Bak Bakalım Blogumda Var mı?

11 Temmuz 2016 Pazartesi

Taze Bittiler- 69

*Planlanmış posttur. Yorumlarınızı daha sonra yayınlayabileceğim.
 
Sıcakların artık kendini iyice hissettirdiği şu günlerde elim pek makyaj yapmaya gitmiyor açıkçası. Dolayısıyla bakım ürünleri ağırlıklı bir taze bittiler postu olacak bu ay.

1- Avon Solutions Göğüs Bölgesi İçin Şekillendirici Jel: Dev bitirme projemin ilkinde yer alan bir üründü. Düzenli kullandım sayılır. Markanın, daha önce 2 kutu göğüs toparlayıcı kremini kullanmıştım. Yenilenmiş içeriğiyle jel tarzında satışa sunulan bu ürünü ise ürünün hemen kurumaması nedeniyle pek hoşlanarak tüketmedim açıkçası.

2- Powerdent Naneli Ağız Bakım Suyu: Yanlış hatırlamıyorsam BİM marketlerde satılan bu ürün, birçok ünlü marka ile boy ölçüşecek kalitede bence. Hem kokusu ve tadı rahatsız edici şekilde keskin değil, hem de uzun süre ferahlık sağlıyor. Elimdeki bittiğinde hemen buna dönücem.

3- Fem Hassas Ciltler İçin Tüy Dökücü Krem: Hazırladığım 2. dev bitirme projemde bulunan ürünü son günlerde kullanarak bitirdim. Pratik ve yaz günlerinin kurtarıcısı ürünle ilgili detaylı yazım için başlığa tıklamanız yeterli.
4- Dove Beauty Cream Bar: Seyahat boy bu sabunu, duşta yüzümü temizleyerek tükettim. Cildimi germeden harika bir temizleyen sabunun kokusu da güzel.

5- Flormar Oje- No: 389: Çok severek kullandığım ojelerden. Ne kahve ne bordo ne gül kurusu... Hafif matımsı bir yapıda harika bir ojeydi. Uzun zamandır benimleydi, bitirme projeme dahil ettim, bitti gitti...

6- Rexona Anti-Perspirant Roll-On(Fresh): Harika kokusu, gün içerisinde gösterdiği performansı nedniyle çok severek kullandım. Hatta minik boyunu aldığımdan çok da çabuk bitti. Şimdi başka bir markanın roll-onunu kullanıyorum ama bu da aklımda...


7- Miss W Lengthening Organik Maskara: Organik ve temiz içerikli bu maskarayı çok severek kullandım. Kalıcı bir dolgunluk ve hacim beklemeden uzunluk arayışında olanlar için en başarılı maskara örneklerindendi. Detaylı yazısı için başlığa tıklayabilirsiniz.

8- Avon Super Drama Maskara: Kataloglarda hala var mıdır bilmiyorum ama fırçasını ve yapısını beğendiğim bir üründü.


Birkaç hafta önce başlattığım 2. dev bitirme projemle birlikte bakalım ne kadar sürede hangi ürünlerle vedalaşıcam. Siz geçtiğimiz ay hangi ürünlerle vedalaştınız?

18 yorum:

  1. Bitenler yazılarını seviyorum benim de birikti epey yazma vakti geldi sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin ürünleri okumayı da merakla bekliyorum canım :)

      Sil
  2. Darısı sıradakilerin başına... :)) Flormar ojenin rengi çok güzel görünüyor gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, darısı bu aralar kullandıklaıma :)
      Rengi çok güzeldi gerçekten, birçok markada görmediğim bir renkti...

      Sil
  3. Powerdent denemedim hiç hep listerin kullandım elimdeki bitince deneyeyim bi :)

    YanıtlaSil
  4. yaz için iyi performans :-))

    YanıtlaSil
  5. Yenilerini güle güle kullan :) Ya bu beğenilen rimelleri kataloglardan kaldırma olayı nedir bu markaların anlamıyorum. En son Oriflame'in The One Volume Blast rimelini alayım dedim, yok, satmıyorlarmış. Sinir oldum :)) İyi tatiller bu arada, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi Başakçım, Avon da böyle. Neden yaparlar anlamıyorum. Caanım ürünlerle erken vedalaşmak zorunda kalıyoruz :(
      Çok teşekkürler :))

      Sil
  6. ürünleri bitirmek büyük bir zevk :) hele de beğenerek tüketilmesi daha güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi, hele bir de şu elimdeki far paletini bitirmek üzereyim ya :))

      Sil
  7. Sıkılaştırıcı arayışına girdüm yine, en son nıvea aldım ama malesef hiç memnun kalmadım:/ Oriflame en sevdiklerim arasında aklında olsun resmen geriyor ve ınce çizgileri yok ediyor orıf.sıkılaştırıcı ürünleri. Krauft markası çıkardı şimdide en son 40 tl di ındırımli hali onumu alsam orıflame mı dönsem bilemedim canım bende ya :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu aralar St. Herbinkini kullanıyorum, gayet iyi o da. Ama fiyatı biraz tuzlu :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...