Bak Bakalım Blogumda Var mı?

29 Temmuz 2015 Çarşamba

Mediwell Urunleri Hakkinda...

Çok tanıdık bir markanın yepyeni ve rengarenk ürünleriyle tanıştım geçtiğimiz haftalarda.


Aşağıdaki fotoğrafta yer alan ürünleri tanıdınız mı? Yıllar, yıllar önce, anneannemin sıklıkla kullandığı yakıydı bu. Kokusu bile hala burnumda.

Yakıyı üreten Şanlı İlaç, ürün yelpazesini genişleterek bizleri yeni ürünleriyle tanıştırıyor. Elimdeki ürünleri; dudak balmları, yetişkinler için ağrı kesici ve ve çocuklar için ateş düşürücü.

1- Migren Terapi Serinletici Jel Bant:
Özellikle, kronik baş ağrısı çekenlere derin bir "oh" çektirecek jel bandın vaadi 8 saat boyunca uygulanan bölgeye ferahlık sağlamak.
Çok fazla başağrısı çekmemekle birlikte, yazın çok sıcak günlerinde bunaldığımdan olsa gerek, başağrısı çekiyorum ne yazık ki. İşte bu ağrıların birinde bu jel bandı denedim.

İçerisinde lavanta yağı, okaliptüs yağı, mentol ve hatmi dalları ve yapraklarından elde edilen holly yağı bulunan bandın serinletici, sakinleştirici, baş ağrılarını tedavi edici özellikleri bulunuyor.

Islağımsı yapıdaki bandı, uygulanacak bölgeye yapıştırdığınız andan itibaren, serinletici etkisini hissediyosunuz. Baş ağrınızın şiddetine göre tedavi süresi de değişiyor. Benim sıcaklardan bunaldığım için çektiğim baş ağrısına, 1 saat içerisinde fayda sağlamıştı. Genel olarak ise 8 saate kadar serinletici etkisi var. Birkaç saat kullandığım bandın bu özelliğinden yeterince faydalandığımı söylemeliyim.

Bu arada, kullandığınız herhangi bir ağrı kesici ilacınız varsa, bandı uyguladığınız sırada da kullanmanızda herhangi bir sakınca yok. Ayrıca, uyguladıktan sonrası bantları, paket içerisinde saklayıp daha sonra tekrar kullanabiliyorsunuz. Ciltte herhangi bir tahriş vs yapmıyor ve yapış yapış bir his/görüntü olmuyor.

2-Çocuklar ve Yetişkinler İçin Ateş Düşürücü Serinletici Bant:
Çok şükür ki, ailede bu şikayet nedeniyle hiçbirimiz kullanmak zorunda kalmadık. Bunun için deneyim değil, bilgisini paylaşabileceğim.

Bu bant içerisinde de mentol, lavanta ve holly yağı içeriyor. Bu ürünler sayesinde serinleme sağlayarak ateş düşürülmesine yardımcı oluyor. Yine 8 saate kadar serinletici etkiye sahip ve ilaçlarla birlikte kullanılabiliyor.

2 yaş üzeri çocuklar ve yetişkinlerin güvenle kullanabileceği bu bandı, ağzı sıkıca kapatılmış paketinde tekrar tekrar kullanabilirsiniz.
 
3- Dudak Bakım Kremleri:
İşteee, en sevimli en şirin kutularıyla göze daha bir hoş gözüken dudak bakım ürünleri.

Yapı olarak hepsi de aynı olan bu kremler, yaz-kış demeden kullanmamız gerektiğini düşündüğüm ürünlerden. Yazın sıcaktan kışın da soğuktan koruyacak olması, yumuşacık yapısı ve özellikle birbirinden enfes kokusuyla çok sevdiğim ürünlerden oldular.

Hani bazı ürünleri, kullandıktan sonra tekrar tekrar uygulamak zorunda kalırsınız ya, bunda o yok işte. Kullanıyorsunuz, işinizi görüyor, geçici değil kalıcı çözüm sağlıyor. Bu özelliğini de çok sevdim.


Kokusu bakımından favorilerimse öncelikle Tutti Frutti, ardından çilek, mango ve muz oldu. Minnak kaplarına ayrı bir bayıldım. İşe yaraması, kokusu ve ambalajı nefis, ben daha ne diyeyim ki?

Ürünleri eczanelerden temin edebilirsiniz.

Sağlık dolu günler...

*Tanıtım ürünleridir. Görüşlerim kişisel ve objektiftir.




16 yorum:

  1. Dudak kremlerini ben de çok sevdim. Hatta şu sıralar tek favori dudak balmım:)

    YanıtlaSil
  2. güzel ürünler zararlı katkı da yoksa süper.
    evde bulunmalı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, işe yaradığı için ayrıca benimsendi tarafımızca :)

      Sil
  3. ben de kullanıyorum severek sen de güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
  4. Yeni çıkan ürünler bloggerlar tarafından denenip paylaşıldığında ben güven duyuyorum...Biliyorum ki bir çok blogger arkadaşım kullandığı ürünü artısı ve eksisiyle bizlere aktarıyor....

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan cnm :)

    takibe aldım bende beklerim
    http://tesetturnotlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Ürünler güzelmiş, migren bandı dikkatimi çekti, migrenim yok şükür ama çevremdekilere tavsiye ederim en azından. Sevgiler... http://bizimmutfakdan.wordpress.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii, 1 kişiye faydamız dokunsa ne mutlu...

      Sil
  7. Ateş düşürücü bantların sağladığı kolaylığı pek çok kişiden duymuştum.Bende de bir numune var ancak çabuk denemek zorunda kalmayız umarım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Filizcim, meleklerimiz sağlıklı olsun da, hiç ihtiyaç duymayalım aslında :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...