Bak Bakalım Blogumda Var mı?

4 Nisan 2016 Pazartesi

Loreal Infaillible 2 Step Lipgloss: 109- Blossoming Berry

Hepinize mutlu haftalar. Bugün, özellikle "rujum kalıcı olsun, gün içerisinde tazelemekle uğaştırmasın beni" diyen hanımların özellikle okumasını istediğim harika bir ürün yazısı olacak blogumda...

Benim gibi "bitirme projelerini" sevenler, ellerindeki rujları bu sayede tükettikleri için ruj ya da glossların pek de kalıcı olmamasını umursamazlar. Ancak, gün içerisinde birçok kez ruj/gloss tazelemek zorunda kalıp da bu durumdan hiiiiç hoşlanmayanlar; bu gloss tam da sizin için...

Çift taraflı glossun, bir tarafı, serinin toplam 11 renginden herbirini oluşturuyor, diğer kısmında ise beyaz renkte ve lipbalm kıvamında bir yumuşatıcı bulunuyor.

Yumuşatıcı diyorum; çünkü ilk olarak beğendiğiniz renkteki glossu dudaklarınıza sürüyorsunuz, kısa bir süre sonra renkli gloss dudaklarınızda kuruyor, rengi matlaşıyor ve dudaklarınızı hafifçe geriyor. Ardından bu beyaz balmı dudaklarınıza sürüyorsunuz ve o gerginlikten eser kalmıyor.
Gelelim ürünün mucizelerine... Daha önce test edip onayladığım için rahatlıkla söylüyorum; tam 13 saat boyunca dudağımdan çıkmadı bu ürün. Defalarca yedim-içtim-kızımı öptüm vs. kesinlikle gram oynamadı yerinden.

 Bu kadar kalıcı olduğundan, glossu dudaklarınıza düzgün sürmeniz konusunda dikkatli olmanızı öneririm. Yukarıda da bahsettiğim gibi kuruduktan sonra hata düzeltmeniz pek mümkün değil.

Uzun süre kalıcı glossun kendi kendine çıkmasını da beklemeyelim değil mi? Özellikle çift fazlı temizleyiciler, bu ürünün hakkından gelebiliyor.

Uygulama öncesi dudaklarınıza bakım yapmanızı öneririm, çünkü dudak kusurlarını belli edebilecek bir yapıda bu ürün.

Genel olarak çok çok beğendiğim ve birbirinden güzel renk seçenekleri bulunan glossu ben Kozmolife sitesinden almıştım. Fiyatı, yüksek gelmesin; günde sadece 1 kez uyguluyoruz ;)

Siz, bu ürün hakkında neler düşünüyorsunuz? Renk nasıl, özelliğini nasıl buldunuz?


37 yorum:

  1. Ben kırmızısını kullandım daha önce, ama zaten bir ruj sürünce saatlerce kalır bende. Bu fazla kuru ve çok dikkat edilmesi gerektiği için ben pek kullanmadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gloss tarafı kurutuyor ve geriyor, ancak beyaz balm gibi olan kısmı dudaklara uygulayınca dudakları yumuşatıyor ve nemlendiriyor. Amai bakımlı dudaklarda nefis durduğunu hemen belirteyim ;)

      Sil
  2. Paylaşım için teşekkürler, glossun çift taraflı olmasının bir manası varmış, iyi düşünülmüş o zaman ;) makeup dan anlamadığım bariz belli sanki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil Korefenomeni :) Hepimiz hergün birşeyler öğreniyoruz ;)

      Sil
  3. Çok güzel durmuş dudaklarında, peki gün iiçnde pütü pütür olmuyor mu? Sanırım daha önceki serisinde böyle bir sıkıntı vardı, ondan merak ettim :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Başakçım :) Dudak kusurlarını belli etmemesi için peeling tarzı bakım gerektiren bir ürün bu. Ama önceki serisinde, bakımlı/bakımsız farketmez, uygulama sonrası çirkin görüntü oluyor idiyse, ı-ıh, bunda öyle bir sıkıntı yok.
      Sevgiler...

      Sil
  4. Pembenin bu tonu bana yakismiyor bordo ya da kirmizi varsa düsünebilirim kuru rujlari severim.

    YanıtlaSil
  5. çok hoş bir renkmiş bahara da uygun :)

    YanıtlaSil
  6. Bu tarz ürünleri çok kullanamıyorum ben de :(

    YanıtlaSil
  7. Renk çok güzel ,aslında tam bana göre bir ürün ben istiyorum süreyim saatlerce dudaklarımdan çıkmasın. Ne yazıkki henüz bu tarz bir ürüne rastlamamıştım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Loreal bu konuda çok başarılı bir iş çıkarmış :)

      Sil
  8. Elinize sağlık güzel bir paylaşım olmuş

    YanıtlaSil
  9. Kalıcı rujlar genel olarak favorim. Ancak Lorealden de memnun kaldım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi? Cecile markasının da var bende. Ama kalıcılık konusunda Loreal önde :)

      Sil
  10. Çok merak ettim. Balm konusu almama sebep, çünkü sabitlenen rujları kesinlikle kullanamayorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuru bir görünüm ve his olmuyor ve cidden saatlerce kalıcı. Dudaklar nemliyken aynı zamanda tazelemeye gerek yok :)

      Sil
  11. bunları hiç denemedim bile günde bir kere uygulanıyorsa dudağımı çok kurutur bu benim tahmin ediyorum ki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aksine gün boyu nemli kalıyor balm sayesinde :)

      Sil
  12. Bu serının kalıcıklarına kefilim,harıkalar yaratıyor butün renklerı şahane! Yakışmış bu renkte sana gule gule sürüştür öpüyorum :*)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi? Bir de bordosuna bayılıyorlar, bakıcam ben de :)
      Sevgiler canım...

      Sil
  13. I love these 2-step lip glosses although they get a bit sticky after awhile and tend to chop, but the chap stick is the best I've ever used. Great review. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Welcome my blog Lenya, of course.
      I'll look your blog now...

      Sil
  14. Loreal'in bu rujlarını denememiştim.Şu yeni çıkam mat rujlarının bir rengini arıyorken buna da bakayım o zaman.Güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen, bir yazında mat duran glosslar nedeniyle dudaklarının kuruduğundan bahsetmiştin, bu aralar düzelme olmadıysa ve ürünü de deneyecek olursan, performansından memnun kalmayabilirsin.

      Sil
  15. Renk tonu çok güzel. Ben pembe ağırlıklı daha çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  16. Rengi çok güzelmiş (:

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...