Bak Bakalım Blogumda Var mı?

9 Ağustos 2016 Salı

Kırışıklıklara Savaş Açıyoruz



Akıp giden zamanı tutmak ve cildimiz üzerindeki etkileri durdurmak mümkün değil. Ancak sağlıklı bir yaşam ve bazı takviye ürünler ile girdiğimiz her yaşın tadını ayrı ayrı güzellikte yaşayabiliriz. Sağlıklı yaşam standartlarını sağlamak da aslında hiç öyle kolay değildir. Ne kadar uğraşsak da bir noktada falso veririz. Bunların eksiklerinin cildimizde oluşturacağı lekeleri, kırışıklıkları gidermek için de Yves Rocher çok kapsamlı birkaç ürün geliştirmiş. Bu ürünler sayesinde hem kırışıklıklarınız azalıyor hem lekeleriniz günden güne kayboluyor hem de cildinize bakım yapmış oluyorsunuz.
zoom1-84034

Yves Rocher kullanıcısı ve orta yaşlı bir kadın olarak bu ürünlerden oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim. Kırışıklıklarla ilgili çok sorunum yoktur ancak güneşe karşı çok hassas bir cildim var. Gençliğimde bilinçsiz güneşlenme sebebiyle de oluşan güneş lekeleri benim için ayna karşısına geçtiğimde mutsuzluk kaynağı oluyor. Yves Rocher’in anti aging kremlerini kullanmaya başladığım günden bu yana artan bir hızla lekeler silinmeye başladı. Bu kadar etkili olacağını ben de hiç düşünmemiştim. Fondotenle özellikle kapatma derdinden kurtulmaya başladım. Cildim de ayrı bir parlıyor. Kendime hem bakım yapıyorum hem de cildimi koruyorum.
zoom1-43854
Yeni çıkardıkları bu ürünlerin içerisinde ne renklendirici bulunuyor ne de paraben. Yves Rocher’in en sevdiğim yönü de bitkisel içerikli ürünler hazırlamaya çalışmaları. Bu nedenle gönül rahatlığı ile kullanabiliyorum. Anti aging güneş kremi gün içerisinde cildimi UV ışınlarından koruyor ve cildimi pürüzsüzleştiriyor. Dakikalarca kremi cildimin emmesi için de uğraşmama gerek kalmıyor, hemen etkisini gösterip cilt tarafından emiliyor. 
zoom1-40051
Uygulaması da ayrı kolay olan bir ürün. Sabahları kalktığımda boynuma, yüzüme ve dekolte bölgeme sürüyorum. En çok güneşe maruz kalan yerler bu bölgeler çünkü. Özellikle boyun ve dekolte bölgesindeki deri daha da ince olduğu için güneşin zararlı ışınları daha çok etki ediyor bu bölgelere. Lekelerin yoğun olduğu kısımlara daha yoğun sürmeye çalışıyorum, zaten hemen emiliyor. Sadece yüzümdeki değil ellerimdeki lekeleri de fark edince Yves Rocher’in yaşlanma karşıtı el kremini de edindim. Formül içerikleri aynı olduğundan bu üründen de oldukça memnun kalacağımı düşünüyorum. Siz de ürünlerin hepsini incelemek ve bu ürünlerdeki müthiş kampanyaları öğrenmek isterseniz buradan anında satın alabilirsiniz.
zoom1-52586

3 yorum:

  1. O ilk baştaki ürün serum mu acabası? Elixir 7.9'u bayılarak kullanmış ve iki şişe bitirmiş biri olarak ilgimi çekti; ben bir bakayım :)

    YanıtlaSil
  2. o riche cream bana da uygunmuş bakayım bir testerına falan :-))

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...