Bak Bakalım Blogumda Var mı?

27 Şubat 2017 Pazartesi

Natura Siberica ve Party Lite Urunleri Hakkinda

Haftanın ilk günü blogumda mis kokular ve birbirinden güzel doğal ve organik ürünler yer alsın istiyorum. Bunun için en iyi seçenekler ise, geçtiğimiz ay dogal_natural_organik'ten gelen ciddi anlamda sürpriz paketteki şık seçimler.


ECOCERT de dahil olmak üzere pek çok sertifikaya sahip ürünlerin satışını gerçekleştiren Nuray hanım, iletişimde bulunduğumuz sırada doğal ve organik bakımın yanısıra birbirinden iyi ve kaliteli mumlar hakkında beni bilgilendirdiği sırada heyecanlandığımı itiraf etmeliyim. Hem yepyeni markalarla tanışmak hem de sağlıklı olduklarını bilerek güvenle kullanabilme lüksü kimi etkilemez ki?
Katalogla satış yapan Party Lite markası, özellikle mum, parfüm ve ev dekorasyonu alanlarında birbirinden kaliteli ve şık ürünlere sahip.
En iyi doğal esans yağlar ve el yapımı malzemeler kullanılarak üretilen mum ve parfümler, Party Lite'in, dünyanın en iyi parfüm evleri ile ortaklaşa yaptığı çalışmalar sonucu ortaya çıkıyor. Üretimi yapılan her bir mum, hafiflik ve yoğunluğuna göre farklı derecelerde parfüm sunuyor.
Tüm kokuların International Fragrance Association güvenlik standartlarına uyduğu marka, konusunda deneyimli uzmanlar tarafından üretiliyor. Zararlı katkı maddelerinin bulunmadığı ürünler, dünya çapında tescilli. Üretimi A.B.D. ve Birleşik Krallık'ta gerçekleşen ürünler, çok sayıda teste tabi tutuluyor.
Dekorasyon konusunda bir hayli şık ve gözalıcı seçenekleri bulunan markanın bir diğer özelliği de evinizi tamamen sizin tercihinize bırakarak alternatifleri sunması.

Fanus, mumluk, jar, şamdan seti, fanus seti, elegant servis gibi birçok seçenekten birini tercih edip, mumunuzu seçerek, istediğiniz objelerle istediğiniz şekilde tasarım yapmak hayal gücünüze kalmış.

Tealight, votive, melt ve jar mum gibi seçenekleri bulunan mumlar, hem renkleri hem de birbirinden güzel kokularıyla duyularınıza ilaç gibi geliyor.

İncir ihtirası, mandalina aşkı, nar tutkusu, tropik sular, tamboti safari ve vanilya ağacı kokulu mumlar, birok aksesuarla kullanmaya elverişli. Yanarken sıvılaşan ve kullanıldıkça neredeyse kaybolan mumlar arsında favorim vanilya ağacı ve incir ihtirası oldu. Ayrıca mumların çabuk bitmemesi, organik fitilli olması ve kötü koku bırakmaması da beğendiğim yönlerinden.

Bu harika mumluk da ürün katalogunda yer alan onlarca çeşitten sadece biri. Üzerindeki cam tabakta bulunan meltten koyacağınız bir parça, alttaki mum ısı vedikçe ortama mis bir koku veriyor, alanı romantik bir hale getiriyor.

Bu arada markanın ürün skalası da hayli geniş. Bebek ve çocuk bakım ürünlerinden, temizlik ürünlerine, kozmetik ve bakım ürünlerinden hijyen ürünlerine kadar pek çok çeşidi bulabilirsiniz. Özellikle organik ürün seviyorsanız, bu markayla vazgeçemeyeceğiniz ürünler tanımış olacaksınız.

Prim sistemiyle çalışabileceğiniz PartyLite, aynı zamanda ek gelir ya da iyi kazanç sağlamanız için güzel bir fırsat olabilir. İletişimde bulunduğum Nuray hanım, size bu konuda yardımcı olacaktır. Instagram hesabından detaylı bilgiyi kendisinden alabilir, üyelik ve kazanç fırsatlarıyla ilgili sorularınızı kendisine yöneltebilir ya da sipariş de verebilirsiniz. Kendisiyle kazanç ortaklığı kurmak içinse buradan üye olabilirsiniz. Üyelik ise Şubat ayına özel; ücretsiz. Instagram hesabımda bu fırsatı sizlerle paylaşmıştım, elinizi çabuk tutun, ücretsiz üyelik için yarın son gün.

Markanın diğer ürünleriyle ilgili yorumlarımı buradan ve buradan okuyabilirsiniz.

Mutlu haftalar...


Telefon: 0 537 388 91 04















26 yorum:

  1. ilk kez duyduğum bir site oldu ürünlerini hemen inceliyorum canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Site değil aslında canım. Katalogla çalışan bir firma. Elbette sitesi va ama alışveriş temsilci aracılığıyla oluyor.

      Sil
  2. mumları çok severim, evin çeşitli köşelerinde bir dünya mum var...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengarenk, çeşit çeşit, renk renk değil Mİ?
      Gözlerimden kalpler çıktı :)

      Sil
  3. ay o party lite ürünlerine bayıldım ne tatlılar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, yeni öğrendiğim bir marka ama inceledikçe güvenim artıyor :)

      Sil
  4. Mum kokularına verdikleri isimleri çok sevdim.. Çok orjinal isimler.. İncir ihtirası, mandalina aşkı...

    YanıtlaSil
  5. Güzel kokular insanı mutlu ediyor :)

    YanıtlaSil
  6. Bir küçük mumu var bende ,kullanmaya kıyamadım. Zaman zaman koklarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi, kıyılacak gibi değil. Ama bir taraftan da keyfini çıkarmalı sanki :)

      Sil
  7. Mumlar harika. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  8. ay benim gibi mum hastasına göre o mumlar :) hemen siteye bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak canım, beğenirsen Nuray hanımla da irtibata geçebilirsin ;)

      Sil
  9. Bir mum aşığı olarak her birine bayıldımmm :) Mutlaka bakacağım, güle güle kullan canım ablam <3 :)

    YanıtlaSil
  10. bir mum delisi olarak hediyelerine bayıldım
    iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  11. Çok tatlılar 😊 iyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...