Bak Bakalım Blogumda Var mı?

26 Ekim 2016 Çarşamba

İstenmeyen Tüylerin Düşmanı Bioder



Kadın ya da erkek fark etmeksizin istenmeyen tüylerinden kurtulmak için çeşitli yollara başvururlar. Jilet, ağda, tüy dökücü kremler ile uygulanan yöntemler bulunuyor. Her uygulamanın vücutta farklı bir yan etkisi olabiliyor. Tüy dökücü kremler tüylerde jilet etkisi yaratabilirken, ağda daha acılı ancak kesin bir çözüm getirebiliyor. Bu yüzden istenmeyen tüyleriniz ile savaşırken cildinize uyumlu yöntem ve ürünü seçmenizde fayda vardır. Örneğin; yakın zamana kadar tüy dökücü kremlerin faydasını görürken bir süredir ağda yöntemini kullanmanın daha faydalı olduğuna karar verdim. 
Bioder Biocure Tüy Azaltıcı Cream 130 ml


Bioder ürünleri istenmeyen tüyler ile savaşmanıza yardımcı olmak için üretilmiştir ve üretilmeye devam etmektedir. Hem bakım yapması açısından hem de daha uzun süre pürüzsüz etkisini yakalamak ve bu etkinin uzun sürmesi için Bioder ürünlerini kullanmak faydalıdır. Yüz ve vücut için ayrı özelliklerde tasarlanan pek çok ürünü vardır. Bu ürünler hem cilt bakımı sağlar hem de tüylerin azalmasına, zayıflamasına ve daha geç sürede çıkmasına yardımcı olur. Bioder ürünleri sadece tüyler ile savaşmak için değil aynı zamanda nemlendirici, vücut losyonu, yağ, güneş koruyucu, kırışıklık giderici, cilt temizleyici, el-yüz kremleri, ağda, sıkılaştırıcı ve selülit giderici ürünleri bulunuyor. Ayrıca cildinde akne ve yağ sorunu yaşayanlar için de bakım ürünleri vardır. Cildin yağ dengesini ayarlayan ürünleri ile sivilce oluşumunu azaltan ürünleri ile pürüzsüz bir cilde kavuşmanızı sağlıyor. Makyaj temizleyicisi ile de temiz bir cildinizin oluşması sağlanır. Erkekler için de tüy dökücü kremleri bulunan Bioder’ in hassas ciltler için ağda ya da tüy dökücü krem setleri bulunuyor. Örneğin; yağlı, hassas ve akneli ciltler için uygun olan temizleyici peeling jel oldukça faydalıdır. Yüzdeki yağlı bölgenin yağ dengesini ayarlayan bir üründür. Bu dengeyi sağlayarak sivilce oluşumunu büyük oranda azaltır. Böylece hem temiz hem sağlıklı bir cilde kavuşmuş olursunuz. Bioder ürünleri cildinizin her türlü sıkıntısına karşı tedbir olarak üretilmeye devam ediyor. Özellikle tüyleri ile savaşanlar için en uygun ürünlerden olan Bioder’i siz de isterseniz rahatlıkla satın alabilirsiniz.

4 yorum:

  1. İstenmeyen tüylerde kesin çözüm ipl ağda, tüy dökücü krem hepsini denedim. Kesin çözüm ipl tatlım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüy yapısına, rengine, fizyolojik yapıya ve hatta hormonal dengeye göre bile değişkenlik gösteriyor bu durum :) Önemli olan kesin çözümü bulabilmek :)

      Sil
  2. Tüy dökücü kremler çabuk hazırlanmak istediğimde çok pratik geliyor bana! Ama haklısın, hiçbir şey ağdanın yerini tutmuyor :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi, bazen zaman faktörü bile etkiliyor kullanımı :)
      Sevgiler canım :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...