Bak Bakalım Blogumda Var mı?

7 Nisan 2016 Perşembe

Taze Bittiler-66


Son dönemlerde bitirmek istediğim ürünlere yönelik bir liste hazırlıyor ve sadece o listeye bağlı kalarak ürün kullanıyorum. Dolayısıyla hem elimdekileri bitirmiş hem de iyice deneyimlemiş oluyorum.

Bir de ihtiyaç dışı alışverişlere elimden geldiğince uzak durmamın bir başka getirisi sanırım, elimdeki renkli kozmetikler teker teker bitiyor.

Bakalım, geçtiğimiz Mart ayında hangi ürünlerle vedalaşmışım?


1- Cle Up Makyaj Temizleme Pedleri: İnanılmaz yumuşak, cildi tahriş etmeden iyi makyaj temizleyen ve parçalanmayan-dağılmayan enfes pamuk. Migros'tan alıp alıp stokluyorum. Zaten uygun fiyatlı, bir de indirim zamanları bedavadan biraz pahalıya denk geliyor.

2- Topicrem Soothing Temizleme Suyu: Şu aralar 2. şişeyi bitirmek üzereyim. Özellikle kış sezonunda elim hep misel sulara gidiyor. Pratik ve iyi bir ürün, detaylı yorumlarımı okumak için başlığa tıklamanız yeterli.

3- Neolifeskin Duş Jeli: Günlük kullanıma uygun, cildi germeyen-kurutmayan bir temizleyici. Neolifeskin başlıklı yazımda detaylar mevcut.

4- Bebak Makyaj Temizleme Pamuğu: Çift yönlü tasarlanan %100 doğal olarak üretilmiş. Dayanıklı bulduğum pamuklar, Cle Up markadan bir tık daha sert bilginiz olsun.
5- Gabrini Elegant Oje: Eskilerden kalma ojemi, inatla kış boyu kullanarak bitirdim. Eski ojeler daha mı kaliteliydi acaba? Yıllar geçmiş, ne bozulma, ne katılaşma, ne tırnak üzerinde çizgilenme...

6- Avon Color Trend Dudak Kalemi: Yine kış boyu yoğunlukla kullandığım renkli kozmetik ürünlerinden. Dedim ya, elimdekileri bitirmeye çalışıyorum, boru değil :) Ruj niyetine kullandım. Altına bir balm geçince enfes duruyordu. Bitti, gitti.

7- Golden Rose Eyeliner-305: Yumuşak yapıdaki bu kalemi ben kaşlarımı boyamak için kullandım, en sonunda bitti. Dudak ve far kalemi olarak kullandığım kalemlerin swatchlarını da buraya koyayım yeri gelmişken...

8- Cosmed Day-to-Day Vanilyalı Maske: #burcuile5cayi etkinliğinde sponsor olan Cosmed firmasının, denememiz için gönderdiği maskeden henüz birini kullandığımdan vaatleri hakkında net bişiy söylemem pek mümkün değil. Fakat, mis kokusu, cildimi yumuşatması sevdiğim; zor temizlenmesi de sevmediğim yönleri oldu. Denemeye devam...

9- Nobren Parfume: En başarılı açık parfüm markalarından biri olan Nobren, "Britney Spears Fantasy" parfümünü, öyle güzel yapmış ki, gerçeğinden ayırt edemedi hiçkimse. B3 koduyla satışa sunulan parfüm hem kalıcı, hem yoğun hem de hiçbir alerjik etki yaratmadı.

Bu ayki bitenler böyleydi. Nisan ayı bitenleri ise gümbür gümbür gelecek, haberiniz olsun ;)

33 yorum:

  1. İlknur renkli kozmetik bitirme konusundaki azmine hayranım! Ben bu ara şu yeni gelen NYX cicilerimi denemeye verdiğimden kendimi bu konuda pek aşama kaydedemeyeceğim gibi görünüyor; ama, bir liste yapıp o çerçevede ürün kullanmak kesinlikle işe yarıyor :) Bu arada, şu Cle up pamukları aklımda, Migros'ta yakalarsam alacağım. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Başakçım :) Alıp alıp kenarda durmasından cidden rahatsızım artık. İhtiyaç alışverişi yapmayı özledim :)
      Migros'ta sürekli stokta, mutlaka bak derim, sevgiler :)

      Sil
  2. Nobren parfümü ben de ilk defa bir etkinlik sayesinde deneyeceğim yalnız hangisi bilmiyorum daha kontrol etmem lazım umarım kalıcıdır da.. nisan ayını da bekliyorum bakalım neler bitecek :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben, 2 farklı parfümünü denedim, cidden inanılmaz kalıcı oldular :)
      Nisan ayı gümbür gümbür :))

      Sil
  3. Benim de Topicremin losyonununu 2. şişesi yeni bitti. Onu kullanırken su sürüyormuşum gibi geliyor kokusuz olduğundan. Memnundum ben yüz temizliğimde günlük olarak kullanıyordum.

    YanıtlaSil
  4. Nobren benim tenimde hiç kalıcı olmadı ://
    Cosmed nem maskesini kış mevsiminde severek kullanıyorum.
    Gelsin yeniler

    YanıtlaSil
  5. En güzelini yapıyorsunuz valla, bitenler okumayı seviyorum ben, hadi gelsin yeniler ^^

    YanıtlaSil
  6. Yeni keyifli alışverişleriniz olsun o zaman...

    YanıtlaSil
  7. kalemler bitince çok komik gözüküyor benim hiç o kadar boyuta gelen olmadı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de o boyuta getirmeden kalemleri bitmiş saymıyorum :)

      Sil
  8. Şu nobreni duydum ya da gördüm ama nerede? izmirde var mı ki? hadi bakalım yeni yeni güzel ürünlerin gelsin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Markanın Facebook sayfasına bi bakabilir misin canım? Muhtemelen orada bilgi vardır.

      Sil
  9. Yenilere yer açilmis. Alisveris yolu göründü :)

    YanıtlaSil
  10. Benzer ürünlerimiz çok. Darısı yenilerinin başına canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım, bu ara çok renkli kozmetik bitiyor, süper süper...

      Sil
  11. nobren gerçekten başarılı kokular üretiyor.

    YanıtlaSil
  12. Gratis'in Benri'ye yaptığı son zamlardan sonra yeni pamuk markası arıyordum.Bu yazı iyi oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öneririm Filizcim, başarılı bence...

      Sil
  13. Gitsin eskiler gelsin yeniler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, yenilerini kullanıma açmak süper oluyor :)

      Sil
  14. Valla hayranım senin bitirme projelerine gene bir sürü şey bitmiş canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım, bitsinler yahu, vedalaşalım artık bazılarından, yıllandılar :)

      Sil
  15. Looks like you emptied a lot of stuff. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    YanıtlaSil
  16. Ben hiç bir kalemimi bu kadar bitiremiyorum. Ya kaybediyorum ya da kuruyorlar. Ayrıca bu taze bittiler yazılarını okumak ayrı keyif.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuruyanları atıyorum ben de :) Ama bunlar eski olmasına rağmen sağlam çıktı :) Makyaj çantamdan ayırmıyorum, bitiyorlar doğal olarak :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...