Bak Bakalım Blogumda Var mı?

22 Kasım 2017 Çarşamba

Rosegal Aksesuar Alışverişim

Rosegal, son zamanlarda sıklıkla ziyaret ettiğim, tarzını beğendiğim bir yabancı alışveriş sitesi. Birkaç hafta önce siteden 2 kez sipariş verdim ve her ikisi de sorunsuz bir şekilde ulaştı. Alışverişlerimin aksesuar kısmıyla başlayalım mı?
1- Rose Gold Fırça Seti:
Sitede görür görmez sepete attığım set, 7 parçadan oluşuyor. 4ü yüz, 3ü de göz makyajı uygulaması için tasarlanmış. Sentetik kıldan oluşan fırçalar yumuşacık yapılı.

Fırçalar gelir gelmez yıkadım ve kesinlikle dökülme yapmadı, kıl yapısında değişiklik olmadı. Ürünü detaylı incelemek ve satın almak için BURAYI tıklayabilirsiniz.

2- Silikon Makyaj Süngeri
Son dönemlerde makyaj süngerlerinin pek iyi temizlenemediğini düşünmeye başladım. Fondöten uygulaması için alternatif arayışındayken, sitede çok da uygun fiyata denk gelince denemek istediğim bu silikon makyaj süngerini aldım. Tüm yüze homojen uygulama konusunda biraz düşüncelerim var evet, ama sonuçta deneyip göreceğiz. Ürünü detaylı incelemek için BURAYI tıklayabilirsiniz. 

3- Broş Setler
Özellikle miniğim için tercih ettiğim broş setler, gerçekten takılacak objeye enerji verecek türden. Sitede özellikle bu 2 sete bayıldım ben. Uzay temalı broş setini detaylı incelemek için BURAYI tıklayın.
Yaz sezonunda çantalarıma takarım düşüncesiyle, miniğimle paylaşmayı planladığım broş setini detaylı incelemek içinse BURAYI tıklayın.

12 yorum:

  1. şu fırçanın renklerıne bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. fırçalar çok güzel güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Fırçalar baya güzel duruyor! Silikon sünger de değişik ya; bazen çok seviyorum, bazen çok zor geliyor... ama kesinlikle çok hijyenik! Güle güle kullan hepsini, öperim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygulaması da başarılı Başakçım, sünger konusunda haklısın aynı fikirdeyim ;)

      Sil
  4. Güle güle kullanın :D

    YanıtlaSil
  5. hepsi çok güzel iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  6. çok güzel özellikle fırça setine bayıldım tabi... güle güle kullan..

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...