Bak Bakalım Blogumda Var mı?

16 Kasım 2016 Çarşamba

Taze Bittiler- 73

O kadar yoğunluğun üzerine şifayı kapmış olmam, hiç de şaşırtıcı olmamalı değil mi :)

Geçen hafta da evde dinlenmeyle geçti. Derken, bugünleri bulduk. Bu defaki başlangıç yazım, taze bittiler yazısıyla olsun diyor ve bloguma ve sizlere eskilerde olduğu gibi dönüş yapabilmeyi umuyorum.



1- Nivea T Bölgesi Temizleyici Bantlar: Burun ve çene bölgesindeki siyah noktalar için temizleyici bantlar, kullanımı kolay ve pratik. Ancak, siyah noktaları derinlemesine temizlediğini pek söyleyemem. Detaylı yazısı geliyor.

2- Lacinia El ve Vücut Scrubu: İçeriğine takılmazsanız banyo keyfinize keyif katacak bir ürün. Haftada 2 kez kullandım ve çok beğendim. Detaylı yazısı için önümüzdeki haftayı bekleyin ;)

3- Vanilla Lipbalm:  Daha önce de birçok kez söyledim; ben lipbalm insanı değilim. O yüzden birkaç yıldır bekleyen balmlardan birini de ancak bitirme projesi sayesinde tüketebilirdim. Yalnız, muhteşem kokulu ürünü balmseverler, Watsons'ta hala satıştaysa mutlaka baksın derim.

4- Toni&Guy Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey:  Çok çok çok severek kullandım. Bitirdiğim bu 2. şişe. Özellikle bitirme projesine dahil ettim ki, daha büyük boyunu alabileyim.

Dipnot: Bunların tümü #maviyleprojectpan ürünleriydi.
5- Cle Up Pamuk: Yumuşacık yapısını çok seviyorum. Migros markete yolunuz düşerse bir şans verin.

6- PCO Sheep Placenta Beyazlatıcı Maske: Bir firma gönderisi sayesinde edindiğim bu tek kullanımlık bu maske, elbette bu şekilde net bilgi veremiyor kendisi hakkında. Kullandım bitti diyelim.

7- Palmolive Body Butter- Çilek Rüyası: Bu serinin tüm çeşitlerine bayılıyorum. Cidden banyo keyfi yaşatıyor. İndirim zamanı yine stoklanacaklardan...
8- Avon- Secret Fantasy Kalem Parfüm: Yazlık kokuyu, özellikle Antalya seyahatimde bitirmeyi tercih ettim. Sıcaklara yakışan koku, benim pek tarzım değil ama elimdeki son Avon parfümünü de bitirmiş oldum.

9- Avon Anew Concealer: Sürpriz bir şekilde, bitmesi kolay ürünlerden çıktı. Turuncu alt tonlu ve nispeten kalın yapısı nedeniyle aslında concealerden çok corrector görevini daha iyi yerine getirdi. Bugünlerde ise son yedeğimi kullanıyorum.

10- Benri Oje Çıkarıcı: Özellikle seyahatler için ideal. Temizlemesi de iyi, yedeklenebilir.

11- True Beyond-Angel Aqua Tonik: Bildiğimiz sıvı tonikler gibi değildi. Sıvı vücut losyonu kıvamında ve kokusuz, çok severek kullandım. Bu arada Söylemeden geçemeyeceğim; küçücük bir numune 1 ay kullanılır mı? Vallahi o kadar uzun sürdü bitirmek. Tebrikler Beyond True

Dipnot: Bunlar da #maviyleprojectpan ürünleriydi.

12- Signal White Now Diş Macunu: Farklı diş macunları denemeyi seviyorum. Bu macunu da ilk kez denedim. Açıkçası dişlerimi beyazlatmadı, ama iyi temizledi.

13- Ve Numuneler:
Yurtdışı gezimiz sırasında götürdüğüm bu numunelerin tümünü bitirdim. Farmasi'nin parfümlerine bayıldığımı söylemeliyim. 
Bunlar da Antalya'ya yaptığım iş seyahatim sırasında bitirdiklerim. Yves Rocher'in BB kremi fena değil.

Özellikle, project pan çalışmamda bitirmeyi hedeflediğim ürünleri bu yazıda görmek ayrı bir keyif verdi bana şimdi. Bakalım bu ay içerisinde bitireceğim ürünler hangileri olacak...


16 yorum:

  1. O bantlardan ben de denemiştim memnun kalmamıştım açıkcası...

    YanıtlaSil
  2. hayırlı uğurlu olsun o zamannn :D toni deniz tuzu etkili sprayini ben de çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :)
      Blogda yazısı vardı, bi incele istersen, çok çok beğeniyorum ben :)

      Sil
  3. Tebrik ederim! Harika olmuş, ne çok bitmişler :) Benim ürünlere ekleme yapıyorlar kesin, su gibi cilt bakım ürünü tüketirim, project pandakiler bitmiyor :)) Darısı başıma ve kalan ürünlerinize diyorum. Öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Blanacım :) Sorma, renkli kozmetik konusunda ben de öyleyim. Bitmiyor, bitmiyor...
      Henüz vaktimiz var, dolayısıyla hakkından geleceğiz birçoğunun :)
      Çok öpüyorum...

      Sil
  4. Beyond'un o toniğini ben de çok seviyorum, gerçekten de çok bereketli kendisi :))) Koreliler bu işi biliyor! Yenilerini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla 1 ayda ancak bitirebildim Başakçım. Halbuki project pana da öylesine koymuştum, çabuk bitenler arasında olur, beni mutlu eder diye ama bayağı zorladı valla :)
      Çok teşekkürler canım, ben de çok öpüyorum :)

      Sil
  5. Beyond ürünlerini çok merak ediyorum ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimde hep deneme boy ürünler vardı ve numune boylarının da uzun süre kullanıldığını düşünerek çok memnun kaldığımı rahatlıkla söyleyebilirim :)

      Sil
  6. Tebrik ediyorum arkadaşım. Beyond toniği de ben kullanıyorum bu aralar severek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler arkadaşım :) Nasıl güzel değil mi :)

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. Amanın, minik minik de olsa alıyorum yine. İyi mi kötü mü bilemedim ama :)

      Sil
  8. Nivea bantlardan ben de aldim ve hiç faydasini görmedim.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...