Bak Bakalım Blogumda Var mı?

19 Eylül 2017 Salı

Taze Bittiler- 82

Geçen ayki coşkulu ürün bitirme olayımdan bahsettiğim Taze Bittiler yazımdan sonra, bu ayki yazım biraz sönük kalacak ama en azından bir süredir benimle olan ve artık vedalaşmak istediğim ürünleri fotoğraflarda görmek beni mutlu etmeye yetti.

1- Hobby Şampuan: Argan yağı ve papatya içeren şampuan, özellikle kuru saçlara yönelik. Onarıcı bakım ve parlaklık sağlayan ürün, bir köşede unutulduktan sonra, tarafımca fırça temizleyici olarak kullanıldı ve tüketildi ;)

2- Bio Z Kokusuz Sarımsaklı Şampuan: Çok severek kullanmıştım, neyse ki yedeğim var. Detaylı yazısı için başlığa tıklayın lütfen.

3- Lavera Winter Glory Duş Kremi: Organik ürün severlerin beğeneceğini düşündüğüm ürün, temiz ve sağlıklı duş isteyenler için başarılı.
4- Bioderma Sensibio Temizleme Jeli: Özellikle hassas cilde sahipseniz, Bioderma kalitesine sahip bu jeli kesinlikle denemelisiniz. Cildi yormadan, germeden mis gibi temizliyor.
 
5- Kaufmann Krem: Bildiğimiz kremlerden daha yoğun ve nispeten katı kıvamdaki krem, el-cilt ve bebekler için kullanılabiliyor. Yalnız, el kremi olarak kullanıldığında uygulama sonrası hissedilen o yağlı his uzun sayılabilecek bir süre geçmiyor. Dolayısıyla vücut bakımında ve özellikle bebekler için öneririm.
 
6- Numune Boy Ürünler: Bu aralar, yine bayağı biriken numune boy ürünleri de yavaş yavaş eritme çabasındayım. Bu fotoğrafta  gördükleriniz arasında ise en beğendiklerim; yapısı itibariyle Agatha fondöten ve Benton tonik ile Amutiya fondöten oldu.

Bakalım bu ay hangi ürünlerle vedalaşacağım. Sizler ne durumdasınız?

14 yorum:

  1. bu ay evet biraz az geçen aya göre olsun şimdi sonbaharda daha artar sanırım ürün kullanma potansiyelimiz :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve hatta renkli kozmetik de bitiriyorum Audrey, bakalım yeni yayınım ne kadar zengin olacak :)

      Sil
  2. bioz şampuanı eşimde çok sevdi :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de bu ara dolap temizligi etkinligi yaptim kendimce. Yenilere yer açiyorum 😊

    YanıtlaSil
  4. İlknur'cum tam boy ürünler bitmiş, daha ne olsun. Bu yaz ben de elimdeki terterları eritmek için, onlara ağırlık verdim ve neredeyse hiç tam boy bakım ürünü bitiremedim. Fakat hem yeni ürün denemek hem de eldekileri bozulmadan bitirmek için arada terter kullanmak da şart :) Darısı bitmesini istediklerinin başına... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi, aslında hiç öyle düşünmüyoruz Blanacım, tam boy ürün de olsa sayı azsa eksik kalmış gibi geliyor yaz bana :)
      Kesinlikle katılıyorum sana o konuda da, tester bitirdim diye seviniyorken bir bakıyorum, tester kutusu tıka basa dolmuş tekrar :) E bitecek onlar da, sevgiler...

      Sil
  5. Biten ürünlerin yazısı hep ilgimi çekmiştir :)

    YanıtlaSil
  6. Türkiye'deyken kullanmıştım. Güzel şampuan 👍

    YanıtlaSil
  7. Güzel ürünler bitmiş gene...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...