Bak Bakalım Blogumda Var mı?

8 Ekim 2016 Cumartesi

Body Natur Ürün Deneyimlerim

Geçtiğimiz aylarda Gratis'ten harika bir paket almıştım. Mağazaya yeni gelen marka Body Natur ürünlerinden oluşan paket içerisinde yok yok...

Paket elime ulaşır ulaşmaz ürünleri incelemeye ve annemle denemeye başladım, şimdiyse sıra yorumlamaya geldi...

Body Natur Sensitive Cream Hair Lightening(Face and Body):
Epilasyon, ağda gibi tüylerden kurtulma yöntemlerinin dışında ağrısız ve acısız alternatif arayanların başvurabileceği bir yol da tüyleri sarartma işlemi. Cilt rengimin buğday tonda olmasından dolayı bu ürünü beyaz tene sahip annemin kollarında denedik.

Kutu içerisinde 2 farklı tüpte ürün bulunuyor. Her 2 tüpten de eşit miktarda ürünü, yine kutu içerisinden çıkan tabağa koyup karıştırdıktan sonra 15 dk. kadar cildinizde bekletip suyla temizlemeniz yeterli. Tüyleri gayet iyi sararttığını gözlemlediğimiz ürün, aşırı derecede hassas cilde sahip annemde olumsuz bir tepki yaratmadı. Paraben içermeyen ürünü incelemenizi öneririm.

Body Natur Sensitive Wax Strips ve Body Natur Sensitive Ağda Bantları
Yukarıda bahsettiğim tüy sarartıcı ürün gibi içeriğinde papatya barındıran ve dolayısıyla özellikle hassas ciltler için önerilen bu minik ağda kiti; 12 adet ağda bandı, 2 adet ağda mendilinden oluşuyor. Boya ve alerjen madde içermeyen bantlar, yüz bölgesindeki (kısa tüyler de dahil) tüyleri gayet iyi temizliyor, cildi de kesinlikle tahriş etmiyor. Keşke ağda sonrası mendillerden biraz daha konsaymış...
Aloe vera içeren bu ağda bantlarını ise kollarımda uyguladım. Tek seferde büyük bir çoğunluğunu alan bantları aynı seferde birkaç kez daha uygulayarak kol bölgesindeki tüyleri tamamen temizledim. Zorlamadan, acıtmadan yaklaşık 25 gün kadar temizlik sağlayan bantlar için yine ağda mendillerinin eksikliğini belirtmeden geçmeyeceğim...
 
Body Natur Sensitive Crema:
Aloe vera özlü bu krem ise tüy dökücü bir krem. Neredeyse hiç zaman almayan, pratik ve elbette acısız bir uygulama sağlıyor. Nemlendirici ve yumuşatıcı etkili kremi uyguladıktan sonra max. 8 dakika içerisinde ciltten arındırılması öneriliyor. Diğer tüy dökücü kremlerde olduğu gibi tüyler çabuk çıkıyor ancak, yukarıda belirttiğim gibi, pratik ve günü kurtaran bir ürün.
 
 Body Natur Intim Jel:
İntim jel kullanımı konusunda sanırım ikiye bölünmüş durumdayız. Bazılarımız ürünün gereksizliğinden dem vururken, bazılarımız da bu ürün olmadan yapamıyoruz. Ben ise, daha önce kullanmadığımdan olsa gerek, daha önce edinme ihtiyacı da hissetmemiştim. Laktik asitle zenginleştirilen ürün, cildin PH dengesini koruyarak temizlik sağlıyor. Çok fazla köpürmeden cildi nazikçe temizliyor.
 
Body Natur Onarıcı Ayak Kremi:
Özellikle kurumuş ve çatlamış topuklar için önerilen ürünü, bu sorunu ben yaşamadığım yine annemde denedik. Shea yağı içeren ayak bakım kremini bildiğimiz yöntemle; yani gece yatmadan ayaklara uygulayıp çorap giyerek gece boyunca ayaklarda kalmasını sağladık. Onarımı için düzenli olarak bir süre kullanmak gerekti, ancak ayaklara verdiği yumuşaklık inanılmaz.
 
Gratislerden temin edeceğiniz ürünlerle ilgili deneyimlerimiz bu şekilde. Siz Body Natur ürünleri kullandınız mı?
 
 
 
 
 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...