kaybınız yok.
Büyük ebattaki ürün, Avrupa kumaştan üretilmiş. Çok kaliteli ve sağlam dikişi olan Mayokabin, iç göstermiyor, su tutmuyor ve çabucak kuruyor. 30 derece suda makinede yıkanabilen ve ılık ayarda ütülenebilen ürünün, mavi ve kum olmak üzere 2 rengi bulunuyor.
Çok hafif ve kesinlikle yer kaplamayan ürün, yumuşak kumaştan üretilmiş. Dolayısıyla kalıp gibi durmuyor.


1 adet 39,00 TL ve 2 adet alımına 70,00 TL gibi gayet uygun bir tanıtım fiyatına sahip ürünü sipariş verdiğinizde kargo ücreti de ödemeyeceksiniz. Çocuklar için de ayrı bir boyda üretilen Mayokabini bence hala devam eden deniz tatiliniz ve hatta bir sonraki yıl gideceğiniz tatiliniz için şimdiden edinebilirsiniz.

17 yorum:

  1. İyiymiş:) gerçi ben plajda kabin olmasını tercih ederim, yani askılar filan olsa, oturacak yer olsa hatta. ÖYle insanın içini sıkacak daracık olmamalı, başı döner adamın. 80 yaşında da yüzmeye giden var. (Mesela bir komşumuz gitmişti çok uzun yıllar önce)
    Eline sağlık...sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ne kadar güzel olurdu ama ne yazık ki her deniz ya da plajda bu mümkün değil ne yazık ki...
      Teşekkürler :)

      Sil
  2. ha haaa heeey çok faydalı bişiymiiş :)

    YanıtlaSil
  3. harika düşünülmüş bir ürün, kabin bulamayınca ıslak mayoyla durmak çok zor oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Esracım, çok çok iyi düşünülmüş bir icat bu ;)

      Sil
  4. Evet bende şuanda görüyorum şaşkınım :D Çok akıllıca olmuş , şimdi ıcınden ne gerek var dıyenler olur evden bulurum ben bırşeyler dıyenler olabılır ama anladıgım kadarıyla plastık su gecırmeyen bırsey bu :D oyuzden zor evden boyle bırseyler bulmak..💋 💜 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok akıllıca tatlım, plastik değil; gayet kaliteli bir kumaşı var ve su geçirgenliği çok az. Bence her eve lazım ;)

      Sil
  5. Kabine yürümek ya da sıra beklemek değil de o kabinleri bazen o kadar pis bırakıyorlar ki. Biz genelde arabada hallediyoruz o yüzden o işi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah o da apayrı bir konu Saadetçim, çok haklısın. O konuyu gözden kaçırmışım. Arabada da sıkıntı olabiliyor ama. Sanırım bunu herkes edinmeli ;)

      Sil
  6. çok ilginç ama pratik bişeye benziyo..✔plaja gidersek bu tavsiye aklımıza gelir inşallah..😃elinize sağlık..🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen, ÇOK PRATİK. şİMDİDEN edinmenizi öneririm...

      Sil
  7. Bunlar harika gercekten de 😃

    YanıtlaSil
  8. Ne de kullanışlıymış...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...