Bak Bakalım Blogumda Var mı?

10 Nisan 2015 Cuma

Taze Bittiler- 54

Herkese mutlu Cumalar...

"Yaşasın, hafta sonuna 1 kala" modundayım bugün. Çünkü, 2 gün koşturmacalı ama aynı zamanda da eğlenceli geçecek benim için :)

Günün yazısı, bitirdiğim ürünlerin topluca gösterimi olsun istiyorum. Serinin tam 54 üncüsünü de yayınlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Bakalım neler bitmiş...

yves rocher, nashi argan, farmasi, clemy, bourjois


1- Clemy Kakaolu El Kremi: Ben numune zannediyordum ama meğer orjinal boy ürünmüş, geçtiğimiz günlerde eczanede gördüm. Yoğun kakao kokusu ve rengine sahip. Nemlendirme özelliği de fena değil ürünlerden. Vanilya, nar, mango, badem gibi çeşitleri de var, bir deneyin derim.

2- Yves Rocher EDT: Alışverişim sırasında hediye edilen 20 ml.lik minik ambalajlı parfümü gerçekten çok severek kullandım. Yoğun vanilya kokusu nedeniyle daha çok kış mevsiminde kullanılabilecek kokulardan. Kalıcılığı da gayet iyiydi.

3- Nashi Argan Şampuan Numunesi: Artık, bayağı uzun olan saçlarım için 2 defa kullanabildim. Bu nedenle net birşey söylemem imkansız. Sadece saçları yumuşak tuttuğunu ve güzel bir kokuya sahip olduğunu söyleyebilirim.

4- Farmasi BB Eye Cream: Beklediğimin üzerinde performans sergilemişti. Çok severek kullandım, detaylı anlatımım burada.

5- 6-7- Paris Memories ve Bourjois Glosslar: Bir türlü gelmeyen baharın temizliğini yapmaya başladığımda farkettim. Yapıları bozulmuş, kokuları değişmiş. Güzel ürünlerdi, burada ve burada sizlerle paylaşmışım.

neutrogena, purederm, gratis, avon

8- Neutrogena- Norveç Böğürtlenli Besleyici Bakım Kremi: Tam kış mevsiminde ya da ciddi soğuk ve ayaz dolu günlerde kullanılabilecek yoğun kıvamlı, yoğun nemlendiricili, güzel kokulu bir nemlendirici. Özellikle cildi kuru olanlara öneririm.

9- Avon Hijyenik Temizleme Mendilleri: Çantamdan eksik etmediğim ürünlerden. Özellikle seyahat çantamda yanımdan ayırmam. Uzun süredir bende olmasına rağmen kurumaması ürünün büyük artılarından.

10- Purederm Oksijenli Maske: Gratis indiriminden kaptıklarımdan. Yüzüme sürdüğüm andan itibaren maske bembeyaz oldu ve köpük köpük olmaya başladı, çok eğlenceli :) Mis gibi şeftali kokusu da cabası. Sadece 2 kullanımda cildi aydınlattığı yönündeki vaadine yorum yapmam pek mümkün değil.

bim, est, sıvı sabun, ağız çalkalama suyu

11- Powerdent Naneli Ağız Çalkalama Suyu: Biraz fazla şekerli tadı var maalesef. Ama parabensiz olması özelliğini beğendim.

12- Eyüp Sabri Tuncer- Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun: Ailece çok çok beğenerek kullandık. Kullanım sonrası ellerimizin yumuşacık kalması ve naif kokusunu çok beğendik. Elimdekiler bitince kesinlikle bu ürün demirbaşlarımızdan olacak.

clinians, makyaj temizleme mendili

13- Clinians Elmalı Makyaj Temizleme Mendili: Son dönemlerde, seyahatlerimin başkahramanlarından oldu bu mendiller. Markanın daha önce güneş sonrası koruyucusunu kullanmış ve memnun kalmıştım. İri petekli görünüme sahip mendiller alkolsüz ve elma kokulu özelliğe sahip. Özellikle yağlı cilde sahipseniz bu mendilleri kullanabilirsiniz. Özellikle göz makyajını biraz zor temizliyor, bilginiz olsun.


14- Ve numuneler: Bioderma yüz temizleme jelini daha önce de kullanmıştım, bayılıyorum. Eeose nemlendirici krem de çok başarılı.

Geldik, bir "taze bittiler" yazısının daha sonuna, bakalım önümüzdeki ay burada hangi ürünler arz-ı endam edecekler...



18 yorum:

  1. Bitenleri ben topluyorum yardımcı kadın çöpe atıyor bir türlü bitenler yazısı hazırlamıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eşim de alıştı, bana ait boş bir şişe gördüğünde bitenler kutusuna atıyor.

      Sil
  2. Yenılerini saglıkla tüketmek nasip olsun..

    YanıtlaSil
  3. Bir cok sey bitirmisin bravo! :D

    YanıtlaSil
  4. ohhh yer açilmis ne guzel yenilere sihirlim mavilim

    YanıtlaSil
  5. bakımlı kadının hali başka :)

    YanıtlaSil
  6. Aşırı derecede memnunum Yves Rocher'ın Organic Vanilla'sından!

    YanıtlaSil
  7. Bitenler yazısı yazmak bir meziyettir. Sevgiler. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Gülşahcım :)
      Sevgiler...

      Sil
  8. hep bayatlıyor kozmetıklerımız uhuhu..neyse ıyı atmısın gene cope :)) mucuk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sorma, daha neler gidecek bakalım. Bir büyük kozmetik temizliği yapıcam ama ne zaman, sevgiler...

      Sil
  9. canım böğürtlenli krem çok mu yoğun bende kullanacağım da ciltte hızlı emiliyor mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoğun evet ama emilimi çabuk ve yağlı his bırakmıyor.

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...