Bak Bakalım Blogumda Var mı?

7 Ekim 2015 Çarşamba

Taze Bittiler- 60

Herkese merhaba. Yayınlamaktan ve okumaktan çok büyük keyif aldığım "Taze Bittiler" serisinin 60. yazısında yer alan ürünleri merak ediyorsanız yazının devamına buyrun.


1- Duru Gourmet Duş Jeli- Limonlu Sorbe: Markanın, denediğim duş ürünleri arasında belki de en kokulu gibi görünüp, daha kullanırken bile kokusunu farkedemeyeceğiniz ürün. Dikkat ediniz, kalıcılıktan bahsetmiyorum bile. Bunun dışında, temizlik anlamında diğerlerinden pek bir farkı yoktu. İnsan böyle güzel ambalaj, güzel bir isim görünce "bişiy" bekliyor. I-ıh, olmamış...

2- Ixora Body Mist- Pretty: Yaz döneminde parfüm yerine deo ya da vücut spreyi kullanmayı tercih ettim bu yıl. Ixora'nın birkaç ürününü kullandım, elimde daha denemediğim ürünler de var. Genel anlamda markayı başarılı buluyorum. Bu kokunun notalarını özellikle de tenimde kalıcılığını sevdim.
3- Fresh'n Soft-Kuru ve Hassas Ciltler İçin Makyaj Temizleme Mendili: Aloe Vera içeren mendiller, petek dokulu ve yumuşak. Günlük, ağır olmayan makyajları çıkarmak için yeterli. Sevgili Audrey, bir yazısında bu mendilleri günlük fırça temizliğinde kullandığını söylemişti. Birkaç tanesini denedim ve gerçekten bu işi de başarıyla yerine getirdiğini gördüm. Geçtiğimiz haftalarda yaptığım tatilde, deniz ve havanın etkisiyle cildimin biraz kuruyacağını düşünerek bu mendilleri almıştım, ne iyi etmişim. Ankara'ya geldiğimde kullanmayı denedim, kesinlikle farketti. Burada kullanamadım. Kuru ve hassas cilde sahipseniz kesinlikle öneririm.

4- Oriflame Makyaj Süngeri: Eh, fena değilgillerden. Birkaç yıkama sonrası bozuluyor. Bu ay içerisinde bitiririm sanırım. Elimdeki Flormar süngerleri deniycem.

5- Otacı Argan El ve Tırnak Bakım Kremi: Cilt tarafından çabuk emilmesi ve uzun süre cildi nemli tutması sevdiğim özelliklerinden oldu. Koku hassasiyetiniz varsa kokusundan pek hoşlanmayabilirsiniz.

6- Pembe Dudak Kalemi: Üzerindeki marka ve numarası silinmiş kalemi, toz pembe tonlarında olması nedeniyle hem göz içinde hem de dudaklarımda kullandım. Her ikisinde de renk verme ve kalıcılık konusunda iyiydi.
7- Yardley Deodorant- So Funky: Pek umudum yoktu ama kullanınca hem kokusuna hayran kaldım, hem de kalıcılığına. Gün boyu verdiği temizlik ve ferahlık hissi de cabası. Gratislerde bulabilirsiniz.

8- Dove Deodorant: 48 saat kalıcı ve 0 alkole sahip deodorant, numune boy olduğundan birkaç fısta bitti hemen. Parfüm gibi kokusu olmayan, temiz ve ferahlatıcı etkili deo arayanlar bir baksın derim.

9- Seranem Şampuan Numuneleri: Yine kuru cilde/saça sahip kişiler için öneriliyordu. Ancak, yukarıda belirttiğim gibi "deniz ve havanın etkisiyle saçlarıma ekstra bakım uygulamak zorunda kalmadan ne kullanabilirim"i düşünürken bu şirin numunelerle gözgöze geldik. Her paketten 2 kullanımlık şampuan çıkıyor. Bu da günlük duş srasında yetti. Ve gerçekten de, kullanım sonrası saçlarıma herhangi bir bakım yapmadım, balka ürün kullanmadım. Saçlarımsa yumuşacıktı. Orjinal boyu duruyor, bilahare...

10- Ixora Dark Fantasy El-Vücut Kremi: Vazelinden hallice kıvamlı bu krem, tatil boyunca yetti bana. Cildiniz çok kuruysa pek işinize yarayamayabilir, günlük kullanım içinse yeterli.
11- Gabrini Pasifik Oje(No:60): Mavi alt tonlu, capcanlı ve enerjik rengini çok sevmiştim. Çabuk kuruyor olması da ayrı bir güzelliği tabii. Şişenin dibinde kalan ojeyle de kızımın kolluğunda bulunan Minniey Mouse karakterini bu renge boyadık, pek güzel oldu :))))
12- Marvis Diş Macunu-Aquatic Mint: Öyle aman aman bir etkisini görmediğim diş macunu. Nane tadı ve kokusu kararında. Nispeten koyu kıvamlı ürünü, fiyatı itibariyle de pek beğenmedim.

Genel olarak, bol bol bakım ürünü tüketmişim geçtiğimiz ay. Bakalım Ekim ayında neler bitmiş olacak? Sizin de kullandığınız bir ürün var mıydı, peki beğendiniz mi benim aksime???

20 yorum:

  1. Yardley deo yu merak ettim, deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  2. Gabrinin bu ojesini ilk kez görüyorum, rengi ne hoşmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de daha önce başkasında görmemiştim, sanırım artık zor buluruz...

      Sil
  3. iyi iş çıkarmışsın gelsin yerine yeniler o zaman diyelim :)

    bidolukozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düzenli kullanınca bitiyorlar. Dün akşam yılbaşına kadar bitirmek istediğim ürünleri topladım bir sepette. Önce, bitmez dedim, sonra neden olmasın :)

      Sil
  4. Bitenler yazıları hep ilgimi çekmiştir :) Elinize sağlık ♥ İçlerinden kullandığım olmadı maalesef :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, yazmak da çok eğlenceli :))
      En azında ürünler hakkında bilgi edindiniz :)

      Sil
  5. Vay be 60 olmuş kutlarım ablamı darısı bana olsun :P nıce 60 bıtırmeler gör ,şak şakk :))

    YanıtlaSil
  6. Duru dus jeli sabun gibi. Biraz daha arge yapmalilar.

    YanıtlaSil
  7. gelsin yeni alışverişler.......

    YanıtlaSil
  8. bereketli bir ay olmuş :-)))

    YanıtlaSil
  9. Epeyce varmış bitenler. Yerlerine yeni ciciler çok gelsin.😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ara elimdeki daha da azaltma yolundayım :)

      Sil
  10. Yanıtlar
    1. Bu ara elimdekileri bitirmeye çalışıyorum, böylesi daha iyi :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...