Bak Bakalım Blogumda Var mı?

30 Nisan 2018 Pazartesi

#endemikannevildanlifestylebulusmasi

Mart ayının son gününde sevgili Ayşe ve Vildan, çok keyifli bir organizasyona imza attılar. Baharı büyük bir sevinçle karşıladığımız o gün, birçok blogger arkadaşımla birlikte harika vakit geçirdik.
YDA Park Avenue'da yer alan Saray Kahvesi'nde gerçekleşen etkinlik için her 2 arkadaşım da çok emek vermiş ve bizleri mutlu etmek için ellerinden geleni yapmışlardı.

Çiçek temalı etkinlikte, masamız dahil, hepimiz cıvıl cıvıl olmuştuk.
Etkinliğe Let's Play ve Revox markası yetkilileri de katılarak, ürünleri hakkında detaylı bilgiler verdiler.
Ve eğlenceli anlarımızdan kareler...






Çok lezzetli ve temamıza uygun pastamız Sevinçli Tatlar'dan. Sevinç hanımın kendi elleriyle hazırladığı pastanın kreması da keki de çok lezzetliydi...
Gelelim diğer sponsorlarımıza...

Pembefikirler in ayna figürlü tasarımı, Sea Color saç boyası ve Revox renk koruyucu özel bakım şampuanı.
Mumdan hazırlanmış güllerle yapılan çiçek LimonMumSabun'dan. Lezzetli  Mandabatmaz kahvemiz ise Merve Yayınevi'nin taptaze çikolatası eşliğinde çok iyi gitti.
Birbirinden lezzetli ballar, minik deneme boylarıyla Anavarza Bal'dan. Favorim krem bal ;)
Rengiyle kokusuyla ailece çok beğendiğimiz çay Şölen'den.
Özellikle son dönemlerde çok sevdiğim şampuan ve ıslak mendilleriyle Uni Baby, bebek dostu Baby Corner ve çok hoş kağıt anahtarlığıyla Quilling Satış
El emeği göz nuru amigurumi bebek oyuncağı Betusworld, hem çocuklar hem de yetişkinlere yönelik vitamin takviyeleri Curamed Pastil ve kızım için kaç şişe bitirdiğimizi hatırlamadığım balık yağı Möller's'den.
Kızımın, oynamaktan büyük keyif aldığı Whirly Car, ki koleksiyon için yenilerini de edindik, kurutulmuş ananasın da tazesi kadar lezzetli olduğunu kanıtlayan meyveler Tropiki Organic'ten.
Anılarımızı canlı tutan Sosyopix ve ismimize özel anahtarlıklarımız Ankara Magnet Organizasyon.
Tam bir makyajsevere uygun telefon kabı Mobildizayn'dan.
 
Birçok ürününü severek kullandığım marka Highgenic'ten fırın, ocak, mangal ve aspiratör temizleyici. Köpük formdaki inanılmaz güçlü ürün, koku olarak biraz yoğun. Ovma teli ise Macromax'tan.
Sır temizlik ürünleri arasında favorim; beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici oldu. Mis gibi sabun kokusu ile ev mis gibi...
Yerli firmalar arasında yerini alan sektöründe gün geçtikçe yeni başarılara imza atan Etimatik, beyazlar, renkliler ve tüller için deterjan göndermiş. Kimyasaldan mümkün olduğunca uzak ve gerçek temizlik arayanlar için bence iyi bir alternatif.


Zehirli kimyasaldan uzak ve çocuk dostu marka Let's hediyeleri kızımı çok mutlu etti.
Ankara'daki birçok blogger etkinliğinde başarılı işleriyle adından söz ettiren Düş Organizasyon, tasarımını çok beğendiğim mum hediye etti. Splat, diş macunu konusunda ailecek çok sevdiğimiz bir marka. Radoha Kefir, tamamen doğal ve mis kokulu sabununun yanısıra kefir de göndermişti, keçi sütünden elde edilen kefiri ofiste tükettim :) Ve Capicade numune boy şampuanları seyahatlerde resmen kurtarıcım.
Tasarımını çok beğendiğim, dekoratif mum Tugbaadesign, gözlük temizleme spreyi İnci Optik, ayak ve vücut bakım kremi Teymurova, sabun Atölye Lara ve çiçekli minik tablo Handmade by Ayşe. Örgü boyunluk hediyesi için sevgili Vildan'a ayrıca teşekkürler...


Dolu dolu bir paket Lrouge'den. Hem bebek, hem bakım, hem de ev için birçok ürünün yer aldığı paketle ilgili deneyimlerimi bu yazımda okuyabilirsiniz.
Kenton'un, yeni çıkan ürünleri arasında yer alan Manolya Puding deneyimimi bu yazımda paylaşmıştım. İnanılmaz lezzetli ürün, ilk market alışverişinde yedeklendi.
Kısa sürede hazırlanabilen ve sağlıklı ürün arayışında olanlar için Eatwater'in sadece 1 dakikada hazırlanabilen noodle'yi öneririm.
Çok lezzetli bulduğum Ahmad Tea çayları hakkında detaylı bir yazı yazmıştım, Saf Gurme Tuz'un tadı da gayet başarılı.
Herbaderm markasından çekilişle kazandığım renk açıcı leke kremi ve gözaltı kremini en kısa sürede deneyip bloğumda yorumlayacağım.
Ürünlerini çok severek kullandığım HC Care'in Hızlı Saç Kurtarma Terapisi hakkındaki yazımı buradan okuyabilirsiniz. Yağlı saçlara yönelik şampuan deneyimlerim ise en kısa sürede blogda olacak.
Topicrem'in gönderdiği bu ürünlerle ilgili yorumlarımı bu yazımda detaylıca paylaşmıştım.
Megallux,  Prozinc ve Otacı şampuanlar en kısa sürede denenecekler arasında. Doğal Ambar'ın gönderdiği el kremi mis gibi ve hemen etkisini gösteriyor. Gabrini Kozmetik'in Lovers Rouge serisi hakkında detaylı yazımı ise buradan okuyabilirsiniz.
Bu harika gün ve hediyeleri için sevgili Vildan, Ayşe ve tüm sponsorlarımıza teşekkürler. Takipte kalın, merak ettiğiniz ürünlerle ilgili detaylı yayınlarım olacak...












































22 yorum:

  1. Güzel bir etkinlik olmus canim güle güle kullan hepsini 😊

    YanıtlaSil
  2. Hersey harika görünüyor canim 😍

    YanıtlaSil
  3. ne güzel cıvıl cıvıl herkes :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel ürünler canım güle güle kullan .-)) etkinliği hatırlıyorum takip etmiştim postları .-)

    YanıtlaSil
  5. Çok renkli bir gün olmuş canım.Lets hamurları harikadır.Keyifle vakit geçirin ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok keyifliydi Filizcim, teşekkürler :)

      Sil
  6. ne tatlı olmuş her şey yaaa :)

    YanıtlaSil
  7. harika bir etkinlik, herkes çok güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  8. Bu bahar bereketiyle gelmiş. Ne güzel toplanılmış. :)

    YanıtlaSil
  9. Temanız da,sizler de, ürünler de harika..

    YanıtlaSil
  10. iyki geldin ayaklarına sağlık herkes herşey çok güzeldi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emeklerinize sağlık canım, çok keyifliydi herşey :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...