Bak Bakalım Blogumda Var mı?

2 Nisan 2018 Pazartesi

Topicrem CICA Soothing Cream - Topicrem SOS Besleyici Dudak Nemlendirici(Lipbalm)

Hepinize mutlu haftalar. Bugün, tüm aile bireylerinin kullanımına uygun 2 ürünle tanıştıracağım sizleri.
2 farklı etkinlik aracılığıyla edinmiş olduğum ürünlerin ortak özelliği; "onarıcı" olmaları. Cilt üzerinde oluşan deformasyonu en kısa sürede giderme amacındaki bu ürünleri detaylıca inceleyecek olursak...


1- Topicrem CICA Soothing Cream:
Cilt üzerinde oluşan çatlakları, pişikleri, yaralanmaları ve çeşitli sorunları gidermek üzere kullanabileceğiniz krem; cilt bariyerini onarma konusunda iyi bir destek ürün. Cildin doğal dengesini bozmadan iyileştirici krem; aynı zamanda içerdiği gliserin sayesinde iyi bir nemlendirici.
Paraben ve parfüm bulunmayan ürün, kokusuz ve emilimi kolay. Kuru cilde sahip kişiler için de iyi bir ferahlatıcı etkisi bulunan krem sayesinde cildin tahrişlerden toparlanması çok kısa bir zaman alıyor.

Bebeklerin bez bölgesinde oluşan pişikler için de güvenilir bir şekilde kullanılabilen krem, Gökçe'nin kreşte kullandığı sıvı sabun etkisiyle neredeyse egzamaya dönüşecek sorununu da çabucak çözüme kavuşturdu. Dermatolojik, pediatrik ve jinekolojik açıdan da test edilen ve krem, özellikle yakında çıkacağımız seyahatte de bize büyük yardımcı olacak gibi görünüyor.

2- Topicrem SOS Besleyici Dudak Nemlendirici(Lipbalm):
Shea yağı ve E vitamini sayesinde dudakların ihtiyaç duyduğu nemi fazlasıyla veren dudak nemlendirici, çatlayan dudaklar için iyi bir bakım ürünü.
Renksiz ve kokusuz balmın bir diğer sevdiğim özelliği de uygulama sonrası dudakta beyaz bir iz bırakmaması. Her mevsim kullanılabilen ve kadın-erkek herkesin yanından ayırmayacağı ürün, dudakları onarmanın yanısıra koruma etkisine de sahip.

Fransız menşeili markanın daha önce kullandığım; Topicrem Soothing Temizleme Suyu ve Topicrem İkisi Bir Arada Temizleme Jeli yorumlarımı da okuyabilirsiniz.



10 yorum:

  1. ben kullandığım her ürününü sevdim topicrem'in başarılı bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum sana, ailecek de kullanıldığı için ürünler, hesaplı da ;)

      Sil
  2. bu markanın makyaj temizleme suyunu çok sevmiştim ben şişe şişe bitirmiştim :)

    YanıtlaSil
  3. sağol yorum için dudak nemlendiricisi aklımda bulunsun....

    YanıtlaSil
  4. Bu markayı denemedim, bakacağım :)

    YanıtlaSil
  5. Bu aralar ihtiyacim olan ürün 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde kesinlikle edinmen gereken ürünlerden ;)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...